Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nekorektně

/ #8121 Globální diktatura neomarxismu a neofašismu

2016-04-02 05:15

Proti migrantům není povoleno se vymezovat, natož informovat o jejich zvěrstvech a doslova perverzitě. Nesmí se informovat o jejich trestné činnosti a to jak srze policejní složky, tak skrze média. Nikdo se nesmí nesouhlasně vyslovovat k Islámu nebo Koránu. Porušujete li tyto principy, tak budete trestáni, či omezováni na svobodě. Omezována je zásadním způsobem svoboda slova, ale také dostupnost práva,které v určitých aspektech přestává fungovat. Postupně jsou likvidovány Evropské kulturní tradice a zvyky.

Společnost je rozkládána postupnými kroky morálně, tak i sociálně, ale i ekonomicky. Proč to? Vše je činěno ve prospěch multikulturalistické ideologie, která nemá jiný cíl, než vyvolat celospolečenské střety ve smyslu redukce lidské populace a vytvoření nové, evropským elitám inteligenčně jednoduché, poslušné a podřadné civilizace, která bude vycházet z doslova barbarského přístupu k člověku a bude tudíž lépe silou ovladatelná. Inteligentní, morální, na státu nezávislí  a myslící lidé totiž  tak dobře ovladatelní nejsou, a proto musí být eliminováni, viz Barnewernet, nebo tzv. Inkluze školství, kteréžto programy spolu s islámem a dalšími církvemi budou brainwashingem (vymývání mozků) ničit svobodné myšlení dětem v zárodku.

Jednoznačně jde o závádění programu globální diktatury neomarxismu a neofašismu, který jsou směřován nejen proti výdobytkům, ale i proti samotným základům naší civilizaci a naší svobody. Vzdělaní, pracovití, slušní, kulturní a civilizovaní lidé budou stále více  šikanováni a umenšováni. Jejich práva budou zcela přehlížena stejně jako jejich svoboda i kultura.