Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:36

#4538: - Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Vykořisťování naší práce západním kapitálem dovedlo naši zemi do tohoto marasmu. Není jen cash flow přeshraniční a do daňových rájů. Každý (pardon, pouze pravdomluvný) ekonom Vám potvrdí, že stejným způsobem finanční kapitál neproduktivně "ředí" naši produktivní práci a produkty přírody na inflační ekvivalent a deriváty dluhů. Dokonce si pomůže i emisemi a dluhopisy. Proto makáme jak barevní i 14 hodin. Vy ne? Pokud ne, tak parazitujete stejně jako banky. K lepšímu: "Co je větší zločin než vykrást banku?"   "Založit banku!"   (B.Brecht). Komanč.

Odpovědi

Chytrý student z Třeboně

#4544 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:51:38

#4543: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Tady se to zvrhlo v ňákou ekonomii. Přitom Rosocha nám řikal, že v principu jde jakoby mravním, tak jde hlavně o jakousi morálku a etiketu. Aby ti nahoře nekradli, aby komunisti neměli pak pravdu. Lež má krátký nohy. A mně se nelíbí krátký nohy. Proto na sebe radši všecko řeknu. Maminka mi vždycky říká Chlapče, chlapče, co jen z tebe bude?! Dyž ses chyt toho Hellera?! A pláče. Hovno bude! Zklapni! zmoralizuju jí. A je ticho. Mám rád vítězství! Akorát ten novej Papež mi nějak nesedí. Chci bejt bohatej. A von že chudej! Neni náhodou blbej? Budem to mít těžký v naší diecézi.