Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 21:41

#618: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Správně je "imbecilní".

Necítím nic, protože mě 1) váš názor na mě nebo urážky od vás nechávají chladným, 2) vím, že to bylo úmyslně, tím pádem chápu, že jste tím sledoval jiný záměr, než mě urazit. Což je přesně případ z minulé neděle.

On nikoho neurazil, on mluvil sprostě, což se mohlo lidí dotknout, ale nikoho neurazil.

Kdyby půl hodinu po "masarykovsku" mluvil a dával přednášku, jak by se měli někteří lidé v politice chovat slušně (a je úplně jedno, jestli by takovou přednášku vedl on, nebo někdo jiný), tak ničeho nedosáhne, takhle se snažil vychovávat nevěrník Havel, a politická scéna je rok od roku hrubější. Tak na to Zeman šel jinak a nastavil některým zrcadlo. Oni si teď jistě dají pozor, aby nemluvili jako Zeman. A hned bude slušnosti všude dost. Není ten Zeman vlastně geniální?

Původní debata ale byla o omluvě. Byl by pokrytcem, kdyby se omlouval za něco, co předem připravoval s určitým úmyslem. Proto se zřejmě neomluví, protože pokrytcem, na rozdíl od jiných, není.

Odpovědi

Roman Skácel

#622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 22:01:50

#620: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ba ne, chtěl jsem "inbecilního", je to správně. :-)

Za "debila" se omlouvám, i když je mi jasné, že Vás by se jen málo dotklo, i kdybych to myslel vážně a nic tím nesledoval. Ale Vaše definice je na nic, to Vám tímto oznamuji.

No říci o někom že "zkurvil zákon" to je podle mě urážka celé poslanecké sněmovny našeho Parlamentu, v Hovorech urážel i jiné, nebo přesněji všechny a to dost jadrně. Poslechněte si to.

Urážlivá obecně je také jakákoli hrubost od nejvyššího ústavního činitele, jsme občany tohoto státu, takové chování je prostě bezprecedentní a týká se všech. Mě osobně to právě od pana Zemana uráží a na té druhé diskuzi dohledáte stovky jiných. Přiznám se, že např. od Vás bych to vzal věcněji a jako urážku bych to nebral. 

Doložte mi prosím, že to připravoval předem. Na tohle budu chtít nějaký objektivní důkaz, jinak to Vaše tvrzení nepřijmu. Nevěřím Ovčáčkovi, že to tak bylo.

Pouze si samolibě myslel, že je stejně nonšalantní, jako jím kritizovaná "pražská kavárna", jenže on je vše, jen ne nonšalantní.