Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#167 Re: Re:

2013-04-28 21:07

#160: - Re:

Zdravím pane Ponert.

Víte, to že zde řešíme tyto věci, jest důsledkem toho, jak úspěšně okrádáte na nejmenovaném pražském náměstí. Prosím Michale, on opravdu nepatří do této diskuze. Kdyby nebyli jemu podobní, máme klid.....

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#169 Re: Re: Re:

2013-04-28 21:45:17

#167: - Re: Re:

Ano kdysi jsem Taxikařil na lukrativním náměstí  i já. Po nekompromisním tlaku Taxikářské skupiny Thorges nebo jak se tenkrát jmenovala jsme, téměř všichni opustili centum. Proti nim jít nešlo a při jejich zlodějských praktikách hraničícím  s loupežným přepadením s nimi také ne. A jsou tam někteří z Vašich kamarádů ještě dodnes pane Ponert. Že ta neschpnost magistrátních ůředníků a policie dospěje do stavu kdy konečně zasáhnou, za pomoci této neštastné novely zákona ale těsně vedle, omezí  či zničí živnosti slušných dopravců nesmyslným zákonem, kteří mají tu hrdost a nikdy se nesníží k tomu být taxikářem. Za pomoci MD které se zřejmě nezeptalo ani jednoho dopravce do 9 osob jak jeho živnost funguje. Návrh však MD zaslalo na  Česmad který má ve svých členech i majitele malých autobusů, který má i mikrobusy do 9 osob a jediné co se stalo je, že dozvěděl o novele zákona o týden déle než mi tady od Michala. Hamba poslancům, senátorům, prezidentovi asi to nečetli, hamba jim všem. Umyslně se podepisuji tak aby mi jmenovaní neničili vozový park.

xxx