Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#8001 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napětí mezi truchlících a pravé křídlo-protestující BRUSEL

2016-03-28 07:01

#7999: agnostik - Re: Re: Re: Re: Re: Napětí mezi truchlících a pravé křídlo-protestující BRUSEL 

 

Dobrý den,

kolegyně mě požádala, zda bych jí neporadila s příkrmy a já po letech zkusila, zda tato stránka ještě funguje. Funguje a tak kromě kolonky příkrmů jsem z nostalgie zabrousila i do záložky příběhů a po přečtení pár z nich jsem neodolala připsat ten svůj.

Co jsem se  během těch kojících let naučila:

Že čas vše napraví, to, co se dnes zdá jako katastrofa, za týden je již mnohem snesitelnější a po letech vše vybledne do vzpomínky, které se většinou dá i pousmát. Když si čtu deníčky, které oběma synům píši, tak se musím často zasmát, jak jsem mohla tak strašně jančit, z jakých vlastně prkotin.

Dále, že nejdůležitější je dát na vlastní pocit a mít sebedůvěra.

A hlavně, že dítka i ledaco vydrží a přežijí naše hokus pokusy. A těch ještě bude, vždyť dítko je třeba nejen krmit, ale časem i vychovávat a to by bylo na další rozsáhlou poradnu.

A  co se týká kojení, mí kluci mě poučili, že prevencí před poničenými prsy je nacpat tomu drobkovi prso pořádně do pusy. Kojit z počátku z obou stran. Kojit i v noci. Malé mimi si pořádně podložit, aby mělo čenich pěkně proti prsu. Nesnažit se najít ve frekvenci kojení nějaký řád, alespoň ne na počátku, nedívat se na hodiny.

Řád se podařilo zavést tím vším okolo. Hlavně chozením na procházky v určitý čas a na přibližně stejnou dobu ( kromě třeba víkendu). A po zavedení příkrmu zase dodržovat určitý řád 5 jídel denně. Drželi jsme ho i na výletech a dovolených. Příkrmy zavádět pokud je třeba opravdu po lžičkách, vždyť je času dost.

A super důležité v prvních dnech dodržovat, když dítko spí tento postup - dojít si na toaletu, pořádně se napít, pořádně se najíst, odpočinout si a pak eventuelně jít něco dělat. To bylo potřeba u mladšího syna. Péče o rodinu, která mi lehla do jednoho chřipkou, mě málem stálo mléko. Ale to že jsem si naordinovala tento postup se vyplatilo a to co vypadalo na katastrofu se protáhlo na více jak tři roky kojení, po 2,5 letech kojení staršího synka. Pravda je, že kdyby mohli, snad by chtěli kojit ještě i nyní, kdy je jednomu 9 a druhému 6 :-)) Prostě jim chutnalo.

Přeji všem rodinkám pevné nervy, nadhled a vzájemné potěšení.


Nepřihlášený uživatel

#8002 Re: Re: Re: Tisíce kurdské aktivistů pochodoval v Kobane, sobota, na protest proti turecké vojenské

2016-03-28 07:02

#7984: - Re: Re: Tisíce kurdské aktivistů pochodoval v Kobane, sobota, na protest proti turecké vojenské agre 

 

Dcerka se narodila maličká, ale krásně už od porodu silně sála. A sála ráda. Nikdy jsem o kojení před porodem více neuvažovala, nebála jsem se nemožnosti kojit.. byl čas pouze na obavu ze samotného porodu :D .  I přes náročný porod se tvorba mléka nastartovala na jedničku.  A tak začal náš maraton. Dcerka v prvních měsících měla zvláštní stavy pláče, kdy jediné co mohlo zabrat na uklidnění bylo kojení. Neocenitelný společník. Nemohla jsem se řídit žádnými radami  ohledně času kojení /dodnes vzpomínám na sousedku, která kojila jako stroj na minutu přesně po třech hodinách/. Moje maličká totiž chtěla pít pořád... a ač chvilku trvalo, než jsem  přišla na to, že nesmím dát na rady okolí, naštěstí jsme se k tomu dopracovaly a já se začala řídit tím, co chtěla dcerka. Kojila jsem prakticky pořád, co hodinu, někdy jsem ji měla na prsu třeba 40 minut a po půlhodině znovu. Bylo to časově náročné, ale fungovalo to. Když se naučila papat dostatečně příkrmy, začala jsem zlehka končit s dokrmováním přes den, až jsme se dostaly na dlouhodobou variantu - kojení před spánkem a v noci. Znám již význam slova závislák. Obávala jsem se dne, kdy budu s kojením muset, nebo chtít, přestat. Tlak okolí a manžela začal být později velký, takže jsem v 21 měsících dceru začala odstavovat. Sama jsem viděla, že již kojím již poměrně  velké dítě a věděla jsem, že jsem jí dala hodně a blíží se čas, kdy je potřeba aby šla dál. Kdyby to bylo však čistě na mě, asi bych se k ukončení neodhodlala a možná kojila dceru ještě o pauzách ve škole... Vyšlo nám to skvěle, přestala jsem s uspávacím kojením, což sice stálo čas navíc k uspávání, ale dalo se to... a pak  jsme jeli ke tchýni,  přes den byla u ní s malou a přes noc jsem ji tam nechala /malá je na ni zvyklá, má ji ráda/. Zvládli to skvěle, bez pláče, pouze s vysvětlováním.. a já během těch 14 dní kojila pouze výjimečně a  bez souvislosti se spánkem, když se mi prsa nalila cca 3x. Po čtrnácti dnech doma snadno pochopila, že MM na uspávání již není. Krásná etapa tedy byla zakončena bez  prakticky bez pláče, bez odsávání a velmi pozvolna a citlivě k oběma stranám. Jediné negativum - vstává nyní velmi brzo a nechce už k nám do postele :) 

Tímto příběhem se s kojením loučím, je to silný zážitek, který si budu intenzivně  pamatovat do konce života.


Nepřihlášený uživatel

#8003 Re: BIBLE JE SPÁSA LIDI NA ZEMI KORAN JE ZAHUBENÍ LIDÍ TAK SI TO SATAN PŘEJE

2016-03-28 07:04

#7990: - BIBLE JE SPÁSA LIDI NA ZEMI KORAN JE ZAHUBENÍ LIDÍ TAK SI TO SATAN PŘEJE 

 Zdravím všechny kojící maminky. Ráda bych i já svým příběhem povzbudila všechny, které si prochází trápením s kojením. Náš příběh začal v porodnici, kdy i přes mou snahu musela jít naše Sofinka císařským řezem. Byly jsme pak obě odloučeny na dlouhých 17 hodin. Až potom proběhly první pokusy o přisátí. Jelikož mám velmi malé bradavky, miminko mě spíše bradavku první dny drtilo mezi dásněmi :-( Třetí den jsem neměla po císařském řezu ani kapku mléka a na bradavkách jsem měla obří bolestivé strupy, které se každé přisátí měnily v tekoucí krev. Čtvrtý den padlo rozhodnutí dát si kloboučky od Aventu, později od Medely. Malá se díky tomu dokázala přisát a mlíčko se rozhýbalo a pátý den jsem již nakojila 10 :-) Sedmý den nás pustili z porodnice v podolí s nakojením 35. Bohužel jsem miminko opakovaně špatně přikládala a tak po dvou měsících, kdy se válčilo s každým kojením padlo rozhodnutí zavolat laktační poradkyni. Ta mě zkoušela naučit kojit bez kloboučku a v různých polohách. Naše Sofinka však bez kloboučku kojila nulu a nalitá prsa se začla zanicovat. Měla jsem i horečky 38 a latkace se snižovala.... Malinká plakala večer pro nedostatek a tak paní doktorka doporučila dokrmování. Koupili jsme sací lahev od Medely, ale malinká se brzo naučila, že u prsa je to námaha a z lahve to prostě teče a tak se jednoho dne odstavila úplně. Proplakala jsem celou noc. Byl to bojkot kojení a malá při pohledu na prso  histericky brečela. Pak jsem si přečetla zásady překonání bojkotu a začla se jimi řídit. Tedy žádná lahev, žádný klobouček... Sofinka se tři dny prsu ani nedotkla. Nervy jsem měla na pochodu, plakala jsem a psychika hrála své. Ale čtvrtý den se dítko přisálo. Začla jsem pomalu kojit nejdříve 45 pak 90 a dneska ráno po 8 dnech jsem nakojila 175 bez kloboučku, bez lahví bez dokrmů :D Takže sem chtěla všechny povzbudit NEVZDÁVEJTE SE! Bojujte jak lvi! Je to těžké, ale já jsem příkladem, že i když jsme krmili UM z lahve, i když jsme měli kloboučky a dudlíky, jde to  všechno vrátit, jde to překonat a kojit své milované miminko. Protože všechny známe ten pocit, jaké to je, když své dítě kojíme a nakrmíme :-) Jen si věřit a neztratit nervy. 


Nepřihlášený uživatel

#8004

2016-03-28 07:06

A jak je to s těma Japoncema? dovolil vám je vůdce? to jsem se tedy nedozvěděl. jste úplní rasisti nebo jenom banda negramotných buzerantů bez vlastního názoru?

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8005 Re:

2016-03-28 08:24

#8004: -  

 se podívej na AERONET tam máš víc o Jaooncech a necpy sem sračky tahle petice je vlastenecka ne Havlojdni a Maxsisticka a fasisticka 

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8006

2016-03-28 08:30

Smažte někdo ty kecy co sem dávají zamidrakovani Slunička co kopirujou s webu pro ženy feťaci aby tu spamovali 

Jak ČT mele h... tak aji Havlojdi lžou

#8007 Re:

2016-03-28 11:32

#8004: -  

 SI NA AERONETU VYHLEDEJ VIC NEBO VY HAVLOJDI JSTE UPLNE NESCHOPNÁ TLUPA NACKU CO JEN ZABIJI NA UKRAJINĚ S PRAVÝM SEKTOREM A URÁŽI VLASTNECE A KOTLEBU NJN FAŠISTÉ ŘVOU VŽDY NEJVICE

VICE-Havlisté a sluníčkáři, přijede váš marxistický vůdce, nelikvidujte jeho vlajky! A proč Hrad uvítací ceremoniál nezvládne a proč je Bartoš váš nepřítel


Nepřihlášený uživatel

#8008 Re: Havlofašisté, schizoidní totalitáři

2016-03-28 11:36

#7994: - Havlofašisté, schizoidní totalitáři  

 Čínského prezidenta vítaly v Londýně davy, s královnou jel zlatým kočárem.

Návštěva čínského prezidenta v Británii

Jen u nás jsou dementi!!!!


Nepřihlášený uživatel

#8009 Re: Re: Havlofašisté, schizoidní totalitáři

2016-03-28 11:46

#8008: - Re: Havlofašisté, schizoidní totalitáři  

 to poděkuj USA ty tu rozvracej naší kulturu!!!a zem!!! 


Nepřihlášený uživatel

#8010 Hamburk: Pětice Arabů znásilnila sedmiletou holčičku - ohavnost!!!

2016-03-28 12:06

Případ se stal minulé úterý večer, kdy bylo policii nahlášeno, že v centrálním přijímacím středisku pro uprchlíky v Hamburku krátce po 19. hod došlo ke skupinovému znásilnění. Obětí má být 7-letá dívka. Podezřelých je pět mužů, proti kterým je vedeno řízení. Policie nicméně sděluje, že bude v tomto případě velmi těžké čin dokázat. V současné době se nachází ve středisku, bývalé administrativní budově, která se nachází v hamburské čtvrti Bahrenfeld, asi 550 uprchlíků.

Neuvěřitelný nárůst kriminality a zvláště trestných činů sexuálního charakteru souvisí přímo s islámskou kulturou, kterou – jaká náhoda – přinášejí do Evropy migranti. Sexuálních trestných činů pedofilní povahy se v Evropě dopouštějí duševně postižení lidé, kteří jsou ve velké míře odhalení a po právu potrestáni. V islámské kultuře se však osoba dívčího pohlaví považuje za věc, kterou lze libovolně použít. Je třeba podotknout, že tato „věc“ v islámské kultuře vždy někomu patří – tj osobě mužského pohlaví. Pokud se setkají lidé vychovaní způsobem, který nadřazuje muže nad ženy se společností, kde jsou ženy a dívky rovnoprávné a nehlídané „majiteli“, cítí se jako v cukrárně, ze které odešel majitel. Mohou znásilnit a zneužít každou ženu bez rozdílu věku.

Neplatí u nich žádné věkové omezení, cokoliv, co má vagínu je hračka k použití. Takže se není třeba divit, když skupina „lidí“, podobných stádu rozzuřených opic zaútočí na sedmiletou bezbrannou dívenku, která si ponese následky po celý zbytek svého života.

A v islámské kultuře si i tak nepožije dlouho. Taková osoba totiž není poskvrněna ani tak sama, jak se cítí zahanbená rodina. Takže po podobném činu obvykle následuje exekuce na smytí skvrny na cti rodiny a v novinách se dočteme o další vraždě ze cti. Jenže neumírá vrah a násilník, ale osoba, která byla poskvrněna, tedy znásilněna, dívka nebo žena. Aby toho nebylo dost, jelikož se jedná o ostudu rodiny, vraždí vždy rodinný příslušník – otec, bratr, strýc, nebo syn …

Realista

#8011 Re:

2016-03-28 12:22

#8004: -  

 "Vypatlaní negramotní buzeranti bez vlastního názoru", jak vy píšete, jsou jedině sluníčkáři, kteří si chodí pro rady do Brusele nebo na americkou ambasádu. Mně osobně Japonci nevadí, jelikož jde o pracovitý a od druhé světové bezproblémový národ a nevím o jediném Japonci, který by v Evropě přepadal lidi, znásilňoval ženy nebo se ve jménu nějakých dejmetomu šintoistických bludů odpaloval na letištích jako islamisté. Proč jsou v Evropě problémy jen s muslimy, nikoliv s hinduisty, buddhisty, židy apod? Protože chyba není v nás, nýbrž v samotných muslimech, s nimiž mají problémy úplně všichni - hinduisté v Indii, Nepálu a Kašmíru, buddhisté v Bhůtánu, Barmě a Thajsku, křesťané na Filipínách, v Arménii, Palestině, Egyptě, Nigérii, Etiopii, Keni apod., židé v Izraeli, animisté v Africe, ateisté v Evropě. Neznám jedinou zemi, kde by byla četnější komunita muslimů a nebyly by problémy. Ale co si lámu hubu (resp. prsty), snažit se cokoliv vysvětlit médii zblbnutému hlupáčkovi, který u poloviny těchto zemí ani neví, že vůbec existují, jelikož se o nich v televizi nemluví, jest prací sisyfovskou.

VLASTENEC PATRIOT

#8012 Prezident Miloš Zeman kritizoval v rozhovoru s čínskou televizí CCTV politiku minulé české vlády

2016-03-28 16:40

Prezident Miloš Zeman kritizoval v rozhovoru s čínskou televizí CCTV politiku minulé české vlády. Podléhala podle něj Spojeným státům a Evropské unii.

Prezident Miloš Zeman kritizoval v rozhovoru s čínskou televizí CCTV politiku minulé české vlády. Podléhala podle něj Spojeným státům a Evropské unii.

Více: Prezident Miloš Zeman kritizoval v rozhovoru s čínskou televizí CCTV politiku minulé české vlády. Podléhala podle něj Spojeným státům a Evropské unii.

Ruské ministerstvo obrany vyšle v nejbližších dnech do Sýrie ženisty a robotechnické komplexy k odminovávání Palmýry, starobylého města, jehož trosky byly zaneseny do seznamu Světového dědictví UNESCO, osvobozeného od teroristů.

„V souladu s rozhodnutím ruského prezidenta budou ženijní vojska, mimo jiné útvary Mezinárodního protiminového centra, plnit úkoly v oblasti odminovávání Palmýry", řekl v pondělí novinářům náčelník generálního štábu ruských ozbrojených sil Valerij Gerasimov.

VICE-Z místa událostí: Národní muzeum Palmýry zcela vyrabovali

Více: Ruské ministerstvo obrany vyšle v nejbližších dnech do Sýrie ženisty a robotechnické komplexy k odminovávání

TY NOVINKY.CZ PIŠÍ ALE HOVNA TADY MÁTE JAK JE TO DOOPRAVDY!!!!

VLASTENEC PATRIOT

#8013 VŠE O PALMYŘE A BEZCENZURY BEZ PROAMERICKYCH LŽÍ

2016-03-28 16:43

VŠE O PALMYŘE A BEZCENZURY BEZ PROAMERICKYCH LŽÍ

VICE-VŠE O PALMYŘE BEZCENZURY A PROAMERICKYCH LŽI

VLASTENEC PATRIOT

#8014 NEMUSÍME SKÁKAT PODLE USA KTERÉ SE HROUTÍ A SE.... DO EVROPY JAK SMYSLU ZBAVENA K.....

2016-03-28 17:18

Poplach v Praze: Hrad prý začíná používat slovník Aeronetu. Neziskovky zrušily pomlázku a nahnaly trolly do práce!

Situace v Praze je vážná. Chystaný příjezd čínského prezidenta zcela obrátil hlavní město vzhůru nohama, a to zejména po ideologické a politické stránce. Pražská kavárnická „havlérka“ (odvozenina od slova „galérka“, tedy podsvětí) je úplně vztekem bez sebe a nezůstává jen u zoufalých výkřiků. Po útoku barvami na pouliční výzdobu v podobě čínských vlajek přichází také útok na alternativní média a kancelář prezidenta republiky. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček uvedl na svém Twitteru výrok tohoto znění:

Pan prezident narovnal České republice páteř a vrátil zemi hrdost po smutném období lokajského čecháčkovského přikrčení v režii TOP 09.

Před malou chvílí se nám ozval do redakce jistý pán, který se představil jako nezávislý novinář, který vyzvídal, jestli naše redakce AE News konzultuje s Pražským hradem mediální prezentaci příjezdu čínského prezidenta do Prahy s poukazem na to, že mluvčí prezidenta používá stejný výrazový slovník o lokajích jako náš server. Více v článku zde. Často totiž hovořím na Svobodném rádiu a píšu o lokajském postavení české loutkové vlády, takže ta příměrová shoda prý vybízí k jakési myšlenkové spojnici mezi AE News a Pražským hradem.

VICE-Poplach v Praze: Hrad prý začíná používat slovník Aeronetu. Neziskovky zrušily pomlázku a nahnaly trolly do práce!

KAZATEL-MT24-Z.J12,13

#8015 CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS

2016-03-28 18:24

(((CIGÁNI A VLASTENCI V ČR JSME V JEDNOM HNOJI)))

CIGANUM SE NEDÁ TO CO SE DÁVÁ MIGRANTUM TENHLE STÁT OPOVRHUJE CIGANAMA A ROMAMA A NEDÁVÁ JIM ANI ŽADNEHO UČITELE A TROCHU LEPŠI BYDLENI ALE UPRCHLIKUM ANO CO TO JE ZA FAŠIZMUS AŽ JE TO HNUS ASI SI UDĚLAM VILET DO GHET A ZALOŽIM STRANU NA SESKUPENI BILE RASY A RASY S INDIE ROMU A CIGANU KTEŘI NEMAJ ANI ŠKOLU UČITELE A ATD CO TO JE NEJSEM RASISTA SEM TEN KTERY SOU PRO MNĚ VŠICHNI ROVNI A JAK TAK VIDIM TAK PAN OKAMURA JDE PROTI VŠEM AJI CIGÁNUM A ROMUM A PŘITOM SE NĚMA OPOVRHUJE JAK NÁMA VLASTENCAMA  LÉPE SE STARÁ VLADA O TY ISLÁMISTY NEŽ O CIGÁNY A ROMY!!!!!!

tohle je plán nwo

#8016 Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS

2016-03-28 18:56

#8015: KAZATEL-MT24-Z.J12,13 - CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS  

 tohle je plan nového světového řádu postavit všechny proti sobě chcou začit 3 světovou válku s islámem albert pike to předpověděl v roce 1871 plan na 3 světové války aby pomohly nastoleni nového světového řádu najdeš to na internetu chcou aby se všichni vybili a vytvořily jednu jedinou světle hnědou rasu ktera bude lehce ovladatelna nepotřebujou bilou rasu ani černou nebo asiaty či hispance chtěji otroky proto začina na školach inkluze a tohle je take v televizi vždyt miroslav donutil řikal že bila plet je vada rasisticka pohadka o sněhurce nebo propaganda multikulti že nikabi jsou dobra věc tohle je začatek je to přesně podle zjeveni janovo 13 z bible a to jsem agnostik take jsem si toho všiml 


Nepřihlášený uživatel

#8017 Re: Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS

2016-03-28 19:04


Nepřihlášený uživatel

#8018 Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS

2016-03-28 19:19

#8015: KAZATEL-MT24-Z.J12,13 - CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS  

 to bydleni ktere imigranti dostavaji si vubec nezasluži v německu dostavaji imigranti byt a socialku 19000 kč měsičně ja jsem aspon vyučenej narozdil od imigrantu ale takovej plat jsem nikdy neměl zdase že byt nevzdělanej je vyhoda to bych se měl namalovat celej na černo zahodit doklady naučit se arabsky a mužu řikat že jsem ze sýrie snad take dostanu azyl a luxus v německu kdibych byl černej tak se my to nestane 


Nepřihlášený uživatel

#8019 Veselé Velikonoce

2016-03-28 19:22

Přeji všem těžce zkoušeným a pronásledovaným křesťanům ve světě šťastně a poklidně prožité Velikonoční svátky!

KAZATEL-MT24-Z.J12,13

#8020 Re: Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS

2016-03-28 19:31

#8018: - Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS  

 KDYŽ BUDEŠ UMĚT ARABSKY TAK ONI TI DAJ RFID ČIP ZJEVENI JANOVO 13 TO MAJ VŠICHNI TY UPRCHLICI TOTIŽ ZNAMENÍ ŠELMY TAKŽE ZEMŘOU AJ TAK AŽ PRIJDE BOŽI SOUD TED SE DEJE MATOUŠ 24 INVAZE


Nepřihlášený uživatel

#8021 Re: Re: Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS

2016-03-28 19:43

#8020: KAZATEL-MT24-Z.J12,13 - Re: Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS  

 to jsem si jen dělal srandu snad si nemysliš že bych konvertoval na islám nebo se namaloval na černo a učit se arabsky to ani nahodou a pokud by někdo chtěl dat do mě rfid čip tak na něj zautočim to radši zdechnu než žit jako otrok smrti se stejně nebojim dost pochibuju že když umřu tak přestanu existovat duše je věčna to jen lidske tělo starne jinak jsem běloch a na svou rasu jsem hrdej 

KAZATEL-MT24-Z,J,12,13

#8022 Re: Re: Re: Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS

2016-03-28 19:51

#8021: - Re: Re: Re: CO TO JE ZA HNUS CIGANUM SE NEDA TO CO MAJ MIGRANTI NELEGALNÍ FAŠIZMUS  

 OK DOBŘE TO SEM RÁD JA SEM TAKY BĚLOCH A TAKY SE NEHODLÁM NECHAT ČIPOVAT ČIPEM SMRTI NEBO ZNAKEM ŠELMY NA ČELO AŽ VYJDE Z MOŘE TEN POKRITEC A ZLOSIN PADLY ANDĚL!!!!ZJEVENI JANOVO 12-13 CO OKLAMAVÁ NARODY A PRANARODY BRATROVRAŽDĚNIM PO SVĚTĚ!!!!RADEJI ZEMŘU NEŽ ZAPŘIT KRISTA A BOHA PANA VŠEHO NA ZEMI I NA NEBU A VE VESMIRU EV GENESIS

KAZATEL-MT24-Z,J,12,13

#8023 IS,MIGRACE EVANGELIUM MATOUŠ 24

2016-03-28 20:02

MATOUŠ 24

BRZY PŘIJDE LIDI OBRAT TE SE K BOHU JAK MALE DĚTI DŘIV NEŽ BUDE POZDE A ZACNOU PADAT HLAVY

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#8024 Gramo Rokkaz "Mňa nedostane"

2016-03-28 20:09


Nepřihlášený uživatel

#8025 SKIPE feat. S.E.K.I. & SKETA - Naše Vlast?! (prod. TAIFUN)

2016-03-28 20:14