Otevřený dopis - Nechceme politruka hejtmanem Plzeňského kraje

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#283 Kchárl fon Šláfnbergen

2014-01-27 19:44

Dvacetiletí,vypatlaní spratkové určitě budou rozhodovat o tom,kdo bude,anebo nebude hejtmanem...Je nanejvýše jasné,že jde o politickou objednávku zkorumpovaných modrosoudruhů z ODS,kterým čouhá sláma z kapes a podobný případ,ale mnohem šílenější byl v případě pana Sloupa a paní Baborové,která raději sama odstoupila z funkce po nenávistné štvanici na její osobu několika drzými,nevychovanými,zfanatizovanými spratky,kterým "možná" jednou dojde až dospějí a dostanou rozum (o čemž silně pochybuji) a za své útočné,agresivní,štvavé šikanování paní Baborové se omluví.Takhle si někteří taky spoluobčané představují po svém "svobodu a demokracii".Myslím si,že by těmto ho.vadům a lidskému odpadu prospělo zažít to samé,co díky jim musela zažít paní Baborová a nyní i pan Šlajs,jehož největším zločinem je,že byl vojákem z povolání a byl členem KSČ.Čert vem,že je to slušný,zodpovědný,pracovitý,svědomitý,bezúhonný občan.Modrými partajníky nastrčení študentíci,kteří jak se zdá mají hlavu posazenou na krku pouze k tomu účelu,aby na ní mohli nosit přikrývku,kterým jsou denně jak je vidět bohužel úspěšně vyplachovány mozky v médiích,ve školách a kteří nevědí zhola nic o době,kterou logicky nemohli zažít ze sebe dělají hlupáky a bezmozky,kteří byli jako loutky bez vlastního uvažování a špetku zdravého rozumu z politických důvodů zneužití a nastrčení zločineckou partají,která má největší podíl na polistopadovém zožebračení a zotročení obyvatelstva a na totální devastaci republiky a na jejím totálním rozkradení a kteří mají hlavu posazenou na krku pouze k tomu účelu,aby na ní mohli nosit přikrývku.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#285 Re: Kchárl fon Šláfnbergen

2014-01-27 20:24:42

#283: - Kchárl fon Šláfnbergen

Soudruhu Štěpáne, ten bonbot o tom, že děti nebudou rozhodovat, kdo kde bude sedět, už jsi zkoušel před 25 lety v Praze. Měl bys ještě dodat, že to je práce CIA,USA a štvavých vysílaček. Nic nového a originálního. Soudružka Baborová vedla politickou agitaci ve škole, na což si stěžovali rodiče, porušila zákon o tom , že politická agitace do škol nesmí. Byla potrestána ředitelem školy, existuje v tisku zveřejněný dopis ředitele školy ve Strakonicích. Taková soudružka nemůže dělat krajskou radní pro školství, v Jižních Čechách zvítězil rozum. Soudruh Sloup byl politruk u PS o tom nebudem diskutovat. Soudruh Šlajs vystudoval  vysokou politickou ÚVKSČ, to nebyl jen tak obyčejný soudruh, takže kozel by neměl dělat zahradníka.

Nepřihlášený uživatel

#291 Re: Kchárl fon Šláfnbergen

2014-01-28 18:18:10

No tak ty budeš slušnej kripl...

Nepřihlášený uživatel

#299 Re: Kchárl fon Šláfnbergen

2014-02-03 21:11:02

Nevážený soudruhu, ujišťuji vás, že nejsem "drzý, nevychovaný, zfanatizovaný spratek", kterým mně tu osočujete jen proto, že také hodlám spolurozhodovat o tom, kdo mi bude hejtmanem. Naopak, nechápu, kde vy berete tu drzost takovým způsobem generalizovat (raději: zobecňovat. Nejsem si zcela jist, zda rozumíte uvedenému termínu). Je mi totiž 53 let, jsem řádně vychován svými rodiči, kteří mi - navzdory prostředí, ve kterém spolu se mnou žili - vštípili zásady slušnosti, tolerance, empatie a též altruismu, pokud jste vůbec schopen pochopit tyto pojmy, což jsou všechno vlastnosti vylučující kromě jiného též jakýkoliv druh fanatismu. Nemusím jistě zdůrazňovat, že za tyto své postoje byli mí rodiče patřičně "honorováni" lidmi podobného ražení, jako jste vy sám. Myslel jsem, že takoví již vyhynuli jako před časem dinosauři, bohužel, není tomu tak... Bohužel, ještě jednou. Neustále zaneřáďují naše prostředí svými existencemi, připraveni kdykoliv, až jich budou milióny, zvednout prapor svobody a komunismu, podobně jako soudruzi Sloup a Baborová. Neděkuji, nechci. I kdybyste byli od této chvíle svatí a měli na to glejt od samotného papeže, neděkuji, nechci.