Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-19 11:32

#3631: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP  

... na myšlení tu máme vás, soudruzi ... toho my nejsme schopni:-))

Skvělé, takže soukromé podnikání zachováte? Dobrá zpráva... A co ty mantinely a omezení.... čeho by se týkaly? Jak byste je chtěli prosadit? A bylo by to stále v rámci svobodné soutěže politických stran, nebo jen jedné ( + národní fronty?:-)

Copak děláte za práci, kdy dřete 10-12 hodin a přitom chcípáte??? ( A mimochodem, nevšiml jsem si, že by třeba u nás, v našem městě, někdo chcípnul hlady, nebo bydlel pod mostem.... a nebude to tak, že ti, kteří pod most zalezou, tam chtějí většinou žít? )

Pana Štětinu jsem nevolil ... a jelikož nehájí, pro mne nepřijatelné, komunistické ideály, vnímám jej neutrálně. Nenaslouchám mu ( to jen vy musíte stále někoho poslouchat a nechat se vést ideovým, stranickým vůdcem:-) 

Ne, nevolám po žádném vyhnání....( tolik by vám vadilo, žít v soudružské zemi, kde včera již také znamená zítra?.-)).... to byl spíš humorný povzdech, když tu musím číst vaše žvásty, jak úžasně jsme si žili, když jste tu spravedlivě vládli:-) Jen chci žít už do konce života svobodně a totéž přeji svým dětem....zatím jste mne nepřesvědčili, že vám jde o totéž...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-19 11:46:22

#3633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

K těm mantinelům - co třeba takové pokuty obchodním řetězcům, aby si příště rozmyslely prodávat plesnivé potraviny nebo čachrovat s datem spotřeby. Nebo vytvořit takové páky, aby se nestalo, že jsou podnikatelé deset patnáct let ve ztrátě, neplatí žádné daně, ale podnik pořád jede, uzavírá kontrakty s odběrateli a dodavateli.

Neproplacené přesčasy a minimální mzdu mají třeba zaměstnanci marketů. Vy si myslíte, že se pořádně a kvalitně najíte, když vyděláte 8 000,-- a k tomu ještě platíte nájem a ostatní poplatky?

Vaše bláboly o žití v zemi, kde dnes znamená zítra jsou fakt trapný, zkuste nějakou originálnější vycpávku, když už nemáte co říct. Docela mě překvapuje, že přejete svým dětem žití v zemi plné korupce, kmotrů, nepotrestaných zločinů. Asi máte zcela jiné priority, nebo si v těch nešvarech jedete taky.

Nepřihlášený uživatel

2013-06-20 21:56:10

#3633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jaromír Štětina podepsal vázací akt StB, http://www.pecina.cz/files/stetina5.pdf a udal několik svých spolupracovníků, http://www.pecina.cz/files/stetina2.pdf nicméně vnímáte ho neutrálně. Paní Baborová nic takového neudělala, ale je členkou strany, se kterou nesouhlasíte a proto ji odmítáte přiznat práva vykonávat funkci. Takto to přece dělali Gottwaldovi komunisti: občas přimhouřili oko nad kolaboranty s nacismem když jim sloužili, ale byli třídně ostražití před svými ideologickými nepřáteli. Jste jim velmi podobný, byl byste vzorným žákem Klementa Gottwalda, vy demokrate!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...