Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Quoted post
MIP |
#4321 Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí2013-03-04 19:54#4320: - Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí Těžko říci, co jsi, možná to sám (sama) nevíš. Jinak bys nemohla napsat "ten mi to tady zase nandá, až ve slovníku cizích slov najde významy slov, která jsem použila....." Je vidět, že jsi s argumenty v ......, nepomohla několikerá změna nicku, tedy raději hup do anonymity "nepřihlášeného uživatele" a nakonec dokonce popřít i svou přirozenost. Ovšem styl, používané výrazy tě stejně prozradí. Hlavně zůstaň věrný(á) KSČM! A hrdý(á) buď, žes nezradil(a).... I když u takové komunistické protoplasmy člověk nikdy neví.... |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#4323 Děkuji za povzbuzení, MIPe2013-03-04 22:35:17#4321: MIP - Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí Dnes jsem se díval v koupelně do zrcadla a srovnáva jsem to, co jsem viděl s učebnicí biologie pro 7.třídy a mohu ti sdělit, že s největší pravděpodobností opravdu nejsem žena. Už se s tim smiř a vezmi to jako fakt. Přesto, nebo možná právě proto obdivuji, jak se nelítostně ženeš jako hladový vlk za vším, co začíná "komu-----". Představ si, že jsem našel v komůrce komutátor. Komu asi patří? |
Nick |
#4324 Mipe, prosím, už se přestaň tady veřejně ukájet a řekni konečně jako chlap co potřebuješ !2013-03-04 23:31:36#4321: MIP - Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí Nebo se zeptej na to, co chceš vědět. Tady vážně nikdo neví, jaké jsou tvoje potřeby. A nestyď se, nikdo přece není dokonalý. Copak ti nedochází, že si děláš temi vulgarismy jenom ostudu? Připadáš mi opuštěný, sám a to je moc smutné. Nikdo ti nerozumí, nevěří, nadávají ti.... hrůza. Myslím, že si proto připadáš frustrovaný a proto ti radím. Svěř se nám. Ani nevíš , možná ti opravdu pomůžeme, ale rozhodně se ti smát nebudeme.
PS. : o výkendu na horách supeeeeeeeer ! Byl jste někdo ?( otázka všem kromě MIPa)
|
Tvoje komu... učitelka, Mipáčku |
#4327 Re: Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí2013-03-05 13:22:09#4321: MIP - Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí Dávej pozor, prosím tě na slohové nešvary. A nepiš mi, Mipíčku, zase v jedné větě třikrát "dobře", "dobře". Dále Urválek se "nerozvedl" a Schinagell se počeštil na Šínágl a "výkend" na víkend. A "trenírky" se píší pořád ještě s tvrdým. A nepleť si porád přirozenost s přirozením. A dej tu ruku pryč! Už jsi dospělej! Snad. Jinak poměrně slušný výkon na repetenta. Šel jsi zřejmě do sebe. A teď úspěšně provozuješ coming-out, jak ti doporučili asi v poradně. Ale varuji tě upřímně, opět, nechoď tak často k flanďákům, budou chtít, aby ses přímo kál! A na Pokání dojeli i Stalin, Džugašvili a Sakašvili. Jak si jistě pamatuješ a připomínáš jejich pomníček. Dávám ti přesto impozantních za 3. Abych tě povzbudila do dalšího špehování komu...! Máš pravdu. Veřejné udavačství je účinnější než tajné. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
506 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
785 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
264 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
222 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4072 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
532 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24683 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1355 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
151 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
524 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
132 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
121 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17017 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2093 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Homofobie do škol nepatří
36 Vytvořeno: 2024-11-14
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22819 Vytvořeno: 2021-12-22