Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#3775 Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

2013-07-02 12:09

#3772: - Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

Vůdce dnešní „moderní levicové strany“ KSČM, exfízl Falmer-Filip a podobné zjevy ve vedení této „legální strany“ se mohou tisíckrát zaříkávat v televizi tím, že se komunisti už omluvili národu..... Jako by neslýchané zločiny, které na národě a jednotlivých občanech spáchali, se daly jednoduše odbýt nějakou „omluvou“, zamumlanou mezi bláboly, že byla taková doba a oni ti imperialisti také mlátili černochy.... Soudruhy Filipy o poctivosti a opravdovosti této „omluvy“ nejlépe usvědčují členové a stoupenci KSČM, kteří zde prakticky ukazují, jak takovou „omluvu“ za své zločiny myslí KSČM vážně.

Jen naprostá komunistická svině, bezpochyby sama se podílející na páchání komunistických zločinů, se zde může idiotsky pošklebovat někdejším obětem komunistické zločinné politiky a komunistické války proti vlastním spoluobčanům, proti těm, kterým z rozhodnutí KSČ neměla nejen „kvést pšenka“, ale byli nejrůznějším způsobem terorizováni, pronásledováni, jejich životy ničeny …. Takové komunistické svini je k smíchu komunistický zločin nucených prací (PTP), zločiny proti svobodě pohybu, přesvědčení (odebrání pasu, cenzura).... Ani stopa po nějaké "filipovské" omluvě, jen drzý výsměch zločince obětem. Není asi nesmyslná představa, že „hodná paní“, soudružka komunistka Baborová, se dodnes „baví“ tím, kolika dětem zatrhla studium pro hříchy rodičů nebo gestapák Kučera tím, jak naháněli narušitele, který se „plazil“ (výraz vtipkujících komunistických sviní v této diskusi) přes „čáru“. Od toho není daleko názor, že to bylo správné, neboť to postihovalo ty, „kterým pšenka nekvetla“ (zatímco ti, kteří se „angažovali“, chodili do výborů, se měli skvěle a na „lehkoživkách a máničkách“ mohli ukájet svou komunistickou zvrhlost). A už jsme u názoru komunistické bestie Semelové, že justiční vraždy politických odpůrců byly podle zákona a tedy zcela vpořádku.... Ano, takovýto zločinecký komunistický lidský šmejd drze zase vylézá a cpe „podle výsledku voleb“ do funkcí své ničemné představitele. Mlčet k tomu, to by byl opravdový zločin. Nějaká komunistická svině by pak mohla zase napsat, že to přece byla „moje vláda“.

Na druhé straně je dobře, že se tu takto projevují. Vůbec mi nevadí, že za předmět idiotských vtipů komunistických sviní, bývalých pachatelů zločinů, sloužím já. Jen si poslužte soudruzi a vyblijte zde, co si opravdu komunista dnes myslí, řeči Filipa-Falmera sem nebo tam.

Už jen ta myšlenková úroveň, úroveň argumentační a duševní, kterou zde předvádíte, stojí za to. Nasadili soudruzi sice svá esa, inteligenta znalého 4 světových jazyků, který přesto volí komunisty i filozofa, který studuje logiku ve francouzštině a pak z něj vypadne blábol, že ne každý pes je jezevčík (o tom, že každý komunista je blbec už diskutovat ovšem nechce, i když jen tupý zfanatizovaný blbec může spolu s ostatními blbci povstat a „douhotrvajíce“ tleskat a volat „Ať žije KSČ!“). Na obranu jejich proflákých ničemných a často přímo zločineckých kandidátů (Sloupů, Kandelábrů a podobného odpadu) tu zazněly jen idiotské „vtipy“ o MIPovi na Alpě případně všechny komunistickou bestialitou postižené urážející vtipy na účet PTP, zadrátovaných hranic a nucené práce v kotelnách (když ne přímo v Jáchymově). To je celý argumentační arzenál komunistů....

O druhém (třeba o mně) si zde taková sprostá komunistická svině ovšem dovolí napsat, že jsem dobytek pro moji údajnou „sprostotu“. Co je potom on? I to má pojmenování: komunista. Pojmenování, které všem slušným lidem říká vše.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3776 Re: Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

2013-07-02 12:25:14

#3775: MIP - Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

Přemýšlím, zda jsem poznal někdy někoho, kdo uměl svoje zvratky bez hlavy a paty tak dokonale načančat, že je lidé typu Heller a studenti z Třeboně považovali za smysluplnej text. MIPe, klobouk dolů!

Nepřihlášený uživatel

#3777 MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 12:26:56

#3775: MIP - Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

MIPe, přicházíš pozdě! Podle dnešního tisku Omlouvat se chce ODS! viz http://zpravy.idnes.cz/kampan-ods-muze-zacit-omluvou-volicum-dxw-/domaci.aspx?c=A130702_133821_domaci_maq

Máš nějaký důkaz, že se paní Baborová, se dodnes „baví" tím, kolika dětem zatrhla studium pro hříchy rodičů? Máš nějakou statistiku o tom kolika dětem to zatrhla? Porovnej to s tím, kolik "vzorných pionýrů pozvala za odměnu na prázdninový pobyt do perníkové chaloupky  a krmila je perníkem", jak jsi psal výše!

MIPe, Mendelsonova knížka "Introduction to Mathematical Logic" je v angličtině, ne ve francouzštině. To přece poznáš, ty, takový znalec jazyků! A věř mi, i když ti to zjevně vrtá hlavou, opravdu ne každý pes je jezevčík!  Platí jezevčík => pes, ale určitě ne pes => jezevčík! Zeptej se na to nějakého učitele, třeba zrovna paní Baborové. Ona sice učí matematiku, ale toto bude vědět a jistě ti ráda poradí. Nebo ještě lépe,  zeptej se učitele Rosochy! Tomu přece budeš věřit!

Ale máš naprostou pravdu, kam bychom se dostali, kdybychom měli rozhodovat "podle výsledku voleb"! To by si lidi nakonec mohli zvolit i toho, koho chtějí, ale koho ty nemáš rád a to by byl konec! Chtělo by to zakotvit vedoucí úlohu strany (té správné) do ústavy. Jistě rád  poradíš, která je ta správná strana.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...