Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3859 Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 17:22

#3857: MIP - Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

MIPe, toto je slabé, velmi slabé! Býval jsi daleko lepší. Ta tvoje "třetí možnost" je nejasně formulovaná a není jasné, cos chtěl říci a nakonec, to, co následuje za slovy "Babo raď" je už jenom nechutné.

Snad jediné, co stojí za povšimnutí je to, že přiznáváš, že  Hitler by byl tvůj ideový soudruh. Na tento fakt už zde sice několik lidí upozornilo, ale pokud se nemýlým, tak ty sám to přiznáváš poprvé.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3860 Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 17:46:34

#3859: - Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Pravopisná chybénka se vloudila a nestihnul jsem ji opravit.

MIP

#3862 Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 18:38:26

To, co je "nechutné" odstartovala svou nechutností nějaká soudružka komunistka v příspěvku č.3827. Ovšem, rozumím ti, soudruhu, komunistka si může dovolit JAKOUKOLIV nechutnost a je to v pořádku, protože je to v zájmu Strany.Tak  to moje "nechutnosti" nejsou, to uznávám.

Jestli pak byl mým ideovým soudruhem soudruh Hitler, pak byli mými ideovými soudruhy také soudruzi Lenin, Stalin, Gottwald a další velikáni KSČ(M). Tak tohle snad nemyslíš vážně soudruhu, že my dva jsme také ideoví soudruzi, ty se svým Gottwaldem a Filipem a já..... Přečti si ještě jednou moje příspěvky, možná se ti rozsvítí.

MIP

#3890 Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-07 08:00:00

Pochutnej si na lahůdce z komunistického myšlenkového arzenálu v příspěvku č.3876 a několika následujících! Dobrou chuť!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...