MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Asenad

#21836 chartakteristika pravdoláskařů( obdivovatelů Havla)

2014-12-03 19:45

Někteří říkají, například exporadce prezidenta Klause Tomáš Haas či senátor ODS Tomáš Jirsa, že když protestující říkají, aby prezident odstoupil a že není jejich prezidentem, tak tím pádem nerespektují demokratickou volbu a nesmířili se s výsledkem a dávají svým způsobem najevo pohrdání demokratickou volbou...

S takovým názorem souhlasím. Pan prezident udělal – ať už chtěně, či nechtěně – geniální krok. Ve svém rozhovoru v Lánech odhalil a demaskoval takzvanou pražskou kavárnu. Všichni o ní víme, všichni ty lidi známe a jejich názory často slýcháme z médií. Někdo tuto skupinu označuje za pravdolásku, někdo za pražskou kavárnu. Tito lidé vždy tvrdě navenek bojují za lidská práva, Tibet, demokracii, ale jakmile někdo řekne názor, který není z jakéhokoli důvodu v souladu s tím jejich, tak v tu chvíli ta jimi deklarovaná demokracie jde absolutně stranou a přichází na řadu protesty, kampaně, demonstrace.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#21845 Re: chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla)

2014-12-03 19:56:32

#21836: Asenad - chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla) 

Pane, vy mi mluvíte z duše, škoda, že to tak krásně neumím.

Dneska už musím končit, chvíli tu sedím a čtu ty názory, ale věřte, že jsem se už dlouho tak skvěle nezasmál, moje bránice už má dost.

Smutné ovšem na tomto humbuku je, že většina lidí není schopna řešit přícinu, ale jen následek.

PŘEJI VŠEM DOBROU NOC A HLAVNĚ SE ZDE NEPOZABÍJEJTE.

NÉ VŽDY VÍTĚZÍ LÁSKA NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ

Jo, ještě jsem zapomněl " Kačenko promiň"

Nepřihlášený uživatel

#21849 Re: chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla)

2014-12-03 20:01:11

#21836: Asenad - chartakteristika pravdoáskařů( obdivovatelů Havla) 

Ale jděte, jestli považujete za geniální rozeštvávat lidi a vytvářet a "značkovat" nepřátele, tak takhle já si roli prezidenta opravdu nepředstavuji. A jestli jste pořád ještě nepochopil, že protesty i demonstrace jsou součástí demokratické společnosti a lidé mají právo se ozvat, když se jim něco nelíbí, tak jste nám zamrzl někde v totalitě.