MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#20379

2014-11-30 21:13

Ve velkých městech po celém Rusku demonstrují tisíce lidí proti reformám ve zdravotnictví, které zavedl Putin. Jenom v Moskvě se má zavřít 28 nemocnic!!

Na Ukrajinu opět vjel ruský konvoj, pod záminkou humanitární pomoci  Putin dodává zbraně zde umístěným ruským vojákům, na Ukrajině je válka a opilec a gauner Zeman to nazývá buď chřipkou nebo občanskou válkou.

NE opilci a estébákovi Zemanovi, NE estébákovi a oligarchovi Babišovi!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#20410 Re:

2014-11-30 21:46:50

#20379: -  

 proč tady mystifikujete, dodejte proboha důkazy o tom konvoji - fotky a video, tohle je jen další sranec amerikořitomilců.


Nepřihlášený uživatel

#20436 Re:

2014-12-01 00:16:45

#20379: -  

 Aby ste sa z toho nepos*ali... Demonštrujú proti reformám, zameraným na "šetrenie" ktoré v našom a vašom zdravotníctve už prebehli. Striedavo pozerám české a slovenské spravodajstvo a musím konštatovať, že RTVS je predsa len objektívnejšia ako ČT. Uvedie názor jednej a názor druhej strany a aj keď citujú z agentúrnych správ, ktoré už samy osebe sú skreslené, zdržiavajú sa jednostranných komentárov. U vás je to ako za totáča, spravodajstvo zmiešané s hodnotením, a tie mediálne "analýzy" sú výrazne naklonené Prasačenkovej Ukrajine a štvú proti Rusku. Už aj Litevci idú Kyjevu po Poliakoch poskytovať "vojenskú pomoc" :) proti civilnému obyvateľstvu Donbasu. Z vašej TV sa divák dozvie napr. že "separatisti" bývajú v bytoch po utečencoch, ktorí ušli pred nimi na západnú Ukrajinu. To je pekná kravina, veľká väčšina odídencov z Donecka a Luhanska našla azyl v Rusku, západným smerom sa vydala len malá časť utečencov a ani o tých sa nedá povedať, že by utekali pred obrancami Donbasu. Naopak, obávajú sa, že budú odvlečení do armády alebo do filtračných táborov, a tiež im je jasné, že od Kyjeva, ktorý ich vyhladzuje zbraňami hromadného ničenia , by sa ako utečenci z vojnovej zóny nijakej pomoci nedočkali. Jediný normálny už je snáď len ten pápež. Ale ešte aj jeho prejav v ČT dezinterpretovali.