Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MIP

#4238 Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-02-28 17:23

#4231: Předválečný člen KSČ - spolustraník MIPa. - Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

Takové příspěvky mi dělají radost. Autor, rozběsněný asi mými protikomunistickými a protibaborovskými názory (jinak by sem nepsal) se mi chce nějak pomstít a znectit mne. Co nejvíce zesměšnit a urazit. A co tedy tento, bezpochyby komunista nebo alespoň komunistický přícmrd, napíše? Co je podle něj nejhorší urážka? Světe div se! Že jsem "dlouholetý předseda komunistické organizace"! No řekněte, není to rozkošné? K tomu se dokonce i rád propůjčím! Podle tohoto stoupence rudé baby Baborové, stoupence všech bolševických hulvátů, nadávajících zde podepisovatelům a autorům protikomunistické petice, je nejhorší zneuctění někoho, kdo ho naštval svými opačnými názory, označit ho za komunistu, dokonce předsedu komunistů. To je totiž podle tohoto přispěvatele ještě větší blbec, než jsou členové (doporučuji pozornosti soudruha Falmera-Filipa, též předsedy KSČM). Když zde podle autora- "předválečného člena KSČ a spolustraníka MIPa"- píši své blbé texty, jsem na úrovni Lenina! No lépe to napsat nemohl. S tímto soudruhem musím vřele souhlasit! Jsem naprosto stejného názoru! Není, i podle mne, nic blbějšího, opovrženíhodnějšího, než člen a stoupenec KSČ(M) v dnešní době. A než všichni komunističtí svatí, Leninem počínaje až po Milouše Jakeše.  Lze jen parafrázovat staré rčení: být komunistou je pořádná ostuda (pro ty "slušnější" komunisty). Je to ale zločin u takových Falmerů-Filipů, Kučerů-Zemanů a  politruků-Sloupů, kteří navíc, jako správní komunisté, se dali do služeb zločineckých organizací, určených k vraždění spoluobčanů.

Ono se vůbec zdá, že komunističí přispěvatelé zde chtějí předvést celou ubohost své ideologie: jeden (dědeček Dolejší/plk.STB) tu zdůrazňuje (vedle protináboženského blábolu) korupční charakter celého komunistického "přesvědčení" (kdo neposlouchá, tomu zarazíme existenční prostředky), jiný (nejmenovaný slaboduch) zase předvede v celé nahotě základ komunistické víry: majetek lze získat jen krádeží (proto jsou tito majetkuchtiví ostatně ve straně, která jim krádež slibuje....). Zdá se, že žumpa komunistické argumentace je ale už u dna: když musí nasadit "vtipný" příspěvek takového kalibru, jako sesmolil "předválečný člen KSČ". 

Odpovědi

Předválečný člen KSČ - MIPův soudruh

#4244 Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-02-28 20:46:28

#4238: MIP - Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi. 

MIPe, přece by ses za své členství v KSČ nestyděl.

Najednou děláš, jako bys mne neznal. 

A přitom si vzpomeň, jak jsi byl rád ,že jsem tě utěšoval, když tě nevzali do StB, protože říkali, že takoví volové jako jsi ty, můžou dělat poskoka v KSČ , ale do StB takové voly jako jsi ty nepotřebují.

A tak jsme ti potom sehnali důležitou funkci domovního důvěrníka, kde jsi prý udával skoro stejně dobře, jako bys byl v StB,

MIPe, ještě jednou ti říkám, za své členství v KSČ se nestyď, protože jsi vždy býval nadějný a svědomitý soudruh. To, že je z tebe teď antikomunista nevadí , oni to tak ti dřívější horliví komunisti dělají skoro všichni. Ale  já vím, že ty máš určitě svoji legitimaci KSČ pečlivě schovanou a až příjde čas, určitě ji zase vytáhneš.

A je od tebe hezké, že děláš vše, včetně toho psaní tady, abys svoji legitimaci KSČ mohl vytáhnout co nejdříve a já věřím MIPe, soudruho věrný, že zase budeš  našim předsedou.