Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4355 Re: Marta?

2013-03-06 13:28

#4332: - Marta?

Takže, pro demegogického lháře zcela polopatě... Pokud někdo napíše, cituji: "Předevšám tě asi zklamu tím, že jsem napsal příspěvek #4317, a že nejsem žena." a v tomto příspěvku píše, opět cituji: "až ve slovníku cizích slov najde významy slov, která jsem použila. Och ne, co to píšu, vždyť on je"... Tak je tedy co? Hermafrodit??? Ne, spíš argumentačně plytké jelito, které se v tom jaksi zamotalo a jelikož k tématu petice argument nevypotí, snaží se pouze urážet v osobní rovině. No a aby "jich" jako bylo víc, tak si placem hraje na borce s vejcema, placem na soudružku po klimakteriu a placem na naivní, sic neposkvrněnou, ale postarší svazačku. Vždycky z toho ovšem vyleze jenom sprostý škvár, prostý jakéhokoliv logického argumentu směrem k tématu...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4362 Re: Re: Marta?

2013-03-06 14:51:20

#4355: - Re: Marta?

Drobné přehlédnutí, správně má být "Především tě asi zklamu tím, že jsem napsal příspěvek #4316"!.  Oceňuji, že studenti z Třeboně chápou v jazyce rozdíl, mezi mužským a ženským rodem. Jenom nechápu, že je takovýto překlep tolik vzruší. Prosím požádejte MIPa, ať pozdravuje Martu Semelovou až s ní bude secvičovat zpěv Internacionály.