Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#3766 Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 15:40

To, co jsem nenapsal (ani jednou), dobře víš že platí a každým svým ubohým příspěvkem to potvrzuješ. Je ale vidět, že alespoň to z mých příspěvků chápeš, že ti taková označení náleží a to plným právem a bez nich jsi poněkud nesvůj. Výborně. A jestli chceš diskutovat, tak ne o nějakých dementních příspěvcích 3758 a 59. Což to zkusit takhle:
ukaž ty odkaz dokazující, že členka KSČ Baborová odmítla postupovat při výuce podle směrnic KSČ o výchově na školách v duchu marxismu-leninismu a politiky KSČ případně o výchově k internacionalismu (=kolaboraci s okupanty naší země) nebo
když chceš diskusi o samopalech, začni s Kučerou-Zemanem.
Tam ukážeš sílu komunistických argumentů, té komunistické "pravdy"! Tak jen do toho.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3767 Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 15:58:43

#3766: MIP - Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

Tak jestli je tady někdo dement, zralý na léčení, tak jste to jen a jen Vy. Vaše nadávky a ubohé slinty nemají ani hlavu, ani patu, ale budiž jste senilní stařík, tak  na to snad máte nárok, kecy o Perníkové chaloupce a pionýrech, to byl asi Váš trapný pokus o vtip, ale tahat sem gestapo... není to už náhodou moc ? Vím, že s Vaší duševní poruchou ( poruchou osobnosti) máte problém si uvědomit, co je únosné, a co únosné není, ale jako držitel průkazu  ZTP/P ( nemocný člověk, který musí mít doprovod), tak snad máte někoho, kdo na Vás dává pozor a ten někdo by Vám měl dát přes ten Váš rypák, když píšete takové hnusárny. Fůj, Vy prase nečisté, styďte se !

Nepřihlášený uživatel

#3768 Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 16:45:37

#3766: MIP - Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

MIPe, o mě se nejedná, ale autoři příspěvků 3758 a 59 netrpělivě čekají na tvé požehnání. Nenech je čekat! Já jsem je sice podmíněně přijal do klubu, ale sám víš, že bez tvého požehnání to nemá ty grády. Jsem ale rád, žes načerpal v Aplách energii a jsi zase ten stary dobrý tvrdý MIP, který nedá nikomu nic zadarmo!

S tím, jak jsi mě oženil s paní Baborovou jsi to trochu přepísknul, ale já ti to za tu poezii o pionýrech a perníkové chaloupce odpustím. S výjimkou tvorby Karla Hynka jsem tak půvabné veršíky nečetl. Ten tvůj  jambický verš - prostě úžasné.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...