podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1092 Re: Re:

2014-12-03 22:45

#1091: - Re:  

To ale nemůžete ničím dokázat, co Putich chce či nechce. Je to stejné, jako tady před každými volbami stašit komunisty a tak donekonečna. A po vyhraných volbách se chovat hůře nežli oni. Stále se omílá osud paní Horákové a zapomíná se, že to bylo před mnoha desítkami let a určitě to neopodvídalo roku 89 v ČSSR.

Kdypak se zde někdo postaví a na rovinu řekne, že za těch 25 let, co uplynuly "vod sametu" už komunisti nemohou. Tipuju, že to nebude nikdy. Je ta ale také odhad. ;-)

Já myslím že jsem se probudil ale Vy ještě ne. Mimo jiné se změnilo i Rusko a USA. USA nyní vysávaji celý svět. Mluvíme o tom že je Rusko rozpínavé, ale kdo buduje vojenské základny všude možně a kdo vyměňuje režimy jak na běžícím pásu?

Teď jsou bohužel spíše USA tou horší stranou, které my podporujeme. Jestli se za její zájmy pustíme do války s Ruskem, zaplatíme to my.

Na to co bylo se CCCP před 25 ti lety bychom měli zapomenout a normálně vzájemně výhodně spolupracovat. Stejně jako teď (ne vždy vzájemně výhodně, ale nějak to jde) spolupracujeme třeba s Německem. A ublížilo nám ve válce více nežli CCCP.

V2tšinu života jsem prožil v rozděleném světě, při soupeření USA a CCCP. Ale byl mír a ten život nebyl zase tak špatný. Válka to všechno zničí a je-bude zbytečná. A nevyhrajeme v ní my.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1093 Demagog Re: Re: Re:

2014-12-04 08:29:12

#1092: - Re: Re:  

Demagog zustane demagogem na vecne casy a nikdy jinak.

Nepřihlášený uživatel

#1094 Re: Re: Re:

2014-12-04 17:20:34

#1092: - Re: Re:  

To by se ti jistě líbilo, zapomenout, co se nehodí, ty kolaborantský grázle. Tvůj život kolaboranta a možná i práskače, komunistického zločince, nebyl špatný. Zato život jiných špatný byl. Proto ho nechtějí už nikdy znovu prožívat. To jen politický blbec v "nejvyšší ústavní funkci" může zase, jako Putinova hlásná trouba, nabízet někomu "omezenou suverenitu". Věřím, že morálním lejnům jako ty, těm, kteří se bezpáteřně, jak to lejno, lepí na silnějšího, tohle problém nedělá a ani nevadí. Je dost jiných, kterým to vadí a proto dělají něco proti tomu. Jestli tolik chceš "mír", táhni agitovat pro mír válečného zločince, agresora, Putina a jeho zločinecký gang. Mír ještě NIKDY nebyl "vybojován" zbabělostí a ústupky agresorovi.