Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#3830 Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.2013-07-04 19:30#3827: - Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí. MIP není předmětem mé sexuální touhy. MIPův penis (pokud ho vůbec má) mě nezajímá a nezajímal by mě ani kdybych byla žena. Na MIPovi je pozoruhodná jeho duše. Kdybych byl žena, chtěla bych s ním sdílet jeho bohatý myšlenkový svět. Představte si, malý chlapec, který se připravuje na povinnosti dospělého a do toho přijde nějaký estebák a sebere mu brutálně čítanku zrovna když si čte o perníkové chaloupce. A odůvodní to tím, že pro společnost není žádoucí, aby se dozvěděl, jak to s Jeníčkem a Mařenkou dopadlo. Kdyby mu alespoň sebral ten estébák nenáviděnou početnici, tak by si oddechnul, ale on vzal zrovna čítanku a to v nejnapínavějším okamžiku.A okolo chodí pionýři, pionýři, malované děti! MIP musí zákonitě myslet, že matematika je trest StB a pochopitelně tento trest si personifikuje s učitelkou matematiky, která byla zrovna po ruce. Proto se není čemu divit, že se to MIPovi popletlo a po zbytek svého živorta si myslí, učitelka matematiky dává hodným pionýrům perníček a MIPa, který nic nechápe, honí se samopalem. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#3832 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.2013-07-04 20:10:37#3830: - Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí. :-))))), jste fakt úžasný a na rozdíl od Mipa máte několik plus, jste normální, vtipný a moc dobře to s Mipem umíte. Snad to MIP špatně nepochopí... jako, že si s ním pěkně slovně pohráváte, jako kočka ( Vy) s myší ( Mipem). Vaše asociace - MIp- sebraná čítanka - ponechaná početnice - MIp neumí počítat - paní Baborová učitelka matematiky, je dokonalá. Možná by stačilo, zacpat Mipovi ústa perníkem, který jako dítě nepoznal a bude od něj klid. PS. Jsem žena, ale s Mipem bych nechtěla sdílet ani jeho penis, ani jeho duši. Jeho duše je zkažená a černá a penis... ? Hm, myslím, že tak velkou fantazii opravdu nemám :-)), abych si něco takového uměla představit. |
MIP |
#3839 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.2013-07-05 09:32:56#3830: - Re: Re: Re: Re: MIPe, škoda, že ti nemohu oplatit stejnou mincí.
Zdá se, že se náš zpráskaný čokl, Rudý děd vševěd, otřepal. Dnes má žertovnou náladu, dnes nepoučuje. Nebyl by to ovšem komunistický blbec, aby si ihned nenaběhl na vidle. Sice jen opravdová bestiální komunistická svině může „žertovat“ na téma estébáků takovouto formou (jde nejspíš, už jsem to napsal, o bývalého estébáka či podobnou komunistickou svini), ale dobře se baví i jiní soudruzi a soudružky, třeba soudružka Jejda (s dokonalým původem, tatík starý bolševík). Prý si Děd vševěd se mnou hraje jak kočka s myší. No, správně ideově myslící komunistka by měla spíš napsat jako Grebeníček s vyšetřovaným, ale to jsou detaily. Teď trochu poučím zase já Rudého dědka vševědka, zdá se, že má mezery ve vědomostech nebo jeho senilní hlava už všechno zapomněla. Tak tedy, Rudý dědku, především v mé čítance se o Jeníčkovi a Mařence nepsalo. Tam byly jiné pohádky: veršovaná o dvou sokolech, sedících na mocném dubisku. Jeden sokol Lenin, druhý sokol Stalin. Starší (už asi přece jen trochu vypelichaný) sokol Lenin poučoval mladšího sokola Stalina, jak klovat buržoasii. Nebo výborná výchovná pohádka o čestném a chytrém (!) mladém Stalinovi, který nedal opsat ve škole blbému kulackému synkovi ani za úplatek nožíku (taková pohádka byla třeba, vždyť děti z domova věděly, že bez úplatku se nekoupí v době budování komunismu ani hajzlpapír). Nebo o zlém kulakovi, kterého dělníci přišli rozkulačit. Zde mi estébák ovšem mohl čítanku klidně vzít, konec jsem znal ze života, o tom jsem si nemusel číst. Ti estébáci totiž, komunistická svině Rudý dědku vševědku, komunistko Jejdo a další, dobře se bavící komouši, nebrali dětem čítanky. Ti jim brali třeba táty (teď napiš nějaký frk !). Dvakrát jsem zažil ráno ve škole uplakakanou spolužačku (pokaždé jinou, samozřejmě), které nad ránem odvedli estébáci tátu – třídního nepřítele. To byla výuka k antikomunismu, ty komunistická svině, to mám v paměti „na zbytek života“! Pěkně praktická výuka. O jednom tom nešťastníkovi, na kterého dopadla pěst dělnické třídy, jsme pak ještě jednou povinně slyšeli – nějaká tehdejší Baborová, učitelka, komunistka a lidská svině, nás vedla (včetně nešťastné spolužačky)v rámci výuky do města se podívat do jedné výlohy, kde pod velkým transparentem „Kapitalistický křeček odhalen. Takhle se pracující lid vypořádá s každým škůdcem“ byl vystaven úlovek estébáků při domovní prohlídce: štůček látky (tak na jedny šaty) a pětilitrová sklenice sádla..... (teď napiš nějaký frk, komunistická svině!). Ne ovšem, že by se i o učebnice Strana a „orgány“ nezajímaly, i když si je samy tiskly. 3x (slovy třikrát) jsem to zažil: „Děti, najděte si stránku x“. „Děti, vytrhněte tuto stránku“. „Pošlete vytržené stránky na kraj lavice, teď!“. Následovalo přepočítání (zda všichni vytrhli, pedagog byl asi osobně zodpovědný). Další osud nevhodných stránek neznám, mohu si ale domyslet, že školu navštívivší estébák je převzal a odnesl..... Po prvé takto dopadly stránky s nejlepším kamarádem a soudruhem našeho prvního dělnického prezidenta Klemy Gottwalda, Rudou Slánským (soudruh a kamarád se mu odměnil šibenicí, teď piš frky, Rudý dědku vševědku !), po druhé takto dopadl sám sokol z vysokého dubiska, koryfej a otec národů Stalin a po třetí (to jsem už byl student) Krvavý pes Tito (zde to bylo vlastně opačně, v učebnici zeměpisu jsme se učili, že v Jugoslávii vládne fašistická klika krvavého vraha dělníků Tita - a najednou, mirnixdirnix Krvavý pes se stal hodným psem.... teď napiš nějaký frk, Dědku vševědku!). Ale já na tvé frky vlasně ani zvědav nejsem, i když by byly stejně výborné, jako ty o MIPovi. Tak tě pokropíme svěcenou vodou, které se jako správný vyslanec pekla tak bojíš a ty na nějakou dobu zalezeš: Jak to bylo s trestáním opuštění republiky v každém normálním státě a které to byly (jsou) ty "normální" státy, které své opuštění takto "přísně trestají"? |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2136 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1656 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18390 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
768 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
685 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
110 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
106 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43065 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
264 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1364 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17757 Vytvořeno: 2023-10-23