Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#610 Re:

2014-11-09 20:08

#609: Roman Skácel -  

Manželka psycholožkou je, a tvrdí mi tu, že něco takového možné není, že by s ní musel Zeman sám spolupracovat, že se může na základě jeho výroků či chování za posledních skoro 25 let tak maximálně pokusit o odhad, ale to dělat nebude, protože se to prý nedělá (že to není vhodné). Ale třeba se tu objeví jiný vystudovaný psycholog, který vám dá přesně to, co chcete, tedy obraz Zemana tak, jak ho chcete vidět vy. Tedy, jak ho už vidíte, jen vám to "potvrdí" tím, že napíše pár řádků :-)

Odpovědi

Roman Skácel

#611 Re: Re:

2014-11-09 20:22:19

#610: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re:  

Podle mě by dobrý psycholog panu prezidentovi u této Petice mohl jen pomoci, pokud by to udělal co nejlépe a lidé, jako já se mýlí.

Budu pak bez potíží ochoten se zde veřejně omluvit, že jsem se mýlil, to samozřejmě. 

P.S. Nic mi prosím nepodsouvejte.

P.P.S. Jen jsem si uvědomil, že skoro denně zde čtu, jaký pan Zenam je egoista, píp, píp, píp, píp, atd. Napadlo mě, zda ti lidé mají pravdu, nebo třeba nemají, včetně mě. To je celé...

Prozatím by mi úplně stačila obecná analýza člověka, který jiné poškodí, ale neomluví se, i když je jasné, že poškozenými se cítí opravdu hodně lidí a je jasné, že by tato omluva věc do značné míry řešila a také to, že neomluvení se je pouze pózou.