MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA / Oznámení / Evidujeme dalších cca 500 na papírových arších / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2014-11-20 20:27

Ca takhle pochodňový pochod jako v Kyjevě (nebo kdysi v Norimberku), co si ještě soudruzi vymyslíte ? V demokracii jsou volby, v přímé demokracii referenta - žádné vajíčka...

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!

2014-11-20 21:01

#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! 

Tak v práci jsem nikdy ožralá nebyla a to jsem OSVČ a de facto bych si mohla dělat co chci, ale tak nějak mi to přijde normální v práci nechlastat. Ne tak náš pan prezident, ten si vesele chlastá v pracovní době a ještě za to bere dost vysoké brebendy. Jestli v tomhle nevidíte rozdíl tak pravděpodobně v práci chlastáte naprosto normálně. Pokud nepracujete při kopání hrobů ( protože tam bych to možná ještě pochopila ) tak pak se divím Vašemu zaměstnavateli, že Vás ještě zaměstnává. Já byc Vás i pana prezidenta vyrazila na hodinu. Ale Vám to asi nevysvětlím. Vy jste prostě ztracený případ.

Nepřihlášený uživatel

#28 Re:

2014-11-20 21:06

#26: -  

Mluvil byste stejně kdyby se konal nějaký pochod na podporu pana Zemana ? Asi ne, to byste stál v první řadě, že ? V demokratickém státě můžeme vyjadřovat svůj názor všemi zákonnými prostředky. A to petice, shŕomáždění i pochody rozhodně jsou. Ještě něco byste potřeboval vyjasńit ?

Bára

2014-11-21 05:23

Tuto petici plně podporuji! Nechápu ovšem, že do dnes spousta lidí nepochopila, že už nejde o kauzu Zeman vs. Schwarzenberg ani o vulgarismy, které by se dali prominout, ani o opilecké chování, kterým nám v TV dělá ostudu (neboď kolik lidí prosím Vás chodí na důležité akce opilý? Přijít kupříkladu do divadla někdo ožralý, kritizuji ho také ať už zastává jakoukoli funkci!).

Prosím Vás tady už jde o víc! Pan president si začal. Dělá si z nás srandu a evidentně ho to baví. Návštěva v Číně byla fiasko (ano mluvil o lidských právech, jak sám říká ale jakým způsobem? :-D když nakonec uznal anexy Tibetu? To co prohlásil do Ruské televize taktéž zavání. 

Proberte se Zemanovci!!! Za komunistů líp nebylo a Zeman je velmi zvláštní člověk. Je to možná vůl, ale chytrej vůl! Který si moc dobře spočítal, že u nás je jednoduché jednoho inteligentního člověka přehlasovat minimálně peti blbci. Zajímejte se o historii proboha!!! Zvolili jsme zorumpovaného muže! 

bojím se, že tenhle národ knedlíků si skutečně zaslouží asi presidenta jako je náš knedlík Zeman a nejlépe aby se komunisti vrátili a připomněli národu jak to tehdy bylo krásné :o)) a já mezi tím vemu roha.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 06:00

PŘEJI HODNĚ TRPĚLIVOSTI,VÝBORNÁ PRÁCE NA KONEC TOHO HULVÁTA Z HRADU NAKONEC DOSTANEM,

DĚKUJI

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 06:17

Díky za zprávu. Uvažujete také o tom, že s jeho odchodem je třeba myslet i na to, kdo nastoupí na tuto pozici pak? Irena

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 09:31

Nevím jestli je to možné, ale nebylo by špatné přilákat k nám i ty, co Zemana volili a teď je to mrzí. Jsem optimista a doufám, že takoví existují :-) Vám moc děkuji za to, co děláte.

Nepřihlášený uživatel

#34 Nápad

2014-11-21 09:34

Nevím jestli je to možné, ale nebylo by špatné přilákat k nám i ty, co Zemana volili a teď je to mrzí. Jsem optimista a doufám, že takoví existují :-) Vám moc děkuji za to, co děláte. 

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 10:55

Skoda, ze nevidime do pozadi toho vseho. Netvrdim, ze p. Zeman je ten nejlepsi z nejlepsich, ale prijde mi, ze jim tam do toho vseho dost rejpe a tak se vsichni ty korytaci chytaji ceho muzou, aby ho vystipali a on jim svym chovanim dost nahrava do karet. Kazdopadne svuj hlas nepridavam, nechci se ucastnit neci manipulace, navic me nenapada, kdo by z tech vsech mel nastoupit na jeho misto. Tak ze at si to vsichni uziji pekne az do konce, bez tak nejvic zase rvou ty co ho volili. :-) H.
Honza

#36 petice

2014-11-21 10:57

Skoda, ze nevidime do pozadi toho vseho. Netvrdim, ze p. Zeman je ten nejlepsi z nejlepsich, ale prijde mi, ze jim tam do toho vseho dost rejpe a tak se vsichni ty korytaci chytaji ceho muzou, aby ho vystipali a on jim svym chovanim dost nahrava do karet. Kazdopadne svuj hlas nepridavam, nechci se ucastnit neci manipulace, navic me nenapada, kdo by z tech vsech mel nastoupit na jeho misto. Tak ze at si to vsichni uziji pekne az do konce, bez tak nejvic zase rvou ty co ho volili. :-)

Nepřihlášený uživatel

#37 Re: Re:

2014-11-21 11:05

#28: - Re:  

Ze by bylo lečo v zakone? Hazet vejce a zeleninu mi pride dost ubohe, i kdyz v jistych pripadech mozna uspokojujici, ale i tak s tim nesouhlasim. Co si kdo zvolil to ma a mel by pocitat s tim, ze je to na danou dobu, tak ze pekne az do konce :-)

Nepřihlášený uživatel

#38 Re: Re:

2014-11-21 11:28

#5: milošjakeš - Re:  

ten jakeš ti sadol, vieš si vybrať nick!

Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2014-11-21 11:30

#30: -  

Ešte že vieš poďakovať davu, ktorý poslúcha organizačné pokyny! A čo. chystáš sa kandidovať za prezidenta, alebo budeš mať fleka vo volebnom štábe? 

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 12:00

Při s touto vládou to nikam nevede, svět o nás říkají že jsme nárok kuraků a alkoholiků.
A určíte není nás president příklad pro naše mládě lidi.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 12:13

Dobrý den, petici jsem podepsala a šířím ji dál ;) Ale stejně si myslím, i kdybychom dali dohromady počet podpisů, že stejně neodstoupí.. Normální a slušný člověk třeba ano, ale ne Miloš Zeman, který není slušný.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 13:05

Pane Němec, jste prostě úžasný! Taktéž vyjadřuji obdiv všem, kteří tuto petici - i jiné kultivované formy protestu-podpořili. Je skvělé, že nám to není jedno a že nás přibývá. Jak správně píšete, je třeba vytrvat, nepodléhat marnosti a sledovat veřejné dění, aby nám ta nabytá demokracie ještě dlouho vydržela...! R. Hladíková.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 13:52

100 litrů je na dohled. Jen tak dál občané!

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 13:55

To monstrum na hradě naprosto kašle na celý národ a naši zemi. Hájí pouze svoje pochybné zájmy a zájmy kreatur kterými je obklopen a které jsou buď ideově, nebo obchodně spojeny s Ruskem. Ve volební kampani se představil jako člověk který bude ctít západní hodnoty, přesto se v Číně plazí po kolenou jako slimák. Hnus. Jeho vulgární slova, jsou paradoxně asi nejméně škodlivá. Jeho extempore ve světě a výroky pro světová media nás nesmírně poškozují. Tento člověk se naprosto zpronevěřil ve své funkci a nemá právo dál této zemi vládnout. Landa

Jiří Brichta

#45 Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!

2014-11-21 15:59

#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi! 

Honzíčku Honzo, přestaň tady nadávat smyslem petice není Zemana urazit ale přimět ho k odstoupení z funkce, jak "jsme" ho zvolili tak ho legálně i odvoláme. Myslíte snad že červené karty v ceně cca 1Kč/ kus si lidé nemohou dovolit ?   Přestaňte tu dělat konspirační teorie, všechno to demonstrování je to způsobeno reakcí na neřízenou střelu jménem Miloš Zeman. MZ který historií nejspíš propluje jako člověk který svoji autoritu zaprodal ruským zájmům, ztratil schopnost sebereflexe a kterému reálně hrozí že skončí jako Emil Hácha. 

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 17:03

tak ať jsou nové volby, tam se to ukáže a nebo jako v Kyjevu fašouni .

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 17:48

Mám dost Miloše Zemana a proto jsem podepsala tuto petici, díky za Vaši snahu..
marie dubanová

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 19:00

Děkuji za tuto informaci. Jela jsem 17.11.od nás z Moravy do Prahy, abych Zemanovi ukázala i červenou kartu... Byli tam lidé z celé ČR. Marie Jílková

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 19:40

Zeman -hrůza ,vstoupil do KSČ , Pak selhal jako prgnostik a čekal , až ho vyloučí...Bože , pomoz nám poznat...

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 21:38

mam rad cechy ale to co se deje ve vlade a nejen tam to je sila a ubohost sidit a okradat nas stat