Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

VLASTENEC PATRIOT

/ #8014 NEMUSÍME SKÁKAT PODLE USA KTERÉ SE HROUTÍ A SE.... DO EVROPY JAK SMYSLU ZBAVENA K.....

2016-03-28 17:18

Poplach v Praze: Hrad prý začíná používat slovník Aeronetu. Neziskovky zrušily pomlázku a nahnaly trolly do práce!

Situace v Praze je vážná. Chystaný příjezd čínského prezidenta zcela obrátil hlavní město vzhůru nohama, a to zejména po ideologické a politické stránce. Pražská kavárnická „havlérka“ (odvozenina od slova „galérka“, tedy podsvětí) je úplně vztekem bez sebe a nezůstává jen u zoufalých výkřiků. Po útoku barvami na pouliční výzdobu v podobě čínských vlajek přichází také útok na alternativní média a kancelář prezidenta republiky. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček uvedl na svém Twitteru výrok tohoto znění:

Pan prezident narovnal České republice páteř a vrátil zemi hrdost po smutném období lokajského čecháčkovského přikrčení v režii TOP 09.

Před malou chvílí se nám ozval do redakce jistý pán, který se představil jako nezávislý novinář, který vyzvídal, jestli naše redakce AE News konzultuje s Pražským hradem mediální prezentaci příjezdu čínského prezidenta do Prahy s poukazem na to, že mluvčí prezidenta používá stejný výrazový slovník o lokajích jako náš server. Více v článku zde. Často totiž hovořím na Svobodném rádiu a píšu o lokajském postavení české loutkové vlády, takže ta příměrová shoda prý vybízí k jakési myšlenkové spojnici mezi AE News a Pražským hradem.

VICE-Poplach v Praze: Hrad prý začíná používat slovník Aeronetu. Neziskovky zrušily pomlázku a nahnaly trolly do práce!