Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3654 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-21 06:49

#3651: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP  

:-)))) á komunistický polyglot? Tímhle blábolem mne nezraníš, "kůl" blbečku...:-) A nepřikazuj mi, co mám napříště psát...je legrační, že jste nás nutili blbnout s azbukou a teď nás chcete učit anglicky:-)))

...apropó, také se domluvíš třemi jazyky ( nepočítaje tu ruštinu ), jako já?:-))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3656 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-21 07:25:40

#3654: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Uzemnil jsi mě svými jazykovými znalostmi, Wuauuu !!! (píšu to tvým jazykem, abys rozuměl).

Nepřihlášený uživatel

#3662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-21 15:55:35

#3654: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Myslím, že inteligentní člověk si tady nemusí  honit triko, že zná tři jazyky. Já umím také 3 jazyky ( čtvrtým je ruština). A co má jako být? Volím komunisty. O co jde ? Podle Vaší trapné teorie, kdo volí komunisty, umí jen rusky? To je špatná teorie, jako ta, která by říkala, že voliči ODS jsou zloději, hlupáci a skončí v kriminále jako Nagyová a spol. Mimochodem se skvěle bavím, jak na modré ptáky došlo. Sice je to opět mezinárodní ostuda, ale já jim to přeju a doufám, že to není ještě konečná.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...