MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#31357 Re: O KSČ a KSČM

2015-01-09 10:54

#31328: - O KSČ a KSČM 

Komunistická strana v žiadnom prípade nesmie byť zakázaná. O to totalitárom ide. Zakázať všetko, čo by im stálo v ceste. Že zblbnú aj nejakú masu hlúpych žobrákov a poštvú ich, aby sa zúčastnili honu na čarodejncie, to sa dá vždy očakávať.

Komunistická ideológia - ich ideály nie sú antihumánne, to by sa muselo zakázať aj kresťanstvo a cirkevné rehole:-), pretože tam sa podľa tých ideálov žije. Aj keď ja tie ideály pokladám za nerealizovateľné, za utópiu, ktorá sa môže uskutočniť len v takých malých izolovaných komunitách. No ľudia, ktorí tie ideály majú a skutočne im veria a podľa nich sa aj riadia ( to znamená, že ich iba nezneužívajú na svoje politické ciele ako napr. aj členovia rôznych politických zoskupení, ktoré sa tvária, že bojujú za ľudské práva a slobodu jednotlivca, pod ktorou chápu svoju vlastnú, ničím a nikým neobmedzovanú: -)), sú potrební, pretože sú bariérou proti absolútnemu zneužívaniu moci tých druhých, ktorí si odkrajujú zo spoločného koláča viac, než by im malo náležať.

To, že sa nechávate osprostievať primitívnou antikomunistickou rétorikou, je vážne Váš poľutovaniahodný handicap. Postihnutie, za ktoré ani sám nemôžete - málo podnetné prostredie, sociálna retardácia...

KS už nie je štátostrana a nech si existuje. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31457 Re: Re: O KSČ a KSČM

2015-01-09 14:49:25

#31357: - Re: O KSČ a KSČM 

 Teď si se odkopal rudohnědý klerofašisto, už je to jasné o co ti jde, komunisty do vedení a ostatní zakázat a já pořád odkut tu tvojí rétoriku znám a ejhle vždyť takhle vyřvávala rudá zběř před rokem 89 a stejně tak kvičí i po něm.