Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-07-02 16:21

Ten Svoboda si asi opravdu už dělá srandu. My, co jsme ho zažili ještě jako zástupce, se jen smějeme. Schopný? Jak ta škola vypadala než se stal Čapka ředitelem? Hnusné škvárové hřiště, do školy se nedalo dostat suchou nohou a Svoboda stál u dveří a buzeroval, když někomu přijel o pět minut pozdě autobus. Tak si představuje schopného manažera? Slyšel jsem, že se dokonce ta škola měla zrušit. Nebýt Čapky tak tam tu práci neměl nikdo :D Navíc teď šla pověst školy rapidně nahoru, je stále v novinách, mluví se o ní jen v dobrém a stojí tam perfektní hala s hřištěm. Svoboda to asi nemohl unést a proto psal ty stížnosti. Když je tak schopný, tak proč něco nezařídil on?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2013-07-02 18:39:36

#18: -

To myslíš vážně? :-D Když byl Svoboda zástupcem, neodpadávalo nám tolik hodin. Kdyby jsi byl na facebooku, věděl by jsi, že ho tam podpořila minimálně stovka studentů. Já bych se radši zabýval, né tím, že si profesor píše se studenty smsky, ale že profesor flirtuje s nezletilými dívkami na chodbě, že pane Hronku? Že si jiný kantor dovolí, řvát před studenty a hrubě urážet své kolegy... to je problém!

Nepřihlášený uživatel

#45 Re: o škole se mluví

2013-07-03 08:26:06

Nepřihlášený uživatel

#73 Re:

2013-07-08 12:23:36

Nová hala a hřiště je postavena jen díky Čapkově politické angažovanosti v ČSSD, která momentálně(bohužel) vede Olomoucký kraj.

Nepřihlášený uživatel

#75 Re:

2013-07-08 13:19:20

Nikdo neříká, že je Čapka špatnej ředitel, jasně že hřiště i pověst se zvedla kvůli němu, ale pokud mají tito dva učitelé osobní spor, ať jsou natolik profesionální, že si ho budou řešit v soukromí a ne tím, že Čapka vyhodí nejlepšího učitele na škole.

Nepřihlášený uživatel

#80 Re:

2013-07-08 19:10:04

Protože ředitel je Čapka a ne Svoboda! Tohle není důvod někoho vyhodit. Pověst školy? Komu jde o pověst proboha, ve škole se má učit a ne dělat reklamu! Schopného manažera? Svoboda je profesor, vážně, víš vůbec čeho se týká tato petice?

Nepřihlášený uživatel

#95 Re:

2014-03-19 20:57:38

Hřiště není vše, i když to tak na téhle škole často vypadá. Čapka v žádném případě není schopný ředitel, správný ředitel by nikdy neměl propagovat politiku (resp. svou oblíbenou politickou stranu) ve škole, politika do školy rozhodně nepatří. Správný ředitel by plnil své povinnosti, v žádném případě by nešel místo svého závazku venčit s nějakými slečnami psa. To by pan Svoboda nikdy neudělal. Jaký obor studoval je mi úplně jedno, jeho osobní názory soudit nebudu, ani je neznám. Můžu ho hodnotit pouze jako pedagoga, tam se mu nedá téměř nic vytknout. Ke studentům má vstřícný přístup, co splní, to udělá, na dobré slovo půjčuje své vlastní knihy a dokáže se studentům, kteří projeví skutečný zájem, věnovat i ve svém volném čase. Nikdy jsem nezažila, že by odmítl pomoct. Takových pedagogů by mělo být víc a je škoda, že z Čajkárny odchází. Je tam spousta much, spousta věcí se mi tam nelíbila, ale nikde nemůžeme být úplně spokojení. Pan Svoboda pro mě byl spolu ještě s pár (a nebylo jich mnoho) pedagogy světlý bod a důvod, proč jsem nezměnila školu. Kdyby tam byli jen Čapkovi přátelé, tak bych odešla asi již v prváku.