Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4385 Re: Re: Re: Re: Síla myšlenek komunistů je zdrcující (pro každého, kdo má mozek)

2013-03-07 16:06

#4382: - Re: Re: Re: Síla myšlenek komunistů je zdrcující (pro každého, kdo má mozek)

Radši si p. Štětinovi něco zjistěte. Vaše jednoduché soudy jsou směšné. Jinak budete vypadat jako extrémě, né bezcharakterní, ale blbý, pouze vy...

Odpovědi

MIP

#4388 Re: Re: Re: Re: Re: Síla myšlenek komunistů je zdrcující (pro každého, kdo má mozek)

2013-03-07 16:33:58

#4385: - Re: Re: Re: Re: Síla myšlenek komunistů je zdrcující (pro každého, kdo má mozek)

O panu Štětinovi vím dost. Koupil jsem si od něj mimo jiné dvě knihy a mohu říci, že jsou velmi dobré. O těch druhých, údajně "nepřevléknutých", vím také dost, dost na udělání si názoru. O péesáckém pohůnkovi, politrukovi Sloupovi mi stačí vědět, že by chtěl zase zadrátovat hranice. A úplné hovado, estébák Kučera-Zeman se ohradilo proti útokům, že byl estébák tak, že v televizi prohlásilo, že byl proti VNĚJŠÍMU NEPŘÍTELI !!! V době, kdy skutečný vnější nepřítel - rusácký okupant - byl uvnitř a péesácký pacholek a estébácký zločinec Vašek Kučera mu, jako všichni komunisti, líbal zadek! A ještě k tomu nutil (nevybíravě) druhé! Dnes má drzost vykládat, že pracoval proti "vnějšímu nepříteli" jako polehčující okolnost! Tedy přesněji :jako péesák byl Kučera proti "vniřnímu" nepříteli - nechával vraždit, odstřelovat zezadu, "narušitele" zevnitř a jako estébák Kučera-Zeman proti nepříteli "vnějšímu" - našim dnešním spojencům (a mým a mnoha dalších našich občanů přátelům samozřejmě už tehdy), zatímco skutečnému vnějšímu nepříteli, rusáckému agresorovi a okupantu, leštil bagančata... Tohle vědět mi stačí. Je to opravdu v podstatě "jednoduché". To jen komunistický blbec to nepochopí a nepochopí.....