Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

#4526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a

2013-03-18 16:25

#4524: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří

Jestli je někdo směšný, tak jste to Vy. Komunisty musel někdo zvolit, aby se dostali tam, kam se ve volbách dostali, tak tady přestańte pindat nesmysly a běžte brečet na rameno někomu z ODS.

Nepřihlášený uživatel

#4527 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a

2013-03-18 16:27

#4525: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří

A já si zase myslím, že s morálkou má problémy hodně lidí, Vy jste jeden z nich, protože kdybyste byl člověk slušný, tak byste nikdy nemohl napsat tento blábol.  Sice neznám Váš ksicht, ale také budete asi pěkná kreatura. Vaše veřejné vystoupení na netu o tom svědčí, takže si udělejte pořádek ve Vašich lidských hodnotách a až pak si berte do pusy jiné lidi.

Nepřihlášený uživatel

#4528 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČ

2013-03-18 16:40

#4527: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a

Nemusíte mi Vykat, stačí vykat. Jinak netuším jak si si, vy, bolševici spojujete kreaturu s ksichtem. Asi si budete muset doplnit vdělání...

Nepřihlášený uživatel

#4529 Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 16:43

#4502: - Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Protože se podíleli na vykořisťování východních zemí, a samozřejmě 20 mil. nezaměstnaných nemělo ani na cestu. Místo toho tady pracovali a studovali černoši, Vietnamci, Korejci a už zmínění nezaměstnaní Američani, když získali víza. Mluvila jsem s nimi v prvních měsících 90.roku a považovali naši zemi (středostavovskou) za ráj. Než z toho pravičáci udělali hambinec a prasečinec a s Blbými studenty z Třeboně. Po polopravicovém a hloupém sjezdu socdemáků zvítězi ve volbách komunisti. Vzpomenete si na mě vděčně. A právem. Lidová demokracie, byť je to pleonasmus, je jedinou perspektivou v tomto nespravedlivém, prohnilém a gaunerském světě zločinů nenasytné pravice.

Nepřihlášený uživatel

#4530 Re: Speciální noci“ se striptérem v kněžském rouchu.

2013-03-18 16:47

#4503: Ti se tedy měli, při tom pontifikátu....... - Speciální noci“ se striptérem v kněžském rouchu.

Dělala jsem tam striptýz a žádnej kardinál mě neosahával. To je pomluva. Jenom se dívali. Transvestitka.

Nepřihlášený uživatel

#4531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČ

2013-03-18 16:51

#4526: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a  

Ano, ukazuje se, že vás tu bylo zalezlých pořád dost, soudruhu:-)

A to, že vás, bolševiky, nemám rád, neznamená, že mám rád ODS, ale to je na váš světonázor už moc složité:-)))

Nepřihlášený uživatel

#4532 Re: Z demonstrace proti KSČM bylo fiasko. Nepřišlo ani třicet lidí

2013-03-18 16:53

#4508: Rosocha, Heller a pablb MIP chyběli - Z demonstrace proti KSČM bylo fiasko. Nepřišlo ani třicet lidí

Protestuji, aby naší inicativě NOS komunisti říkali RYPÁK. Považujeme to za urážku a budeme se o NOS soudit! Student z Třeboně.

Nepřihlášený uživatel

#4533 Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 16:54

#4529: - Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví . 

Přál bych Vám z celého srdce, aby se to dalo ještě léčit:-)))

Nepřihlášený uživatel

#4534 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČ

2013-03-18 16:56

Nepřihlášený uživatel

#4535 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 16:58

#4533: - Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Máš pravdu. Tuhle podspolečnost může vyléčit jedině revoluce.

Nepřihlášený uživatel

#4536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 16:59

Nepřihlášený uživatel

#4537 Re: Re: Z demonstrace proti KSČM bylo fiasko. Nepřišlo ani třicet lidí

2013-03-18 17:01

#4532: - Re: Z demonstrace proti KSČM bylo fiasko. Nepřišlo ani třicet lidí

Omlouváme se. Mělo tam být ROPÁK. Žádnej soud nebude.

Nepřihlášený uživatel

#4538 Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:03

Protože se podíleli na vykořisťování východních zemí, a samozřejmě 20 mil. nezaměstnaných nemělo ani na cestu. Místo toho tady pracovali a studovali černoši, Vietnamci, Korejci a už zmínění nezaměstnaní Američani, když získali víza. Mluvila jsem s nimi v prvních měsících 90.roku a považovali naši zemi (středostavovskou) za ráj. Než z toho pravičáci udělali hambinec a prasečinec a s Blbými studenty z Třeboně. Po polopravicovém a hloupém sjezdu socdemáků zvítězi ve volbách komunisti. Vzpomenete si na mě vděčně. A právem. Lidová demokracie, byť je to pleonasmus, je jedinou perspektivou v tomto nespravedlivém, prohnilém a gaunerském světě zločinů nenasytné pravice.

Soudruzi, pokud budou mezi Vámi takhle smýšlející jedinci, nedivte se, že Vám nikdo nerozumí a nevěří:-)))

A Vy soudružko, dlouho mě tak nic nepobavilo, jako Vaše teorie o vykořisťování východních zemí ze strany kapitalistických dělníků, kteří k nám neutíkali jen proto, že neměli na cestu:-))

Až tolik si nefanděte, že byste snad vyhráli volby:-)

Nenasytný pravičák

#4539 Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:06

Nenasytný pravičák neexistuje! Protestuji! Jsem vrchovatě najedený. Dokonce přežraný. Proto protestuji hladovkou už 5 hodin.

Nepřihlášený uživatel

#4540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:07

Nepřihlášený uživatel

#4541 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:25

#4538: - Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Nezaměstnaní neměli na cestu. Pří stávce horníků za Thatcherové, naše ROH dovezlo z Anglie na zotavenou 200 britských důlních odborářů do vojenské zotavovny Ovčárna v Jeseníkách. Bohužel museli jsme do pokojů dávat přistýlky, neboť má kapacitu jen 125 lůžek. Přesto Britové plakali dojetím a Britky jak Irky. Co vám na tom vadí? Na proletářském internacionalismu a solidaritě. To vy, sobci, neznáte?

Taky Amíci na  na MO a štábu v Praze v r. 1990 se přiznali, že jich spávalo na jedný posteli doma 8. A do armády šli, aby "přežili". Chudáci. Přesto se na nás, politrukyně, vytahovali svou angličtinou. Tedy američtinou. Jejich výslovnost jsme museli opravovat. Chtěli hned na Petříně radar. A na Strahovském stadionu chtěli raketová sila. Naivní hoši. Ale jinak správně lidoví a dětstší. Furt říkali "Takový kafíčko, darling, jsem v životě eště nepil!" Nebo: " Jsem poslední, komu by vadilo, kdybys mi přinesla kafe, bejby." Nebo "V životě se eště neviděl tak krásnýho politruka!" A hladili nás po sukních. A tak. No. A když je přijal president, tak se jim líbilo jezdit po Hradě na koloběžce. No.

Nepřihlášený uživatel

#4542 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:27

#4541: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

U nás v Teplicích, v lázních, byli na naše útraty taky odboráři z Anglie. Pití a cigarety jim nosil nějaký Kubera za libry. Teď už je známý.

Nepřihlášený uživatel

#4543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:36

#4538: - Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Vykořisťování naší práce západním kapitálem dovedlo naši zemi do tohoto marasmu. Není jen cash flow přeshraniční a do daňových rájů. Každý (pardon, pouze pravdomluvný) ekonom Vám potvrdí, že stejným způsobem finanční kapitál neproduktivně "ředí" naši produktivní práci a produkty přírody na inflační ekvivalent a deriváty dluhů. Dokonce si pomůže i emisemi a dluhopisy. Proto makáme jak barevní i 14 hodin. Vy ne? Pokud ne, tak parazitujete stejně jako banky. K lepšímu: "Co je větší zločin než vykrást banku?"   "Založit banku!"   (B.Brecht). Komanč.

Chytrý student z Třeboně

#4544 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:51

#4543: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Tady se to zvrhlo v ňákou ekonomii. Přitom Rosocha nám řikal, že v principu jde jakoby mravním, tak jde hlavně o jakousi morálku a etiketu. Aby ti nahoře nekradli, aby komunisti neměli pak pravdu. Lež má krátký nohy. A mně se nelíbí krátký nohy. Proto na sebe radši všecko řeknu. Maminka mi vždycky říká Chlapče, chlapče, co jen z tebe bude?! Dyž ses chyt toho Hellera?! A pláče. Hovno bude! Zklapni! zmoralizuju jí. A je ticho. Mám rád vítězství! Akorát ten novej Papež mi nějak nesedí. Chci bejt bohatej. A von že chudej! Neni náhodou blbej? Budem to mít těžký v naší diecézi.

Nepřihlášený uživatel

#4545 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 18:08

#4544: Chytrý student z Třeboně - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Netuším, že vám jde a kdykoliv šlo o matku, tu shrbenou reakcionářku. Doufám, že jste jí včas pověsil...

Nepřihlášený uživatel

#4546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 18:35

#4541: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví . 

...tak, bohužel,....to už se nedá léčit:-))

Může za to prý zima .... ubožáčci - A smrad MIP nikde

#4547 Těch je, jak much - asi tak 18 kusů z celé Prahy a snad i několik blbů z Třeboně

2013-03-18 22:00

DUKA - stal se zázrak- konečně je komunista ministrem obrany

#4548 Jak soudruh předseda vlády - natrhl Hellerovi a Rosochovi p..r..del

2013-03-18 22:11

DUKA - stal se zázrak komunista je ministrem obrany

#2559 Jak předseda vlády natrhl Hellerovi a Rosochovi prdel
2013-03-18 22:08

Premiér Petr Nečas navrhl prezidentovi Miloši Zemanovi, aby ministrem obrany jmenoval nynějšího prvního náměstka na ministerstvu Vlastimila Picka. Nečas to uvedl v prohlášení, Picek podle něj zcela vyhovuje jeho představě o nestranickém odborníkovi, který má všechny předpoklady zastávat funkci ministra. Zeman dal už v pátek jasně najevo, že mu Picek jako ministr vyhovuje. Podle dostupných informací by měl být jmenován v úterý dopoledne.
----------------------------------------------------------------
Když dají komunisti na kraj politruka,kterého dělal před 30-40 lety je z toho pozdvižení a demonstrace atd (tím se jich nezastávám,ale jen konstatuji)..když premier-sedmilhář jmenuje DO DŮLEŽITÉ funkce exkomunistu z doby,kdy se podepisovala charta 77 je vlastně ticho:-) ale toho Mládka by nejraději za živa upálili:-))NĚCO JE SHNILÉHO V REPUBLICE ČESKÉ!!

Nepřihlášený uživatel

#4549 MIPe, Dominiku Hořejší jde do tuhého. Mobilizujte v Třeboni!

2013-03-19 01:33

#4548: DUKA - stal se zázrak- konečně je komunista ministrem obrany - Jak soudruh předseda vlády - natrhl Hellerovi a Rosochovi p..r..del

Myslete na budoucnost! Protestujte před ministerstvem obrany! Vytáhněte zase spacáky! Co na tom, že je generál Picek, stejně jako paní Baborová odborník! MIPe, zmuž se a přestaň plakat v koutku! Vyhlaste nezávislost, odtržení Třeboně od ČR.

Nepřihlášený uživatel

#4550 Re: MIPe, Dominiku Hořejší jde do tuhého. Mobilizujte v Třeboni!

2013-03-19 12:34

#4549: - MIPe, Dominiku Hořejší jde do tuhého. Mobilizujte v Třeboni!

Něco jako Třeboň - stát ve státě. A kdo by dělal prezidenta? Nebo spíše monarchu? Snad ne Rosocha ? A mezi rádce by patřil ten kluk Hořejších, jak se na fotkách u hejtmana tak šíleně šklebí? No, to by bylo něco.