MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#30047 Re: Re: Re: Prezident je nevychovaný "fracek"

2015-01-05 11:44

#30038: - Re: Re: Prezident je nevychovaný "fracek" 

Jak píši jinde, je možné, že se do věci bude muset vložit vláda. Je naprosto jasné, že ohrožuje bezepčnost státu. Jeho zdravotní stav je děsivý, není schopen vyjít bez podpory čtyři schody. Stále kolem něj poskakuje hned několik lidí a skutečně fyzicky musí řešit, aby se vůbec přesouval z místa na místo. 

Ledacos naznačuje i intenzivní komunikace BIS a vlády, jak dnes vyšlo na světlo.  

Tedy já zatím pevně věřím, že věci pohnou tak, jak jsem pospal v milnících. Myslím si dokonce, že již dnes probíhají velmi intenzivní jednání mezi uvnitř zločinecké Zemanovy bandy co dál, neb věci jsou neudržitelné a evidentně probíhají i zprostřekované jednání mezi touto bandou, která si bude snažit zachránit kůži a vládou. 

Pevně doufám, že na tom intenzivně pracuje BIS kdy důvodem je jednoznačně to, že prakticky nikdo na Hradě v blízkosti Zemana nemá bezpečnostní prověrku a bezpečnost Evropy s válkou na Ukrajině je jednoznačně ohrožena, tedy situace kolem Zemana je nutné řešit ne úrovni celé Evropy i ve spolupráci s USA. To je můj názor a pevně věřím, že se tak děje. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#30052 Re: Re: Re: Re: Prezident je nevychovaný "fracek"

2015-01-05 11:49:25

#30047: - Re: Re: Re: Prezident je nevychovaný "fracek" 

Pokud se zajímaš i o něco jiného ,než obhajovat svou pravdu,tak čti.Ta BIS dáva konečně za pravdu Zemanovi,jenom media se snaží opět vše překrucovat.