Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#8101 Větší blbci, než by si slušný český občan myslel

2016-04-01 08:27

Větší blbci, než by si slušný český občan myslel. Podle nich Česko, ač malé lejno ve střední Evropě, musí smrdět až do Bílého domu!


Opravdu mi není jasné, co páni Kalousek, Schwarzenberg, Štětina, Bursík, Kocáb chtěli svými protičínskými postoji světu dokázat. Svoji angažovanost, plnění zadání a pokynů pana Schapira, nebo tolik potřebnou loajalitu chlebodárcům? Je jim snad milejší odmítnout spolupráci s Čínou na úkor potřeb české ekonomiky? Chtějí dokázat, že Čína je samé zlo, když ne důsledně dodržuje lidská práva? Cožpak jejich pán, přítel, chlebodárce či jak to nazvat USA, nezpůsobily za 200 let  a zvláště za posledních několik desítek let stovky válek, ve kterých zahynuli, byli zmrzačeni miliony nevinných lidí, mezi nimi děti (např. Vietnam, napalm, dnes Ukrajina a pod.)


VICE-Větší blbci, než by si slušný český občan myslel. Podle nich Česko, ač malé lejno ve střední Evropě, musí smrdět až do Bílého domu!


Nepřihlášený uživatel

#8102

2016-04-01 08:29

VIDEO: Bašár Asad prohlásil, že západ nedokáže přiznat, že Rusko uspělo tam, kde Američany vedená koalice v Sýrii selhala! [CZ Titulky]


Bašár Asad poskytl rozhovor tiskové agentuře Sputnik a uvedl, že od Velké Británie a Francie dosud nepřišla žádná odezva na osvobození Palmýry. Naopak, britský ministr zahraničí Philip Hammond označil Rusko za hrozbu. Stažení Ruska ze Sýrie po splnění bojových úkolů odmítl ocenit. Prohlásil, že pochválit Vladimira Putina za stažení svých vojáků ze Sýrie by bylo jako pochválit muže za to, že přestal bít svojí ženu. Toto pronesl na půdě britského parlamentu. Ministr zahraničí, který se o Rusku vyjadřuje jako dobytek, je jedním z nejostřejších kritiků Ruska ve Velké Británii. Kritizoval Rusko za vstoupení do války v Sýrii, kritizoval Rusko za jeho stažení vojsk ze Sýrie, kritizoval Rusko po osvobození Palmýry, kdy ruské letectvo podporovalo pozemní jednotky syrské armády.


VICE-VIDEO: Bašár Asad prohlásil, že západ nedokáže přiznat, že Rusko uspělo tam, kde Američany vedená koalice v Sýrii selhala! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#8103 To je gól, gól, gól! Směšné zoufalství Schwarzenberga a Kalouska: „Diktátorovi se neklaníme“. Videa

2016-04-01 08:30

To je gól, gól, gól! Směšné zoufalství Schwarzenberga a Kalouska: „Diktátorovi se neklaníme“. Videa


Zoufalství pražské havlistické kavárny se sice předvedlo už za návštěvy prezidenta Zemana v Číně, kdy kavárna vyvěsila nad Hradem červené trenýrky (viz. zde a zde), ale skutečný gól havlistům přišel až s návštěvou čínského prezidenta v Česku.


VICE-To je gól, gól, gól! Směšné zoufalství Schwarzenberga a Kalouska: „Diktátorovi se neklaníme“. Videa


Nepřihlášený uživatel

#8104 Vyslání mírových sil OSN do Sýrie je nelogické a nemožné lži OSN

2016-04-01 11:05

Vyslání mírových sil OSN do Sýrie je nelogické a nemožné, prohlásil v interview pro Sputnik syrský prezident Bašár Asad.

„Je to nereálné, protože takové (mírové) síly (OSN) zpravidla působí na základě mezinárodních dohod. Podobné dohody musí schválit státy. Jaké státy? V daném případě žádné jiné státy neexistují. Je tu jen syrský stát jako jedna strana. A druhá strana není státem, jsou to teroristické skupiny. Cožpak může OSN podepisovat nějakou dohodu s teroristickými skupinami?" ptá se syrský prezident. A v této souvislosti zdůraznil, že je to „naprosto nelogické".

Více: Vyslání mírových sil OSN do Sýrie je nelogické a nemožné


Nepřihlášený uživatel

#8105 SOBOTNÍ DEMONSTRACE - STOP ÚTLAKU VLASTENCŮ A POLICEJNÍMU TERORU !!

2016-04-01 17:25

Za brutálně rozpuštěnou demonstraci 26. března máme náhradu. Společně se spolkem Za naši kulturu a bezpečnou zem a spolkem Národní obroda pořádá Národní demokracie v sobotu 9. dubna od 14:00 demonstraci před Lihovým domem. Poté půjdeme pochodem na Letnou před budovu ministra vnitra. Velká velikonoční revoluce pokračuje...

Rozum mi to nebere

#8106 Holt, jsou věci mezi nebem a zemí

2016-04-01 17:55

"Program přijímání iráckých uprchlíků začíná skřípat, řekl Chovanec a pozastavil ho

Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) pozastavil projekt Nadačního fondu Generace 21 na přesídlení křesťanských uprchlíků z Iráku do ČR. Důvodem je skutečnost, že o vrácení pasů požádalo dalších 25 uprchlíků. Nechtějí se však vrátit zpět do Iráku, jako jiná skupina osmi lidí, která požádala o pozastavení azylového řízení, ale podle Chovance chtějí vycestovat zřejmě do jedné z evropských zemí, například Švédska či Německa."

... nechápu to !? ... tam v Iráku jsou pronásledováni, tady u nás dostanou ubytování, a vše ostatní, a přesto nejsou spokojeni, a buď chtějí zpátky, nebo za ještě lepším !?

... ve švédsku, či Německu naleznou hordy fanatických muslimů, hrdlořezů, kteří se tam rozlezli a rozmnožili už od minulých a nynějších nájezdů muslimů na Evropu, jo, jo tam najdou "ten pravý ráj, a klid pro život" !


Nepřihlášený uživatel

#8107 Re: Re: Havlofašisté, schizoidní totalitáři

2016-04-01 18:27

#8008: - Re: Havlofašisté, schizoidní totalitáři  

 zkurvení čínští vítači. zaprodanci a kolaboranti


Nepřihlášený uživatel

#8108

2016-04-01 18:35

 

Svobodník v. v. Bedřich Abeles, Ph.D., se narodil 23. června 1925 ve Vídni do česko-rakouské židovské rodiny. Rodina Abelesových žila do Bedřichových osmi let v polském městě Bielsko-Biała, odkud se v roce 1933 přestěhovala do Prahy. Bedřich vyrůstal v Polsku, a když přijel do Československa, musel se naučit česky. V Praze chodil do obecné školy a posléze do gymnázia, odkud byl však pro svůj židovský původ vyloučen. To si již rodina uvědomovala nebezpečí nacismu a syna v červenci 1939 vyslala z Prahy do Anglie tzv. Wintonovým transportem. V Anglii se ho ujala příbuzná a poté měl navštěvovat Grammar School v Maidenheadu. Ze školy však brzy odešel a začal pracovat v Londýně. Živil se jako umývač nádobí, kuchař a číšník, pronajal si pokoj a už ve čtrnácti letech byl zcela samostatný. Začal si ale uvědomovat potřebu vzdělání a později si dodělal maturitu. 11. května 1943 vstoupil do československé pozemní armády v Anglii a posléze do 311. bombardovací perutě Royal Air Force, kde sloužil u pozemních mechaniků. Během války byla jeho rodina povražděna v koncentračních táborech. Po osvobození odjel do Prahy a vystudoval fyziku na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. V roce 1949 emigroval do Izraele, kde se opět živil jako číšník, a po úspěšném absolvování doktorátu v oboru fyziky získal místo učitele matematiky v meteorologickém ústavu, později přešel do Weizmannova institutu věd (Weizmann Institute of Science). V roce 1956 odjel do USA, kde pracoval ve firmě Radio Corporation of America a Exxon Mobil. Proslul jako fyzik, sestrojil např. termoelektrický generátor pro lety do vesmíru. Před dvěma lety se Bedřich Abeles odstěhoval do Anglie a dnes žije v Leicesteru.

 


Nepřihlášený uživatel

#8109

2016-04-01 18:37

Kdybychom v roce 1939 odjeli do Anglie, můj život by se ubíral jinudy

Petr Adler se narodil 25. března 1930 v Brně. Oba jeho rodiče pracovali ve zdravotnictví, otec měl soukromou lékařskou praxi. Byli smíšené manželství: otec český Žid, matka německá křesťanka. Za války zůstali spolu, otce postihla protižidovská opatření, ale transport do koncentračního tábora se mu vyhnul. Rodina tak zůstala po celou dobu války spolu. Pamětník v roce 1949 maturoval a pokračoval studiem hudební vědy na Masarykově univerzitě. Po absolutoriu v roce 1954 začal pracovat jako lektor zpěvohry ve Státním divadle v Brně. Práce v divadle ho ale neuspokojovala a o dva roky později si našel nové zaměstnání v brněnském studiu Československého rozhlasu. Pracoval zde jako režisér publicistických, literárních i dramatických pořadů. V roce 1959 se oženil s kunsthistoričkou Alenou Kudělkovou. V roce 1961 se společně přestěhovali do Prahy a Petr Adler dál působil v pražském rozhlase. Prožil zde dobu společenského uvolňování až po okupaci armádami východního bloku v srpnu 1968. Po politických prověrkách v rozhlase zůstal dalších dvacet let, přestože byl nekomunista. Když režim v roce 1989 padl, stal se v rozhlase šéfrežisérem. V roce 1996 odešel do penze, ovšem dodnes s rozhlasem externě spolupracuje.


Nepřihlášený uživatel

#8110

2016-04-01 18:38

Dne 17. listopadu 1989 svolaly tehdejší oficiální i nezávislé studentské organizace do Prahy na Albertov manifestaci studentů vysokých škol. Oficiálně povolená akce přerostla v dosud největší spontánní protest proti tehdejšímu komunistickému vedení. Tisíce lidí se po ukončení povolené části programu vydaly směrem na Václavské náměstí. Na Národní třídě byl průvod zastaven a posléze obklíčen policejními těžkooděnci. Demonstrace byla brutálně rozehnána – výsledkem byly desítky lehce i těžce raněných. Mezi lidmi se druhý den rozšířila fáma o úmrtí studenta Martina Šmída. Události nabraly rychlý spád. Ještě v sobotu vstoupili studenti vysokých škol a pražští divadelníci do stávky a na 27. listopad vyhlásili dvouhodinovou generální stávku. Následujícího dne se na setkání studentů, umělců a představitelů disentu v Činoherním klubu ustavilo Občanské fórum coby mluvčí československé veřejnosti. Pražské Václavské náměstí každý den zaplnily desetitisíce demonstrantů, protesty se postupně rozšířily do celé země. Paralyzovaná komunistická moc a její bezpečnostní aparát již nebyly schopny čelit tak masivním protestům. V pátek 24. listopadu odstoupilo vedení komunistické strany, v sobotu 25. a v neděli 26. listopadu se na Letenské pláni sešly dosud nejpočetnější statisícové demonstrace. Ke generální stávce 27. listopadu se již připojila většina veřejnosti. Nenásilné svržení komunismu, pro které se vžilo označení sametová revoluce, bylo završeno 29. prosince 1989 zvolením neformálního vůdce opozice Václava Havla československým prezidentem.


Nepřihlášený uživatel

#8111

2016-04-01 18:41

Václav Havel
[5.10.1936]
Václav Havel se narodil v Praze roku 1936, ve známé pražské podnikatelsko-intelektuálské rodině. Jeho dědeček postavil pražský Palác Lucerna, jeho strýc založil Filmové studio Barrandov. Byl členem Junáka v letech 1947-1949. Po komunistickém puči v roce 1948 nebylo umožněno Václavu Havlovi po ukončení základní školy dále řádně studovat. Proto nastoupil v roce 1951 do učebního oboru jako chemický laborant a večerně studoval gymnázium. Z kádrových důvodů nebyl přijat na žádnou vysokou školu humanitního zaměření, a proto krátce studoval na ekonomické fakultě Českého vysokého učení technického. Po skončení základní vojenské služby (1957–1959) pracoval jako jevištní technik (nejprve v Divadle ABC a od roku 1960 v Divadle Na zábradlí) a dálkově studoval dramaturgii na Divadelní fakultě Akademie múzických umění (DAMU). V roce 1964 byla uvedena jeho první hra Zahradní slavnost. V roce 1964 se Václav Havel po osmileté známosti oženil se svou první ženou Olgou Šplíchalovou, která jej provázela těžkými životními zkouškami.
Během Pražského jara působil Havel v Klubu nezávislých spisovatelů a Klubu angažovaných nestraníků. S nástupem tzv. normalizace, která následovala po potlačení Pražského jara 1968 vojsky Varšavské smlouvy, musel opustit divadlo. V roce 1975 založil samizdatovou strojopisnou ediční řadu pro nezávislou literaturu Edice Expedice. Soustavně vystupoval proti politické represi. V roce 1975 napsal otevřený dopis prezidentu Gustavu Husákovi a vyvrcholením této činnosti bylo publikování Charty 77 v lednu roku 1977. Tyto politické aktivity jej stály 5 let života strávených ve vězení. Mezinárodní lidskoprávní organizací Amnesty International byl adoptován jako tzv. vězeň svědomí.
V listopadu 1989 se Václav Havel stal vedoucím představitelem "Sametové revoluce" a 29. prosince 1989 byl komunistickým Federálním shromážděním zvolen po 40 letech prvním československým nekomunistickým prezidentem. Jím zůstal i v době rozpadu Československé federace a z prezidentského úřadu odešel až po svém celkově třetím funčním období 23. února 2003. V roce 1997 se po smrti své první ženy Olgy oženil s herečkou Dagmar Veškrnovou. Zatímco v Česku Havlova popularita během doby v prezidentském úřadu spíše klesala, renomé v zahraničí to nijak neovlivnilo. Havel zůstal určitou ikonou boje za svobodu a demokracii, opakovaně byl navržen na Nobelovu cenu míru.


Nepřihlášený uživatel

#8112 Re: Válka o plynovody. Pravda o ruské stíhačce sestřelené Tureckem.

2016-04-01 18:48

#8051: PATRIOT - Válka o plynovody. Pravda o ruské stíhačce sestřelené Tureckem. 

 

Pohlavní nemoci jsou obvykle přenášeny mezi dvěma lidmi formou sexuálního styku. Nakazit se však může člověk i při transfúzi, přímým kontaktem s infikovanou krví (např. škrábnutí), nezřídka se tyto choroby šíří i z matky na plod. Portál Pohlavní nemoci a jejich příznaky se věnuje prevenci, charakteristice projevů choroby a její léčbě. 

Pohlavní nemoci - prevence

Nejúčinnější prevencí proti pohlavní nemoci je používání pánské ochrany po celou dobu sexuálního styku. Pozor bychom si měli dávat hlavně na časté střídání sexuálních partnerů, dále pak na nedostatečnou hygienu před i po pohlavním styku a v neposlední řadě se nevyplácí podceňovat pravidelné prohlídky u gynekologa a zanedbávat léčbu, pokud už nemoc byla diagnostikována.

Některé závažnější pohlavní nemoci podléhají podle zákona povinnému epidemiologickému hlášení!

Nejrizikovější skupinou jsou mladí lidé, kteří začínají se sexuální aktivitou. Podceňovat by se tedy neměla ani dostatečná osvěta od rodičů či ve školách, kde je třeba se tomuto tématu věnovat podrobně. 

Co když už pohlavní nemoc propukla?

Máte-li podezření z nákazy pohlavní nemocí, je nutné neprodleně navštívit venerologické oddělení (venerologie je obor medicíny, který se zabývá prevencí, studiem a léčbou pohlavních chorob) a samozřejmě i sexuálně abstinovat do té doby, než bude podezření vyvráceno. Pohlavní nemoci a jejich příznaky nejsou nic příjemného, ale čím dříve budete situaci řešit, tím menší je riziko, že nakazíte někoho dalšího.

Potvrdí-li se infekční pohlavní nemoc, je nutné vyšetřit všechny sexuální partnery či partnerky z posledních pár týdnů (u některých chorob kvůli delší inkubační době i měsíců), aby se zabránilo dalšímu šíření pohlavní nemoci a ostatní nakažení jedinci absolvovali léčbu včas.


Nepřihlášený uživatel

#8113 Re: Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou armád

2016-04-01 18:50

#8053: - Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou armádou  

 

Syfilis je infekční choroba, kterou vyvolává bakterie spirálovitého tvaru – spirochéta Treponema pallidum. Člověk je jediným hostitelem této bakterie. K přenosu bakterie dochází pohlavním stykem (vaginálním, análním i orálním), prostřednictvím drobných poranění na kůži nebo sliznici. Bakterie může napadnout i plod těhotné syfilitické ženy v případě proniknutí placentou (transplacentární přenos), dítě se rovněž může nakazit mateřským mlékem při kojení. V případě, že k tomu dojde, dochází u novorozence k závažnému poškození organismu, které nezřídka končí smrtí. Dříve představovala riziko transplantace krve, v dnešní době už je takový přenos téměř vyloučený díky důkladnému testování dárců krve.

Pro nemoc jsou typická tři stádia, přičemž v konečné fázi dochází k vážnému poškození organismu, demenci a v případě absence léčby i ke smrti nebo invaliditě. Syfilis se léčí antibiotiky, nebezpečné na této chorobě by mohlo být přehlížení příznaků a nezahájení léčby včas.

Syfilis postihuje vnitřní orgány, kůži, kardiovaskulární systém, pohybovou a centrální nervovou soustavu.

Syfilis podléhá povinnému hlášení. To v praxi znamená, že vyšetřující lékař je povinen informovat o pacientově onemocnění místní hygienickou stanici. Společně se pak účastní vyhledávání pacientových sexuálních kontaktů, které musí rovněž podstoupit vyšetření na syfilis.


Nepřihlášený uživatel

#8114

2016-04-01 19:01

VÍTAČI MĚLI V PRAZE NA VELIKONOCE KARNEVAL


Nepřihlášený uživatel

#8115

2016-04-01 19:04

EU je už odepsaná, ale my pořád máme ještě trochu času na obranu bezpečnosti. Nejhorší jsou ale vnitřní zrádci. Je třeba si posvítit na politické neomarxisty a sluníčkáře z řad všemožných raádobycelebrit a zrušit všechny neziskovky, který se zastávají islámskýho xindlu.


Nepřihlášený uživatel

#8116 jeRe:

2016-04-01 19:07

#8115: -  

 je především potřeba vypráskat vás, všechny nácky

budete vyset na opratce halvoidi

#8117 Re: jeRe:

2016-04-01 19:54

#8116: - jeRe:  

 budeš to ty kdo pujde jako prvni pod drno 


Nepřihlášený uživatel

#8118 Geert Wilders: „Deislamizujme Západ!“

2016-04-01 20:04

Možná nejhlasitější evropský kritik islámu Geert Wilders samozřejmě reagoval na další nelidské a odporné činy radikálních islamistů v Bruselu, a nejen on. Geert Wilders se obává, a opět zdaleka ne pouze on, že teroristickými útoky v Bruselu to zdaleka nekončí. Dle Europolu je v Evropě údajně již tři až pět tisíc džihádistů, kteří bojovali v Sýrii a Iráku za Islámský stát! Nyní jsou zpět doma v Evropě.

Jsou to nebezpeční predátoři, kteří přitom bez problémů chodí ulicemi evropských metropolí. Je skutečně nepochopitelné, že jim evropské vlády umožní po tom všem návrat domů. Ještě děsivější je však, že po svém návratu nejsou okamžitě uvězněni. Kdekdo by si mohl říci, že to není možné, ale bohužel je.

Do Holandska se vrátilo dle vyjádření pana Wilderse již několik set džihádistů a vláda většině z nich umožnila volný pohyb ulicemi. Požaduji jejich okamžité zatčení. Vláda, která tento krok odmítá učinit je morálním spoluviníkem skutků těchto lidských zrůd. Západ se musí deislamizovat, to je jediný způsob jak uchránit naše životy a naši svobodu.

V Amsterodamu byla nalezena uřezaná lidská hlava. Údajně se jedná o čin marocké mafie Morco, která zde operuje. Severoafrické gangy bojují prý v Amsterodamu o území. Starosta Amsterodamu uvedl, že takové věci většinou vidíme v televizních seriálech o mexických drogových kartelech, ale stalo se to v Amsterodamu.

V holandském městě Breda zazvonila policie u bytu učitele Ivera Mila. Tento učitel na twitteru napsal, že je těžké učit žáky, kteří ve třídě tleskají atentátníkům z Bruselu. Policisté jej pokárali za tento příspěvek a již by neměl zveřejňovat takové příspěvky. Tak to jsou pro mě smutné zprávy z údajně z jedné z nejsvobodomyslnějších zemí. Je to pro mě parodie na svobodu projevu, protože islámské projevy nenávisti k Západu, takto expresně řešeny nejsou. Pan učitel dle mě pouze konstatoval, to, co je pro normální lidi šokující a nepochopitelné, toť vše. Normální lidé měli dle mne slzy v očích a asi i vztek po těchto barbarských činech. Tleskat tomu může pouze netvor.

V belgickém Molenbeeku vyvolalo zadržení teroristy Abdeslama nevole a nepokoje části muslimského obyvatelstva. Někteří zcela otevřeně vyjadřovali podporu tomuto teroristovi a považují jej za hrdinu. Na bezpečnostní složky házeli kameny a policisté proti nim nasadili psy. Bohužel tyto mladé muslimy v tom otevřeně podporují i některé muslimské autority, které mladé muslimy nabádají, aby se neintegrovali. Každý den se objevují nová videa, s tímto neuvěřitelným „vděkem“, a to z různých zemí v Evropě.

EU také reaguje na brutální útoky v Belgii. Opět si nejsem jistý, je li to možno brát vážně a nejedná li se o nějaký hloupý žert. Ale nejedná. EU vydá ještě do konce března novou příručku. Tentokrát nepojednává o chování mužů k ženám (v německém Hamburku byla údajně znásilněna v úterý sedmiletá holčička pěti muži arabské národnosti v azylovém středisku, ale policie momentálně případ šetří a více informací není ). EU oficiáně prohlásila, že nová příručka má mladým muslimským mužům vysvětlit, že by na veřejnosti neměli odpalovat bomby.

„Tak to je pokrok, pokud to doposud nevěděli a v Evropě se zcela jistě po vydání příručky budou cítit Evropané bezpečněji“.

Pokud prý chtějí islámští uprchlíci žít mezi námi, musí být nejdříve poučeni o našich zvyklostech. Myslím, že se kniha mine účinkem, protože někteří mladí muslimové mají zcela jiné zvyklosti a o ty naše evropské nestojí a pohrdají jimi, stejně jako námi. EU si slibuje od této příručky odvrácení dalších teroristických útoků v Evropě.

Tomu ale jistě nevěří polská premiérka Beata Szydlo, která po teroristických útocích v Bruselu již nechce splnit závazek předchozí vlády, aby Polsko přijalo uprchlíky. Nevidí žádný prostor, aby uprchlíci přicházeli do Polska.

Bezpečnostní odborníci, ale například i možný americký kandidát na prezidenta Donald Trump poukazují na skutečnost, že Abdeslam měl v Bruselu celkem velký fanklub. Pan Trump ještě dodává, že Abdeslam byl ve čtvrti, kde se narodil a vyrostl a nikdo nic policii neřekl, a toto je trest. V Bruselu se úspěšně skrýval několik měsíců a nikdo jej údajně neohlásil. To kandidátka Hillary Clinton zveřejnila na twitteru své zdělení k Bruselu…“Muslimové jsou mírumilovní a tolerantní lidé a nemají naprosto nic společného s terorismem“. No k tomu mi napadá pouze to okřídlené rčení, že každý muslim není terorista, ale každý terorista je muslim.

V Idomeni ale panuje tísnivá atmosféra. Některé humanitární organizace již stahují své pracovníky z Idomeni z obav o jejich bezpečí. Někteří uprchlíci blokují silnice i vlaky. Řecký reportér z toho viní právě humanitární pracovníky, kteří to prý uprchlíkům radí, aby na sebe upoutali pozornost. Jsou to prý stejní lidé, kteří přiměli uprchlíky přejít makedonskou hranici přes rozvodněnou řeku. Nikdy nepochopím, že je policie nezatkne a nebo nevyhostí, tyto „humanisty“.

Německé bezpečnostní složky považují hrozbu teroristického útoku za akutní. Islámský stát nám slibuje temné zítřky, a to co nás prý čeká bude s Alláhovým svolením daleko tvrdší a bolestivější. Chvála Alláhovi, jenž pečlivě vedl naše útoky a zajistil nám úspěch. Nechť přijme naše bratry mezi své mučedníky (odporné, nelidské a hromadné vrahy, pozn. autora), vzkázal evropanům Islámský stát.


Nepřihlášený uživatel

#8119 Re: jeRe:

2016-04-01 20:20

#8116: - jeRe:  

 Pokud mluvíš o náckách, tak to máš na  mysli především sám sebe, islámofile. Islám je současný nacismus a jen kolaborantský hovada z vašeho tábora se této totalitní ideologie zastávají, tudíž můžeš začít, můžeš odejít třeba do tvé milované Saúdské Arábie. Nebo raději Sůdán? Pákistán? Máš na výběr nácku.


Nepřihlášený uživatel

#8120 Re:

2016-04-01 20:45

#8102: -  

 To nemohlo jinak, když Rusko podporuje legitimní vládu, zatímco západ fanatické džihádistické bojůvky. Každý kdo podporuje krvežíznivé fanatické rebely, by za to měl pykat!

Nekorektně

#8121 Globální diktatura neomarxismu a neofašismu

2016-04-02 05:15

Proti migrantům není povoleno se vymezovat, natož informovat o jejich zvěrstvech a doslova perverzitě. Nesmí se informovat o jejich trestné činnosti a to jak srze policejní složky, tak skrze média. Nikdo se nesmí nesouhlasně vyslovovat k Islámu nebo Koránu. Porušujete li tyto principy, tak budete trestáni, či omezováni na svobodě. Omezována je zásadním způsobem svoboda slova, ale také dostupnost práva,které v určitých aspektech přestává fungovat. Postupně jsou likvidovány Evropské kulturní tradice a zvyky.

Společnost je rozkládána postupnými kroky morálně, tak i sociálně, ale i ekonomicky. Proč to? Vše je činěno ve prospěch multikulturalistické ideologie, která nemá jiný cíl, než vyvolat celospolečenské střety ve smyslu redukce lidské populace a vytvoření nové, evropským elitám inteligenčně jednoduché, poslušné a podřadné civilizace, která bude vycházet z doslova barbarského přístupu k člověku a bude tudíž lépe silou ovladatelná. Inteligentní, morální, na státu nezávislí  a myslící lidé totiž  tak dobře ovladatelní nejsou, a proto musí být eliminováni, viz Barnewernet, nebo tzv. Inkluze školství, kteréžto programy spolu s islámem a dalšími církvemi budou brainwashingem (vymývání mozků) ničit svobodné myšlení dětem v zárodku.

Jednoznačně jde o závádění programu globální diktatury neomarxismu a neofašismu, který jsou směřován nejen proti výdobytkům, ale i proti samotným základům naší civilizaci a naší svobody. Vzdělaní, pracovití, slušní, kulturní a civilizovaní lidé budou stále více  šikanováni a umenšováni. Jejich práva budou zcela přehlížena stejně jako jejich svoboda i kultura.

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8122 Re:

2016-04-02 07:28

#8111: -  

 proč sem cpeš takouvou SR......  Jdi si spalovat jinam Havlojde kterej se podílel na rozvratu v Kyjevě tady vrazi nemají co dělat KOLABORANTE NACISTICKÁ 

Když ČTlže lžou aj Havlojdi nackové nejvice řvou

#8123 Re: Re: Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou a

2016-04-02 07:45

#8113: - Re: Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou armád 

 proč sem cpeš takouvou SR......  Jdi si spamovat jinam Havlojde kterej se podílel na rozvratu v Kyjevě tady vrazi nemají co dělat KOLABORANTE NACISTICKÁ 

Dobře ovladatelné je pouze stádo SLUNIČKÁŘI,XENOFILOVÉ,ATD

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně  „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí.  „Vítězové“ si přitom neuvědomují,  že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.

Jestli jsou tedy mé odhady správné, pak ukrajinský nacistický lídr Jaroš, si svým  individualistickým postojem podepsal ortel smrti. Měsíc? Dva? Déle to většinou u takových lídrů netrvá. Neposlušnost v podobě samostatného myšlení, natož jednání, se v mocenských společenstvích radikálně trestá. Už třeba pro výstrahu.


Nepřihlášený uživatel

#8124 Dalajláma = otrokář a tyran. Aneb pravda o Tibetu. Video

2016-04-02 07:53

Dalajláma = otrokář a tyran. Aneb pravda o Tibetu. Video

Odpůrci prezidenta Zemana, kteří nemohou unést jeho postoje k Rusku a Číně a jeho nepoklonkování politice Spojených států, vytáhli proti návštěvě čínského prezidenta v Praze s bilboardem V. Havla s tibetským dalajlámou a s tibetskými vlajkami (jak to předvedli i K. Schwarzenberg a M. Kalousek (video a více zde či zde). Čína není dokonalá země a o komunismu víme své, přesto ohánět se lidskými právy v souvislosti s Tibetem tak, že z představitele tibetského feudálně-otrokářského systému je vytvářen bojovník za lidská práva a z tibetské vlajky argument proti čínskému, potažmo proti českému prezidentovi, je na pováženou.

Dnešní proti argument Miloše Zemana, který sdělil při návštěvě Vrchlabí: „Nemám nic proti tomu, aby kdokoli vyvěšoval tibetskou vlajku, ale měl by mít alespoň základní informace o tom, jak Tibet vypadal předtím (před čínskou okupací, pozn. red). Neměl by si namlouvat, že to byla rozvinutá a prosperující demokracie. Byl to feudálně otrokářský stát“ je pravdivý. V době, kdy došlo k tzv. okupaci Tibetu, žili Tibeťané pod vládou dalajlámy a  dále cituji:

VICE-Dalajláma = otrokář a tyran. Aneb pravda o Tibetu. Video


Nepřihlášený uživatel

#8125

2016-04-02 08:01

Prohlášení o tom, že se USA a RF údajně dohodly o osudu syrského prezidenta Bašára Asada, jsou záměnou faktů, snahou vydat přání za skutečnost, prohlásil v pátek ministr zahraničí Ruska Sergej Lavrov.

„V daném případě došlo k záměně faktů, projevila se snaha vydat přání za skutečnost. USA podepsaly naše společná rozhodnutí (o budoucnosti Sýrie) v Mezinárodní skupině na podporu Sýrie a v RB OSN, v kterých se praví, že pouze syrský národ má rozhodovat o osudu Sýrie ve všech jeho aspektech," prohlásil Lavrov na moskevské tiskové konferenci.

Připomněl, že tento bod „ o osudu Asada a o tom, kdo se tím bude zabývat," byl již loni zakotven „v celé řadě rozhodnutí."

Více: Prohlášení o tom, že se USA a RF údajně dohodly o osudu syrského prezidenta Bašára Asada

Ukrajina se chce stát tranzitní zemí nejen pro ruský, ale i pro evropský plyn. Navrhovanou trasu tranzitu paliva – Slovensko – Ukrajina – Moldávie – Rumunsko – Bulharsko – s výstupem do Turecka – bude Ukrtransgaz projednávat se slovenskou stranou počátkem dubna. Bulhaři a Turci jsou údajně ochotni kupovat plyn přímo v Evropě přes území Ukrajiny.

„Všechno by to bylo směšné, kdyby nebylo jedno „ale". Cožpak je Slovensko zemí, která těží plyn? Jak je možné vést jednání o nákupu plynu na Slovensku, jestliže ho samo Slovensko dováží?" řekl Sputniku předseda Fondu národní energetické bezpečnosti RF Konstantin Simonov.

Více: NACISTICKA UKRAJINA ZATAHUJE SLOVENSKO DO SVOJICH SPINAVICH AVANTRU!!!!