Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #1306 Re: Re: Re: Re: dotaz

2012-04-16 14:22

#1305: - Re: Re: Re: dotaz 

tak ja vam to teda septnu :-),bourim po celym internetu za zmenu systemu u nas,zucastnuju se demonstraci,mluvim osobne z oci do oci s lidma na ulici kdekoliv je potkam,a jsem obcansky neposlusnej,nepodporuju banky ani financni system,platim a beru jen penize v hotovosti,nemam konto,karty,vkladni knizky,kupuju jak jen je to trochu mozny a vejdu se do penez produkty lidi ze svyho okoli,a vubec jen cesky zbozi u nas vyrobeny.A pak to tradicne min uznavany specialne mezi ustrasenejma cechackama,nemlcim k cemukoliv co se mi kde nelibi,at je to korupce,kamaradickovani se za ucelem vejdelku a vubec porusovani pravidel dobryho souziti,at jde o sofery prasata,vulgarni personal spitalu,spatna prace ,nebo jednani kohokoliv.Zkratka "nedrzim hubu a krok" a snazim se dotahovat svoje aktivity az do konce,pokud mozno slusne a mirumilovne i kdyz to nekdy da zatracenou praci,kolik je mezi nami zloby,lenosti,zavisti a neprejicnosti se skodolibosti,zla jako takovyho.Naopak podporuju to dobry kde si ho vsimnu a jak se da,byt i slovem uznani a usmevem.No a pestuju,sam sobe to zdravy papani a vubec se snazim dobrat co nejvetsi sobestacnosti,momentalne pracuju na vyrobe horaku na vodik ziskanej z vody,nebylo by pekny topit vodou a vodu s ni ohrejvat?;-),pro vsechny a zadarmo,kdyz se zadari,hodim to mezi lidi,vsem kutilum,at si taky vyrobej:-).Mam nazor ze clovek se ma zivit praci,ale pomahat si maj lidi zadarmo.Ale je na kazdym co dela a nedela a je to jeho svobodny rozhodnuti a vec toho jak je daleko a probuzenej,uznavam princip svobody,takze rad poradim,ale nezadam,ani me nezajimaj vyuctovani tech co se angazujou,nebo ne,nehraju na cerny a cerveny puntiky:-).Jooo,a nediskutuju anonymne,alespon s tou prezdivkou jsem si dal praci,aby mi mohli lidi aspon vynadat:-))).......proud