Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7965

2016-03-27 13:35

Havlisté a sluníčkáři, přijede váš marxistický vůdce, nelikvidujte jeho vlajky! A proč Hrad uvítací ceremoniál nezvládne a proč je Bartoš váš nepřítel

Na úvod si shrňme fakta

Po Listopadu 89 se Česká republika (Československo) naplno obrátila k USA jako ke své příští modle.

Postupně vstoupila do EU a NATO, tedy do organizací, které mají být zárukou prosperity a především bezpečnosti před Ruskem – před jeho tzv. rozpínavostí a především před komunismem. V tomto procesu podporovala (a nadále podporuje) zájmy obou organizací. V případě NATO je to bombardování Jugoslávie, tranzity armád NATO přes České území, základny NATO v zemích bývalé Varšavské smlouvy, nemluvě o české podpoře rozkladu Blízkého východu. Pokud jde o rozšiřování EU, z poslední doby jde nejen o podporu západních akcí na Ukrajině, ale aktuálně o ústupky Turecku.

Mezitím je Evropa islamizována a Česká republika to opět podporuje – nejen přes politiky, ale především přes sluníčkáře z neziskovek a v souhrnu přes havlisty. Vše podle diktátu USA a ve víře, že USA jsou spasitelem před tím „rozpínavým“ Ruskem. Evropě už velí teroristé a Erdogan, který jich sem pošle, kolik se mu zlíbí, ale Česko se pořád drží politiky Bruselu a jeho proamerické politiky. Ti, kteří proti obojímu vystupují, jsou dehonestováni a zatýkáni (Klaus, Adam B. Bartoš), na weby, které píší o podstatě toho, co se děje, je pořádán hon jakožto na „ruskou propagandu“.

VICE-Havlisté a sluníčkáři, přijede váš marxistický vůdce, nelikvidujte jeho vlajky! A proč Hrad uvítací ceremoniál nezvládne a proč je Bartoš váš nepřítel

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD