Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #11806 CO PŘIJDE 2017 PO KONCI MILOSTI a dny soudu 2018-2030 Evropa

2016-11-13 14:04

DULEŽITÉ 

Nevim jistě kdy satan zautoči na Rusko aby tu bylo to velké souženi to neví nikdo žádny Prorok či Kazatel povolán Bohem-Stvořitelem ale co vyplivá s udaju co jsem zjistil NATO přes Evropu bude jezdit více než kdy předtím a pak snad bude to velké souženi pod falešnou vlajkou uder na Rusko!!!!!PŘIŠTÍ ROK!!!!!Blaze všem pokřtením a blaze těm kdo hledaly a našly pravdu!!! Poslední v Bibli Evangelium Jana!!!Nový Zákon-Matouše,Marka,Lukáše,tam sou kliče k věčnému životu a nebudu vám sem vypisovat co ještě přijde na zemi to bych tu mohl psát romanky 

TO ČEKÁ EVROPU PO VOLBÁCH Prezidenta ČR takže Zeman vyhraje zase bude zvolen Demokraticky!!!!tak jak Trump včele samé Demokraty a vlastence

Mt 10:34-40: „Nemyslete si, že jsem přišel uvést na zem pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit člověka proti jeho otci, dceru proti její matce a snachu proti její tchyni a nepřáteli člověka budou členové jeho domácnosti. Kdo má rád otce nebo matku víc než mne, není mne hoden; a kdo má rád syna nebo dceru víc než mne, není mne hoden. A kdo jde za mnou a nebere svůj kříž, není mne hoden. Kdo nalezne svou duši, ztratí ji; a kdo ztratí svou duši kvůli mně, nalezne ji.“ „Kdo přijímá vás, přijímá mne; a kdo přijímá mne, přijímá toho, který mne poslal“

FAKTA BIBLE VICE-#USA People's Reaction When Donald Trump win This Election #2016

Mt 23-24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.SE BLÍŽI A HNĚV TAKY-God's Warning 2016 - Earthquakes, Tsunamis, Floods, Hurricanes, Tornadoes, Volcanoes

Počátek běd-Evropa-2017-2018 provokace NATO v Evropě sesilý vuči Rusku

3Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.6Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě nebude konec.7Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.8Ale to vše bude teprve začátek bolestí.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.14A toto evangelium o království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům, a teprve potom přijde konec.

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Zjevení Janovo 13:16-17-RFIDčipy zdravotnicvi falešné pro vaše otročeni né bezpečí 

A působí, aby všem, malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům, bylo dáno znamení na pravou ruku nebo na čelo a aby nikdo nemohl kupovat ani prodávat, jedině ten, kdo má znamení nebo jméno té šelmy nebo číslo jejího jména. 

Hospodářská apokalypsa - finanční krize info se zdroje 

Nenastala právě nyní, poprvé v našich dějinách, taková situace? Probíhá postupné rušení anonymních plateb v hotovosti a zavádění povinného elektronického bankovnictví s nutností jakoukoliv transakci potvrdit svou jednoznačnou identifikací. Ujímá se vlády nad obchodem apokalyptická bestie? Bude všechny nutit, aby přijali její znamení moci - čipy či jiné elektronické identifikátory umožňující totální kontrolu člověka?

Apokalyptickou bestií by pak byly nadnárodní mocenské struktury budující globální říši  označovanou dnes nejčastěji jako Nový světový řád - The New World Order (NWO). Jejich ideologií, napohled líbivou a lákavou, je neoliberalismus, globalismus, vše pod maskou tzv. boje za lidská práva. Viz Hospodářská apokalypsa - Bestie a její vláda nad obchodem.

Hospodářská válka, ekonomické sankce-Národní bezpečnostní strategie USA z února 2015.Globální vůdcovství Ameriky zůstane nepostradatelné a USA budou vládnout světu i silou.Hned v úvodu se uvádí, že USA bude i nadále určovat tempo globální ekonomiky. Cílené ekonomické sankce zůstanou efektivním nástrojem boje proti všem nezodpovědným činitelům.

Alternativní hospodářské organizace-Brazílie 2014 - setkání představitelů zemí BRICS

Shromažďování zlata-Symbol ruského rublu před bankou Rossija v Moskvě (1. banka používající výhradně rubl) 30.3.2014. Zlatý znak rublu je symbolem Centrální ruské banky.

Konec petrodolaru-Dříve byly měny, včetně dolaru, vázány na zlaté rezervy. Vazba dolaru na zlato byla přetržena v roce 1971

Finanční reset-David Rockefeller (*1915) ,

Mt-24-25

Přichod syna člověka- celý svět!!!!

29Hned po soužení těch dnů se zatmí slunce, měsíc ztratí svou zář, hvězdy budou padat z nebe a mocnosti nebeské se zachvějí.30Tehdy se ukáže znamení Syna člověka na nebi; a tu budou lomit rukama všechny čeledi země a uzří Syna člověka přicházet na oblacích nebeských s velkou mocí a slávou.31On vyšle své anděly s mohutným zvukem polnice a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř úhlů světa, od jedněch konců nebe ke druhým.32Od fíkovníku si vezměte poučení: Když už jeho větev raší a vyráží listí, víte, že je léto blízko.33Tak i vy, až toto všecko uvidíte, vězte, že ten čas je blízko, přede dveřmi.34Amen, pravím vám, že nepomine toto pokolení, než se to všechno stane.35Nebe a země pominou, ale má slova nepominou.36O onom dni a hodině však neví nikdo, ani andělé v nebi, ani Syn; jenom Otec sám.37Až přijde Syn člověka, bude to jako za dnů Noeho:

Jóel 3

1I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši budou mít prorocká vidění.2Rovněž na otroky a otrokyně vyleji v oněch dnech svého ducha.3Způsobím, že budou na nebi i na zemi divné úkazy: krev a oheň a sloupy dýmu.4Slunce se zastře tmou a měsíc krví, dříve než přijde den Hospodinův, veliký a hrozný.5Avšak každý, kdo vzývá Hospodinovo jméno, se zachrání. Na hoře Sijónu a v Jeruzalémě budou ti, kdo vyvázli, jak řekl Hospodin, spolu s těmi, kdo přežili, jež Hospodin povolá.VICE-Krvavý úplněk / Bloody Moon 2015 - FULL HD