MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA / Oznámení / Evidujeme dalších cca 500 na papírových arších / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re:

2014-11-23 06:55

#75: Boier - Re:  

Pan zeman je samolibý arogantní   sebestředný a nejen mocí opilý člověk , za kterého se stydím .

děsí mne co se neustále pokouší zničit dál. 

Nevážim si ho jako presidenta, ani jako člověka . 

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 07:47

Petice je super,ale na odvolání toho ožrali je to málo.Musela by to být prokazatelná vlastizrada a nebo něco velice závažnějšího.On to dobře ví a proto v těch svých debilních postojích neustále pokračuje. Ostudu již máme celosvětovou a to ho asi baví. Třeba se uchlastá k smrti,kdo ví.
Bára

#78 Re:

2014-11-23 08:09

#51: -  

Jen tak mimochodem víte o tom, že režim v Rusku má na svědomí jen o něco málo míň lidských životů než 2. světová válka? :o))) Tam se děli a do dnes dějou NEUVĚŘITELNÝ věci :o) Proberte se vy. Ano část naší drahé matičky země Rusko skutečně osvobodilo, ale víte proč? :o) Měli s Američanama dohodu,k že za Plzeň už nepůjdou! Jinak by Praha mohla být osvobozena dříve. Tohle se prosímpěkně učí v dějepise už i na základce. 

Co se týká USA, nikdo neříká, že jsou andílci, ale uvědomte si, že nejdříve si máme zamíst před vlastním prahem, než začneme kritizovat ostatní státy :)

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-23 09:20

mé jméno není důležité

#80 v této "anketě" mi chybí i možnost volby opaku : podpořte prezidenta

2014-11-23 09:22

V rámci objektivity mi tu chybí i opak: podpořte prezidenta.

Lidi, doprdele, to jste za těch 25 let neprokoukli, co bylo nebo je OF, ODS, TOP09 za chamraď myslící jen na podnikatele, nikoliv na běžné občany? Pan Zeman alespoň kope za běžné občany, to se bohatým a mocným nelíbí.

Kdo z nás neví, co opravdu znamená slovo pussy? Kočičce uvěří maximálně tak 8leté dítě, výš už ne.  Na internetu jsou pěkné fotky týkající se této skupiny. Za ně je zodpovědný také prezident?

Pan Zeman mluví tak, aby mu lidé rozuměli, kdo z nás neřekne aspoň 3x denně ku*va, dop*či, vol* atp?

Zeman je rozhodně lepší než majitel letiště nebo slavný privátizátor. Republika rozkradená, nic nám tu nepatří, pracujeme ve vlastním státě na cizím. Mafie, placené zdravotnictví, nezaměstanost, bezdomovci, zdevastovaný majetek, zanedbaná infrastruktura, fabriky co přežily komunisty, nepřežily nevodobou totalitu (ČKD ..) ... Připomeňme si výroky majitele ruzyňského letiště, že žádná nezaměstnanost či placené zdravotnictví tu nehrozí, to nás jen zlí nepřátelé demokracie straší. Naopak, že budeme moci svobodně stávkovat a ještě nám za to poběží královská mzda. Co slibovali, to většinou nesplnili a to co neslibovali, to tu máme. Fronty na banány vystřídaly fronty na úřadech práce. Mimochodem, my osobně máme spotřebu banánů ještě menší než před r. 1989. Navíc dne težce musíte shánět věci běžné před r. 1989, řada z nich vůbec není. Jedná se hlavně o kvalitní výrobky sloužící hlavně svému účelu.

Jak zajímavé, že papaláši přišli se zvýšením svých gáží až po 17. listopadu? Před by to asi řada normálních lidí nevydýchala. Je jasné, že modro-demokratickoTOP09 totalita má strach a kope kolem sebe, kde se dá. A obyčejní lidi jsou tak blbí, žerou to a nechají se tím ovlivnit. Jelikož čs. historie probíhá v cca 20letých cyklech /1948 - 1968 - 1989/ - r. 2008-9 jsme propásli, tak snad zase až 2028-9 něco bude. Lidem dochází trpělivost s neustálým odrážením se ode dna, když sami na sobě to nepocítí.

Jestli tohle nejste schopni vidět, jste pěkní primitivové.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 11:26

Miloš Zeman mi vadí proto, že se brastříčkuje s Rusáky a neuznává Tibet a Hong-Kong.
Nevadí mi jeho snaha podpory pěstování brambor a čerpání evropských dotací na to konto-místo řepky olejné, která je úplně na houby. To aby bylo jasno.
Milouš

#82 A tohle nikoho nezajímá

2014-11-23 12:03

Když chcete někoho ukřižovat za jeho výroky, tak proč neměříte stejným metrem. Ano, už není prezident, ale jak je možné, že nikdo nesepsal petici proti výrokům Václava Klause v tomto článku:

http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=26446

Ale pan Zeman je ten nejhorší.

UVAŽUJTE UŽ KONEČNĚ NAD TÍM, CO PODEPISUJETE, IKDYŽ UŽ KLAUS NENÍ PREZIDENT, DÍKY BOHU, TAK POŘÁD NÁŠ STÁT SVÝM ZPŮSOBEM REPREZENTUJE.

RADŠI UŽ TU PETICI PROTI ZEMANOVI A VŠECHNY DALŠÍ KONEČNĚ SMAZEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 13:49

ja urcite vytrvam

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 13:55

Dobrý den,
je možné petici někde podepsat osobně ? Jsem z Prahy.
Děkuji
Eva

Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Re:

2014-11-23 15:36

#5: milošjakeš - Re:  

Kde sa odrazu vzalo toľko bojovníkov proti komunizmu? Kde dopekla trčali do novembra 1989? :-)

Nepřihlášený uživatel

#86 Re:

2014-11-23 15:57

#51: -  

vážená,srovnejte si to v hlavě,máte asi krátkou paměť,

kdyby Stalin nebyl despota / druhý Hitler/osvobodili by Osvětim spojenecké armády a Amerika má chyby,ale pořád menší než Rusové a zbytek Asie.

Stydim se za našeho přezidenta

Čtvrtečka Miroslav

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 16:40

Kéž by se poučili ti, kteří ho dobrovolně volili.

Anonymous

#88 STATISTIKA PETICE

2014-11-23 16:42

Je docela úsměvné, že nejvíc podpisů na této petici je z Prahy. Z města, kde měl v prezidentských volbách navrch "KNÍŽE" . Takže pan Němec, zakladatel petice, je jen loutka mistra Kalouska, který by za svoje výroky zasloužil stejnou facku, jako dostal pan Rath, jen s malou změnou - od každého v tomto státě. Toto arogantní hovado stojí za vším, co se proti panu Zemanovi a nynější vládě, která konečně začala dělat pořádek v našem státě, chystá. Proti knížeti a Kalouskovi sepisujte petice,ale ne proti člověku, který se chová jako 10 000 000 občanů této republiky, kterým je prezidentem. A ta stará HEPA NĚMCOVÁ, ať jde taky do hajzlu. Najednou si vzpomněla, že Zeman byl u klenotů opilý. To ji to trvalo nějak dlouho. Nebo snad měla opici z výparů, které chuděra musela inhalovat tenkrát vedle Zemana? Tož to ale dlouho z toho střízlivěla, že si na to vzpomněla po takové době. Mám za to, že tato petice je jen snahou o to, aby se naši odsáci a topáci dostali k moci, aby se opět dostalo výhod všem podnikatelům a zbohatlíkům. Plivu na vás, kteří špiníte a rozvracite naší krásnou zem. A klidně si tu pište, jaký jsem komunistický hovado a debil a nevím co ještě, ale mě tím nenaserete, spíš rozesmějete, jelikož nic jiného neumíte!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#89 Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 17:16

#88: - STATISTIKA PETICE 

Bravo, Zemanův slovník . komunistický hovado a debil opravdu jsi

Anonymous

#90 Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 18:18

#89: - Re: STATISTIKA PETICE 

Nic jiného jsem od vás ani nečekal, směji se vám

MÁM VÁS V PAŽI

milošjakeš

#91 Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 20:03

Zklidni hormony, pokud nechápeš,že Ovar I. vadí většině občanů tak máš smůlu. Kalousek ani nikdo jiný tu petici nezaložil, spíš to vypadá, že se tady snažíš bojovat za mrzký ruský klesající rubl! To že byl Ovar u klenotů nalitý jak slíva uznávají i někteří soudní příznivci tohoto exota. Porovnej počet  podpisů na peticích pro a proti hradnímu notorikovi, jestli to dokážeš. Měj se fajn a přeji hodně rublíků ty bolševický bulíku!

Anonymous

#92 Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:08

#91: milošjakeš - Re: STATISTIKA PETICE 

A jakou většinu občanů máš na mysli Jakeši? Těch necelých 100 000 tisíc,co se tu " podepsala " a dalších par tisicovek na dalších dementnich peticích? A to je ještě většina z Prahy. Já v Praze žil a pro názory a chování lidí tam,jsem radši utekl, protože to buranství,faleš, snobství a další věci jsem už nemohl dál snášet. Praha je plná imbecilů a kreténů, kteří by potřebovali vyfasovat malý dvorek a za nimi moraváka s bičem! Milý Jakeši, místo těch hoven, co máš v palici místo mozku a vypouštíš je ven, radši zavři HUBU

vláďalenin

#93 Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:33

Ty jsi loutka koho? Zemana, Klause, Putina - přiznej který s těchto šmejdů je ti nejbližší?

milošjakeš

#94 Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:35

#92: - Re: Re: STATISTIKA PETICE 

Strácíš nervy kašpare, dej si panáka!

Martin Z.

#95 Chci odpověď pana Němce

2014-11-23 21:36

Mám jen skromný dotaz, který v komentářích této petice padl již několikrát!

KOHO ZA ZEMANA???

Chci především odpověď zakladatele této petice pana Němce.

Děkuji

Anonymous

#96 Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:38

#94: milošjakeš - Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE 

Jiný argument už neznáte?

milošjakeš

#97 Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:41

#96: - Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE 

Věnuj se radši své petici, tady ti pšenka nekvete.

Anonymous

#98 Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:42

#93: vláďalenin - Re: STATISTIKA PETICE 

Až budete myslet sám za sebe a nebudete ovlivňován médii, tak se zeptejte znovu pane Lenin........

Anonymous

#99 Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:44

#97: milošjakeš - Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE 

Já žádnou petici nepotřebuji. Svůj názor zveřejním kde budu chtít!!!

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 21:53

Nelíbí se mi, když říkáte, že Miloš Zeman nehájí zájmy České republiky. Naopak tím, že nejde na ruku američanům tak je hájí. Odporuje havlistům, kteřá by nejraději strčili celou hlavu do rekta američanům, kvůli tomu aby zůstali u korit. Navíc nepochybuji, že petice je zorganizována příslušníky americké ambasády v Praze.