MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 21:42

Jste ubožáci,já se nebojím říct svůj názor veřejně,i když bych si představovala lepšího,bohužel nevidím jediného kdo by Zemana nahradil,to všem tak vadí pošlapávání lidských práv v Cíně? Podívejte se na Ameriku,kde se denně pošlapávají lidská práva,proč tam neprotestujete,proč vadí Zeman vůči Ukrajině?Kdo z vas všech tam byl,Proč vadí Zeman,že pozval Putina do Prahy? Nejsem ještě tak sklerotická ,ale vím že Osvětim osvobodili Rusi,Být váma tak se tam jedu podívat ,jaké zvěrstva se tam děly a co spojenci,kde ti byli?Začněte používat mozek apřestante štvát lidi proti sobě

Odpovědi

milošjakeš

#52 Re:

2014-11-21 23:05:49

#51: -  

Soudružko, mozek nepoužívají příznivci Ovara I. Stalin a Hitler - stejní lumpové. Lidi rozeštvává Milošek Zemanu, kdo to nevidí je slepý! Čest práci.

Bára

#78 Re:

2014-11-23 08:09:43

Jen tak mimochodem víte o tom, že režim v Rusku má na svědomí jen o něco málo míň lidských životů než 2. světová válka? :o))) Tam se děli a do dnes dějou NEUVĚŘITELNÝ věci :o) Proberte se vy. Ano část naší drahé matičky země Rusko skutečně osvobodilo, ale víte proč? :o) Měli s Američanama dohodu,k že za Plzeň už nepůjdou! Jinak by Praha mohla být osvobozena dříve. Tohle se prosímpěkně učí v dějepise už i na základce. 

Co se týká USA, nikdo neříká, že jsou andílci, ale uvědomte si, že nejdříve si máme zamíst před vlastním prahem, než začneme kritizovat ostatní státy :)

Nepřihlášený uživatel

#86 Re:

2014-11-23 15:57:33

vážená,srovnejte si to v hlavě,máte asi krátkou paměť,

kdyby Stalin nebyl despota / druhý Hitler/osvobodili by Osvětim spojenecké armády a Amerika má chyby,ale pořád menší než Rusové a zbytek Asie.

Stydim se za našeho přezidenta

Čtvrtečka Miroslav

Zdenka

#152 Re:

2014-11-27 11:14:11

Pořád nějak nerozumím tomu, že když se mi nelíbí Zeman jako prezident, okamžitě se najde někdo, kdo říká: Ale koukněte se na Frantu, Pepu, Jirku, co říkají a co dělají. O tom to přece není. Jde o to, co říká a dělá Zeman, ne o to, co říká a dělá někdo jiný. Argument typu "když to dělá on, můžu já taky" se hodí snad jen mezi kluky na ulici.