MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Anonymous

#88 STATISTIKA PETICE

2014-11-23 16:42

Je docela úsměvné, že nejvíc podpisů na této petici je z Prahy. Z města, kde měl v prezidentských volbách navrch "KNÍŽE" . Takže pan Němec, zakladatel petice, je jen loutka mistra Kalouska, který by za svoje výroky zasloužil stejnou facku, jako dostal pan Rath, jen s malou změnou - od každého v tomto státě. Toto arogantní hovado stojí za vším, co se proti panu Zemanovi a nynější vládě, která konečně začala dělat pořádek v našem státě, chystá. Proti knížeti a Kalouskovi sepisujte petice,ale ne proti člověku, který se chová jako 10 000 000 občanů této republiky, kterým je prezidentem. A ta stará HEPA NĚMCOVÁ, ať jde taky do hajzlu. Najednou si vzpomněla, že Zeman byl u klenotů opilý. To ji to trvalo nějak dlouho. Nebo snad měla opici z výparů, které chuděra musela inhalovat tenkrát vedle Zemana? Tož to ale dlouho z toho střízlivěla, že si na to vzpomněla po takové době. Mám za to, že tato petice je jen snahou o to, aby se naši odsáci a topáci dostali k moci, aby se opět dostalo výhod všem podnikatelům a zbohatlíkům. Plivu na vás, kteří špiníte a rozvracite naší krásnou zem. A klidně si tu pište, jaký jsem komunistický hovado a debil a nevím co ještě, ale mě tím nenaserete, spíš rozesmějete, jelikož nic jiného neumíte!!!!!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#89 Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 17:16:37

#88: - STATISTIKA PETICE 

Bravo, Zemanův slovník . komunistický hovado a debil opravdu jsi

milošjakeš

#91 Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 20:03:10

Zklidni hormony, pokud nechápeš,že Ovar I. vadí většině občanů tak máš smůlu. Kalousek ani nikdo jiný tu petici nezaložil, spíš to vypadá, že se tady snažíš bojovat za mrzký ruský klesající rubl! To že byl Ovar u klenotů nalitý jak slíva uznávají i někteří soudní příznivci tohoto exota. Porovnej počet  podpisů na peticích pro a proti hradnímu notorikovi, jestli to dokážeš. Měj se fajn a přeji hodně rublíků ty bolševický bulíku!

vláďalenin

#93 Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 21:33:35

Ty jsi loutka koho? Zemana, Klause, Putina - přiznej který s těchto šmejdů je ti nejbližší?

Nepřihlášený uživatel

#115 Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-24 19:08:29

Tak Ovčáčku , píšeš jako tvůj šéf mluví