Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #8010 Hamburk: Pětice Arabů znásilnila sedmiletou holčičku - ohavnost!!!

2016-03-28 12:06

Případ se stal minulé úterý večer, kdy bylo policii nahlášeno, že v centrálním přijímacím středisku pro uprchlíky v Hamburku krátce po 19. hod došlo ke skupinovému znásilnění. Obětí má být 7-letá dívka. Podezřelých je pět mužů, proti kterým je vedeno řízení. Policie nicméně sděluje, že bude v tomto případě velmi těžké čin dokázat. V současné době se nachází ve středisku, bývalé administrativní budově, která se nachází v hamburské čtvrti Bahrenfeld, asi 550 uprchlíků.

Neuvěřitelný nárůst kriminality a zvláště trestných činů sexuálního charakteru souvisí přímo s islámskou kulturou, kterou – jaká náhoda – přinášejí do Evropy migranti. Sexuálních trestných činů pedofilní povahy se v Evropě dopouštějí duševně postižení lidé, kteří jsou ve velké míře odhalení a po právu potrestáni. V islámské kultuře se však osoba dívčího pohlaví považuje za věc, kterou lze libovolně použít. Je třeba podotknout, že tato „věc“ v islámské kultuře vždy někomu patří – tj osobě mužského pohlaví. Pokud se setkají lidé vychovaní způsobem, který nadřazuje muže nad ženy se společností, kde jsou ženy a dívky rovnoprávné a nehlídané „majiteli“, cítí se jako v cukrárně, ze které odešel majitel. Mohou znásilnit a zneužít každou ženu bez rozdílu věku.

Neplatí u nich žádné věkové omezení, cokoliv, co má vagínu je hračka k použití. Takže se není třeba divit, když skupina „lidí“, podobných stádu rozzuřených opic zaútočí na sedmiletou bezbrannou dívenku, která si ponese následky po celý zbytek svého života.

A v islámské kultuře si i tak nepožije dlouho. Taková osoba totiž není poskvrněna ani tak sama, jak se cítí zahanbená rodina. Takže po podobném činu obvykle následuje exekuce na smytí skvrny na cti rodiny a v novinách se dočteme o další vraždě ze cti. Jenže neumírá vrah a násilník, ale osoba, která byla poskvrněna, tedy znásilněna, dívka nebo žena. Aby toho nebylo dost, jelikož se jedná o ostudu rodiny, vraždí vždy rodinný příslušník – otec, bratr, strýc, nebo syn …