Proti plnému uznání islámu v ČR
Quoted post
Burny |
#24 Dovětek2013-07-29 09:05Jsou demokratická společenství(jako tady u nás v křesťanských zemích) a teokratická společenství.U teokratických seskupení národa rozhodují vůdci dle náboženských doktrín a tudíž vše je měřeno tímto teokratickým zákonem.Chci nyní zdůraznit že NELZE V DEMOKRACIII UPLATŇOVAT TEOKRATICKÉ NÁROKY jako jsou neustálé invektiva muslimů v demokratické společnosti nad jejich urážením se nad vším co je pobuřuje.Každé ustoupení pro dobro jejich víry zároveň potlačení našich svobod, je plíživé nastolování islámské teokracie v demokratických zemích.To nyní činíme v zájmu zachování ekonomické stability , ale směřuje to vše jenom do bodu kdy nám nezbude nic než vyhlásit civilizační demokraticko-teokratickou válku.Jinak nevyhnutně budeme zotročeni islámem a naši muži budou statí ženy znásilněny a děti nemilosrdně povražděny,domy vypáleny.Podotýkám že každý nesouhlas s muslimskými nároky-co je uráží,vyvolá muslimské nepokoje kde jsou podpalovány auta,hoří obchody a rabují.Takové uliční nepokoje jsou na denním pořádku již ve Francii,Německo již brzy bude následovat.Můžeme si být jisti že v dnešním času je situace mnohem dramatičtější než si v podstatě uvědomujeme.Každý politik co učiní ústupek v zájmu multikvazikultrizace činí bezpráví proti napříč spektru všemi ústavami demokracie a zaprodává svůj národ muslimům a invazivní islamizaci.Již si dokáži představit teror co nastane, stací u nás v českých zemích aby pod výstrahou smrti byli řekněme všichni občané jednoho města shromážděni na stadion,kde se bude konat několik poprav setnutí hlav mužům za nepodvolení islámu,dále žen za údajné cizoložství,dále setnutí rukou dětem za údajné krádeže a to by bylo aby se ze strachu ostatní nepodvolily a na závěr se zastřelí každý kdo bude přistižen že se neúčastnil této vražedné zastrašovací podívané.To se děje běžně u nich a nás to čeká.Půjdeme jako beránci bez vyjímky. Proto "čtěte mírumilovný korán" spasí vaše duše.... |
Odpovědi
IA |
#25 Re: Dovětek2013-08-02 11:11:12 |
Pablo Felda Opravil |
#41 Re: Dovětek2013-09-20 11:12:43Nemohu nesouhlasit,sám jsem toho odpůrce a snažil jsem se doteď trochu burcovat lidi, že jenom kecama se muslimové nedají zastavit v CZDL Brno,který samozřejmě řídí Praha se mnou nesouhlasili,prý je teď potřeba vést mediální válku a až tady budou mít to co mají v západní Evropě,pak teprve začnou tihle kavárenští intelektuálové bojovat,buhahahaha.Mám z toho pocit,že jsme v pěkné prdeli a Karla Švajcíka by jsme měli asi oběsit za vlastizradu,jsem trochu extremista,ale ne rasista či nacista,jenom nechci tyhle fanatiky v MOJI ZEMI,unesli naše holky Hanku a Tonču a to mě stačí,pro mě mi tímto vyhlásili válku.Pokud nezačneme pálit jejich mešity a nevyprovokujeme je k reakci,VYHRAJOU a my se z toho pos...rem |
zdena |
#87 dovětek2013-11-29 19:46:55Jasně a stručně napsáno, se znalostí podstaty. Lépe bych to nenapsala... |
Nepřihlášený uživatel |
#214 Re: Dovětek2014-08-24 21:06:35Nemají tu co dělat a všem co tu jsou jako prozatím spící buňky by se měl přikázat okamžitý odchod. Nechceme nosit jejich hadry. Nejsme zvědavý na jejich mírumilovnost, na jejich urážení nechceme je tady protože jim nevěříme. Viděla jsem nedávno muslimského představitele v Brně, s tím jeho zahaleným odpadkovým pytlem - co tu ještě oba straší? |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
600 Vytvořeno: 2024-11-26
Břehy bez omezení!
1259 Vytvořeno: 2024-01-24
Svět, ve kterém přestaneme usilovat o dodržování mezinárodního práva, se stane světem, v němž bude vládnout arogance moci a vojenská síla
295 Vytvořeno: 2024-11-26
PETICE STOP ŘETĚZŮM požadující zákaz chovu a držení psů na úvazu
6960 Vytvořeno: 2023-06-09
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1497 Vytvořeno: 2024-11-12
Zachraňme Jelení louky!
192 Vytvořeno: 2024-11-26
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
179 Vytvořeno: 2024-11-21
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17488 Vytvořeno: 2023-10-23
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
740 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za statní občanství bez diskriminace
4339 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
183 Vytvořeno: 2024-11-18
Petice za efektivnější opravu a urychlení otevření Štěchovického mostu
542 Vytvořeno: 2024-11-18
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Hanušovicích
118 Vytvořeno: 2024-11-26
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
97 Vytvořeno: 2024-11-18
KeepLeušaBětka
63 Vytvořeno: 2024-11-22
CELONÁRODNÍ PETICE ZA ZÁCHRANU A ZACHOVÁNÍ HŘEBČÍNA NAPAJEDLA A CHOVU KONÍ V NĚM
4250 Vytvořeno: 2023-04-15
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24849 Vytvořeno: 2022-12-13
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2163 Vytvořeno: 2024-08-23
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
211 Vytvořeno: 2024-11-11
Vraťte plastové brčka na capri-sun
1313 Vytvořeno: 2021-08-10