Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je

2013-05-31 12:46

#4770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho

A že se toho opovrhovaného kádrování dopouští v příspěvku 4753 MIP a pohrdavě se vyjadřuje k někomu, kdo vezme nepopulární práci, aby mu neumřela rodina hlady. Proč nenapomenete jeho, že kádrovat se nemá?

Stejně tak vy můžete vyrazit směr USA, kde se bydlí v rozpadlých obytných vozech, stanových městečkách a lékařskou péči pro nemajetné zajišťují charitativní organizace ve velkých stanech. Kapitalismus v nejryzejší podobě, to je přece to, o čem sníte, ne?

Opravdu je to dnes se změnou místa tak jednoduché?  A co když nemáte známosti? Ony se ty vyšší a lépe placené pozice běžně inzerují a nikdo se na ně nesnaží procpat své neschopné známé, co?

Já hlady netrpím, ale dokážu přemýšlet i o lidech, kteří na tom nejsou tak dobře jak já.

Odpovědi

MIP

#4772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země

2013-05-31 14:47:12

#4771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je

Tak víc přemýšlej a méně piš své hovadiny. Můj příspěvek byl o těch, kteří jsou "pro uživení rodiny" ochotni třeba vraždit. Takových mezi komunisty bylo (i když samozřejmě ne všichni skutečně vraždili - stačí, že "jen" někteří a že ti druzí byli ochotni....). Většina kádru Lidových milicí, například - jen dostat rozkaz. O vrazích z povolání, estébácích a velitelích Pohraniční stráže ani nemluvě. Jistě, ve fašistických a komunistických režimech je spousta "nepopulární práce" pro vrahy a jiné zvrhlíky. Co také mají jiného dělat, když ani k ničemu jinému se nehodí, že? A příště sem napiš něco o morálce, třeba i té vyšší, komunistické. Od tebe to bude sedět!

Nepřihlášený uživatel

#4773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země

2013-05-31 14:48:36

#4771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je  

...:-) psal o práci STBáka, bachaře, politruka .... k takové formě obživy mám stejné výhrady, jako pan MIP.

Já byl v USA mnohokrát, je to krásná země, většinou velmi hrdých lidí....kdy někteří žijí mnohem skromněji, než mnozí z vás, kteří tu brečíte a tvrdíte, že chcípáte hlady... a přece jsou hrdí na to, že jsou američané...

Ty, soudruhu, mi nic o Americe nevyprávěj....to, co ti nalhali tvoji vymývači mozků, je snůška blbostí....

Ano, je to snadné...je třeba zvednout pozadí, jako to dělají právě američané a jít třeba tisíce kilometrů za prací....a ne do první fronty na pracáku... samozřejmě, v pokročilém věku je to složité, a tady by měl stát svou roli plnit, zvláště u těch, kteří dlouhá léta řádně pracovali...nevymluvíte mi ale, že velká část našich spoluobčanů pracovat ani nechce...dávky je snadné získat a nadávat také:-)

Ale není zajímé, že zde rozpoutáváte hysterii z nezaměstnanosti...nyní, v krizi?....a když byla stejná nezaměstnanost v době růstu, za ministra Škromacha, vašeho bývalého soudruha, nebylo vás slyšet...:-)