Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MIP

#4271 Trapná úroveň komunistických "diskutérů"

2013-03-02 10:48

Přehlídka ubohosti argumentace komoušů zdařile pokračuje. V podstatě na obranu hlupáků (slušná Baborová) a vyslovených grázlů (Kučera-Zeman, Sloup) z komunistických řad nemají co říci. Nejcennější je v takové diskusi prohlášení jakéhosi "předválečného člena KSČ" že někdo, kdo byl "takový vůl“, že ho ani STB nechtěla do svých řad (zřejmě tedy brala voly, ale jen do určité velikosti) přesto mohl „dělat poskoka v KSČ“ a to tak úspěšně, že byl „vždy nadějný a svědomitý soudruh“ a dotáhl to na předsedu organizace. Kromě toho už jen nadávky na studenty, autory petice a MIPa.... A ničím nepodložená tvrzení o "slušnosti" služky zločinecké organizace Baborové (v čem se ta její "slušnost" prakticky projevuje? Snad v tom, že je ve stejné organizaci jako grázlové a zločinci z řad estébáků a péesáků? Proto tvrdím, že je BLBÁ. Ostatně za estébáka Kučeru-Zemana se také postavila). A fanatické výkřiky o tom, do čeho nikomu nic není a o co tu vůbec nejde, totiž že "volím a budu volit vždy KSČ !!" (jako by v tom dotyčnému kreténovi někdo dnes bránil...- bohužel ne). Na složitější problém - obhajovat zde estébáka a péesáckého pohůnka Kučeru-Zemana si netroufl z diskutujících tupých bolševických lebek NIKDO. Tristní přehlídka duševní a argumentační síly dnešních komunistů. Jako za stara - bez cenzury a gestapáků z STB, zatýkajících každého s jiným názorem, mohou vítězně "diskutovat" tak leda mezi sebou ve své stranické muňce. Takhle skvělé ideály komunistické strany mezi lidi (ty "obyčejné", co jich máte plné bolševické tlamy) nedostanete, soudruzi.

Odpovědi

Vybrat přezdívku

#4273 MIPe, i přes tvé postižení tě máme rádi

2013-03-02 15:18:12

#4271: MIP - Trapná úroveň komunistických "diskutérů"

Klidne se zde vyprázdni, všichni, kromě tebe jsou bolševici a tak jim to nandej. Neber si servítky! Děláš to dobře! I přes tvé postižení tě máme rádi, patříš do této diskuse tak, jako patří k Praze Karlův most. To, co píšeš je svého druhu poezie.

Samoživitelka

#4274 Re: Trapná úroveň protikomunistických "diskutérů"

2013-03-02 15:41:52

#4271: MIP - Trapná úroveň protikomunistických "diskutérů"

Včera jsem se převlečená za uklízečku vloudila do KDM-KDU (Klub Dospívající Mládeže), kde asi 30 "řetězovejch hladovkářů" konzumovalo televizi. Trochu se asi nudili: "Se poséér!" na adresu K.Šípa. "Nudááá!", pak přeladili na J.Krause: "Kurvááá, si myslíííš asi, že seš vtipnej, cóóó, burane!" nebo "Větééév!... "Neloudi, rabínééé!"... "Ta ti to dala,  Kuzmiči!" "Seš trapnéééj!" "Seš nudnéééj!"

Přepnuli na Barrandov. Vtom Liškovo glissando, crescendo a forte furiosso, na scéně Třicet případů majora Zemana. "Hele, Zeman!"  "Ten zasranej bolševik?" "Sklapni!"   A pak už jen otevřené huby a skoro hodinu čuměli! Já taky! Vytřela jsem jim pod nohama (nevoženěj se, koneckonců jako flanďáci ani nemůžou), svinčík jsem smetla na hromádku, na tři čtyři lopatky, a kdybych jim do huby strčila praporek Ku-klux-klanu, nepoznali by to. Byli u vytržení! Jako každý mládě, když se potká s něčím opravdovým a velkým! Dívky byly vzrušené. Chlapci svírali pěsti jako hrdinové proti Banderovcům. Bylo mi jich chvíli líto. Ale pak jsem si řekla. Dobře jim tak. Třeba později prohlédnou. Jen aby nebylo už pozdě.

Nevolím KSČM. Ale ode dneška vždy budu!

Ivan

#4282 Re: Trapná úroveň komunistických "diskutérů"

2013-03-03 00:01:42

#4271: MIP - Trapná úroveň komunistických "diskutérů" 

Nevím, jestli děláte dobře MiPe?

Čím více píšete, tím zřetelněji se ukazuje, jaký jste kretén.

Nebylo by lépe s tím vaším psaním zpomalit?