Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #8043 Evropa kapituluje a ustupuje na všech frontách

2016-03-29 16:40

Evropa kapituluje a ustupuje na všech frontách 

Teroristické útoky zasáhly „srdce Evropské unie“, což dokazuje, jaká je nynější bezpečnostní situace v Evropě. K útokům došlo jen pár dní poté, co byl ve čtvrti Molenbeek zadržen strůjce loňských listopadových pařížských atentátů Salah Abdeslam. Položme si otázku, která by nikoho neměla nechat klidným. „Jak je možné, že v Bruselu, kde sídlí velitelství NATO a řada evropských institucí, se tak dlouho mohl skrývat i terorista Abdeslam“?

Do řad Daeše odešlo bojovat z Evropy několik tisíc lidí. Tím pádem se nám naskýtá otázka, kolik takzvaných spících teroristů se momentálně infiltrovalo v aktuální migrační vlně a čeká na příkaz, kdy udeřit v jednotlivých evropských městech. V Praze nevyjímaje. Musíme si uvědomit, že tisíce lidí z migrační vlny nebylo vůbec zaevidováno. O to těžší mají tajné služby konkrétních evropských států ztíženou pozici sledování potancionálních teroristů v Evropě.

VICE-Evropa kapituluje a ustupuje na všech frontách

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD