MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Honza |
#6 Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-19 18:19Vy všichni, kteří urážíte prezidenta republiky jste zřejmě v životě nevyslovili vulgární slovo! Nikdy v životě jste nebyli pod vlivem alkoholu atd... Kdyby tomu tak bylo, zářili by Češi na evropském nebi!Styďte se vy neobjektivní křiváci a lháři.Kdopak vám platil ty červené karty?? hezky jste se pro ně stavěli do fronty a na povel zvedali! TFUJTAJXL!! |
|
Odpovědi
puntja |
#8 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-19 19:30:43#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! dalsi zbloudilec.. Petice na podporu Zemana je jinde.. Dokazes ji najit sam, nebo potřebuješ pomoct? ;)
|
|
Nepřihlášený uživatel |
#12 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-19 20:21:27#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! MZ se dostal k moci na základě podrazácké kampaně, to bylo VELMI nechutné! |
|
Nepřihlášený uživatel |
#14 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-19 20:55:15#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Většina jistě sprosté slovo vyslovila, většina někdy pod vlivem alkoholu byla, ovšem málokdo v zaměstnání a nikdo jako hlava státu při oficiálním vystoupení. Většina z nás v tom vidí podstatný rozdíl. |
|
m |
#20 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-20 11:24:45#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Zeman uráží všechny a je mu to fuk, takže uráží i tebe Honzíku, ale tobě to ještě nedošlo. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#27 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-20 21:01:13#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Tak v práci jsem nikdy ožralá nebyla a to jsem OSVČ a de facto bych si mohla dělat co chci, ale tak nějak mi to přijde normální v práci nechlastat. Ne tak náš pan prezident, ten si vesele chlastá v pracovní době a ještě za to bere dost vysoké brebendy. Jestli v tomhle nevidíte rozdíl tak pravděpodobně v práci chlastáte naprosto normálně. Pokud nepracujete při kopání hrobů ( protože tam bych to možná ještě pochopila ) tak pak se divím Vašemu zaměstnavateli, že Vás ještě zaměstnává. Já byc Vás i pana prezidenta vyrazila na hodinu. Ale Vám to asi nevysvětlím. Vy jste prostě ztracený případ. |
|
Jiří Brichta |
#45 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-21 15:59:34#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Honzíčku Honzo, přestaň tady nadávat smyslem petice není Zemana urazit ale přimět ho k odstoupení z funkce, jak "jsme" ho zvolili tak ho legálně i odvoláme. Myslíte snad že červené karty v ceně cca 1Kč/ kus si lidé nemohou dovolit ? Přestaňte tu dělat konspirační teorie, všechno to demonstrování je to způsobeno reakcí na neřízenou střelu jménem Miloš Zeman. MZ který historií nejspíš propluje jako člověk který svoji autoritu zaprodal ruským zájmům, ztratil schopnost sebereflexe a kterému reálně hrozí že skončí jako Emil Hácha. |
|
Michal |
#53 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-22 01:22:09#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Tak urcite soudruhu. Neznamena, ze kdyz byl zvolen demokraticky, ze s tim musime souhlasit. Zeman :byl opily u klenotu, do Ciny se jezdi ucit o lidskych pravech, zve Putina do CR, lita si soukromym letadlem, vulgarni ( je to normalni aby prezident CR byl vulgarni v zivem prenosu a chlastal ?) Ten kdo ho neuctiva je pro nej povl a kavarensky povalec. JEN HULVAT HAJI HULVATA. DELA OSTUDU PO CELEM SVETE |
Nepřihlášený uživatel |
#59 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-22 10:32:34#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Nevím jak Vy, ale já si můžu chlastat a mluvit sprostě, jak budu chtít a to z mnoha důvodů, třeba že jsem plnoletá a nebo že nejsem prezidentkou republiky. Pokud jste takový ignorant, že Vám to nevadí je mi Vás ze srdce líto a jako občanovi České republiky je mi za Vás stydno. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#66 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-22 17:47:13#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Nikdo mi nic neplatil. Jen nechci za prezidenta své země kde jsem se narodil. Bývalého komunistu a STBáka!
|
|
Bohouš |
#104 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-24 06:57:29#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Je naprosto ZÁSADNÍ rozdíl mluvit bezdůvodně sprostě , být pod vlivem alkoholu na veřejnosti jako představitel státu nebo soukromá osoba v úzkém kruhu svých známých. Rovněž nejde jenom o tyto projevy , ale také jeho postoje k Rusku , Ukrajině , Číně atd. . |
|
Petr K |
#106 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-24 10:38:51#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! Honzo, nechutný je především tento řádně zvolený prezident. O jeho slovník mi nejde - spíše o to, jak si osobuje právo vystupovat za ČR (Tibet, Ukrajina, Čína) a blamovat nás všude, kam doleze. Řekl bych, že mnozí z jeho voličů by dnes volili menší zlo, pana knížete Schwarzenberga. Ale škoda plakat nad rozlitým mlékem. Teď jde o to, zbavit se tohoto samolibého grucha co nejdříve. |
Ivo Kalina |
#118 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!2014-11-24 20:50:16#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! My všichni jsme samozřejmě řekli sprosté slovo, většina z nás se i opila, ale také slušná část nás všech by to nedělala v případě, že by jsme byli na pozici prezidenta republiky. Kdo chce chlastat a mluvit sprostě, ať nekandiduje na prezidenta. A na Národní jsem byl ze svého rozhodnutí a sám za sebe, protože mě uráží, že nás reprezentuje hulvát a opilec, který nedokáže rozeznat čtvrtou cenovou skupinu a státnickou funkci. |
|
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2014-11-24 20:58:19- Date of removal: 2014-11-24
- Důvod odstranění: Vyjád?ení zobe?uji i na ostatní, což nemusí být pravdou.
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1436 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za efektivnější opravu a urychlení otevření Štěchovického mostu
510 Vytvořeno: 2024-11-18
Břehy bez omezení!
1121 Vytvořeno: 2024-01-24
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17411 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4270 Vytvořeno: 2024-09-11
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
146 Vytvořeno: 2024-11-21
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
638 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
94 Vytvořeno: 2024-11-18
Stop the death penalty
378 Vytvořeno: 2024-11-08
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
206 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24830 Vytvořeno: 2022-12-13
Za zachování tramvají na Maninách
871 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
200 Vytvořeno: 2024-11-11
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2831 Vytvořeno: 2024-05-06
Petice za zachování psí školy a hotelu POHODA v Plzni
105 Vytvořeno: 2024-11-03
Petice za odvolání ministra spravedlnosti JUDr. Pavla Blažka, Ph.D.
46 Vytvořeno: 2024-11-20
KeepLeušaBětka
42 Vytvořeno: 2024-11-22
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
40 Vytvořeno: 2024-11-18
THIS IS US do Kin!
835 Vytvořeno: 2024-10-22
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
190 Vytvořeno: 2024-11-11