Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3768 Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 16:45

#3766: MIP - Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

MIPe, o mě se nejedná, ale autoři příspěvků 3758 a 59 netrpělivě čekají na tvé požehnání. Nenech je čekat! Já jsem je sice podmíněně přijal do klubu, ale sám víš, že bez tvého požehnání to nemá ty grády. Jsem ale rád, žes načerpal v Aplách energii a jsi zase ten stary dobrý tvrdý MIP, který nedá nikomu nic zadarmo!

S tím, jak jsi mě oženil s paní Baborovou jsi to trochu přepísknul, ale já ti to za tu poezii o pionýrech a perníkové chaloupce odpustím. S výjimkou tvorby Karla Hynka jsem tak půvabné veršíky nečetl. Ten tvůj  jambický verš - prostě úžasné.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3770 Re: Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 19:40:49

#3768: - Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

V rámci duševní hygieny, bych se oprostil toho soudružského, ubohého tykání... Jinak, dneska dost dobrej díl... Komouši dokonce vzívají Boha... Samozřejmě během "spravedlivého boje" s třídním nepřítelem. Nádherná ukázka bolševického svinstva jako bejk!

Nepřihlášený uživatel

#3772 Re: , Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

2013-07-01 20:05:08

#3768: - Re: Starý Babor mi povinosti předepisovat nebude

Ano, vypadá to, že MIP v Alpách načerpal energii, kterou potřebuje k otáčení zeměkoule.

Nevím, zda o něm nemáte přehnané mínění, nevím, zda ví, kdo to byl Karel Hynek Mácha, přece jenom, nesmíme zapomínat na jeho ( Mipova) kruté dětství,  kdy tak strašně chtěl chodit do školy a my jsme mu v tom bránili. Vojnu strávil u PTPáků, když chtěl vidět Alpy, musel vyběhnout na Kleť a potom ta smutná pasáž o tom, jak nechodil do kina....Myslíte, že mu něco řekne básnická sbírka Máj ? Navíc ten máj je zavádějící, slaví se přece Svátek práce, což má Mip spojeno s povinným průvodem, osvobození sovětskou armádou mu také moc radosti neudělo, někdy ho podezřívám, že by raději hovořil německy ( opět mi sem lezou ty Alpy) a nakonec v roce 1921 byla v květnu založena KSČ. Ne, starý MIP Máchu fakt znát nebude.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...