Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Pavla

#3057 Re: Re:

2013-05-22 11:51

#3055: - Re:

A můžu se Vás zeptat, podle čeho jste usoudil, že např. já nejsem slušný člověk? :-)). Jen proto, že volím komunisty? To snad ne :-) Ne, že by mě to extra zajímalo, ale Vy tady napadáte druhé a přitom se zde sám chováte jako nadčlověk : ty jsi dobrý, ty ne, ty jo, ty ne . Podle čeho jste usoudil, že Váš názor je ten nejlepší?  Tomu, co zde předvádíte se odborně říká efekt falešného konsenzu :-).

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3059 Re: Re: Re:

2013-05-22 12:52:46

#3057: Pavla - Re: Re:  

Jistě, ptejte se:-)

Netvrdím, že nejste slušný člověk....ale jsem toho názoru, že skutečně slušný člověk nemůže komunisty vzhledem k historické zkušenosti volit.... ( stejně tak ale netvrdím, že je slušným člověkem každý, kdo je nevolí...:-)

O jediných slušných jsem tu nepsal já, ale některý z Vašich soudruhů, já pouze zareagoval. Stejně tak nikomu nevnucuji své názory, nikoho nenapadám ... pouze odpovídám na některé příspěvky ( pokud ty mé, zaměňujete za příspěvky jiných, je to Váš omyl) takže se svou snahou působit odborně a se svým efektem falešného konsenzu můžete bodovat u proletariátu....u mne to nepůjde, já si sice za svými názory stojím, ale nikdy bych si netroufl tvrdit, že jsou nejlepší....

Nepřihlášený uživatel

#3063 Re: Re: Re:

2013-05-22 15:41:31

#3057: Pavla - Re: Re:

Pokud někdo veřejně ventiluje, že je "slušný člověk" a volí komunisty, tak je buďto úplnej debil, anebo pouhopouhý pokrytecký chcípák, bez trocha, právě té pouhopouhé slušnosti a vychování.

PS: Pokud chcete stále vypadat na veřejnosti jako bezobsažná kreatura, tak prosím, dneska už nikoho za jiný názor nezavřou, na rozdíl od doby, kdy jste tomu vládli vy...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...