PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Quoted post
Andrea |
#349 Žádný boj2015-02-10 14:59Samozřejmě pro majoritu je zajímavější sledovat naprosto cokoli proti Romům a zájem je vystřelen mnohem výš, to uznávám i v mém myšlení. Zbytečně se vyvolávají emoce, rozsívá se špína a vzájemně se popuzujeme. Lidé, kteří chodí do práce, starají se o rodiny nebo pracují ve volném čase v neziskovkách, nemají čas zabývat se kydáním hnoje na jednu ani druhou stranu. Nerozvádím, nehodnotím, neodsuzuji, nepochlebuji, nechválím, nehaním a nezávidím p. Kláře ani rodině paterčat. Držme se znění petice. Máme dostatek relevantních informací? Já čas mám, přesto zatím nemohu s peticí souhlasit ( viz. můj komentář 133 a 150, str. 6 ). Toto jedinečné téma, neb též problém, je opravdu na nekonečně dlouhou výměnu názorů. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#350 nezávidím p. Kláře2015-02-10 15:19:30Neda mi to, ale tentokrát musim prispet. Před cca 3/4 rokem jsem pani Kinove dovezla autem az k domu (cca 100 km) 20 tašek de facto uplne novych věci po jednom diteti, kompletni obleceni na vek 18-24 a 24-36 mesicu, vcetne fusaku, zimnich kombinez, hracek, nenosenych znackovych bot atd. Pani tedy byla velmi vdecna a mila. Nicmene nasledujici dva mesice mi neustale volala, jesti nevim o nekom, kdo by jim mohl darovat: motorky pro deti, hracky, vyzivy atd. Po dvou mesicich jsem číslo ignorovala. Bohuzel souhlasim, pro dobrotu na zebrotu. Po te, co mi dite vyrostlo z další velikosti jsem uz obleceni darovala jinde. Toz asi tak... |
Stana |
#359 Re: Žádný boj2015-02-10 17:58:23Andreo tak jsem si udelala cas na procteni facebook patercat , abych nebyla tak negativni ve svem nazoru na bio rodinu patercata a zmenila jsme svuj nazor. Bohuzel mne to jenom utvrdilo v tom , ze Klara je obetnim berankem.
Agresivni babicka ktera nejde pro facku daleko mi nesedne, ani teticka Ruzena M na romea se svoji vulgaritou mi nesedi. Mentalita bio rodiny ve ktere patercata vyrustaji se na jejich vychove tvrde podepise, tohle je asi podle slov sestra Tondy kde chvali sveho brachu pod fotkou Tondy s patercaty
nejaka Fanda D: "bracha tobe to tak slusi pripominas my naseho tatu jinak vam to mooc slusi bracha :))"
"...vazeny lidi chcise pomctit jednomu clovekovy kteri my dela ze zivote peklo ale az se teto stane tak ten clovek bude prosit omylos ja se budu divat jakho ty lidi tak zbyjou ze budu se divat a jeste se utoho smat a rikat si budu v hlave to ti patri jak jsmy ublizoval a jaste ti udelam ze zivota peklo to mu ver jak tyses zachoval tak ja se zachovam taky ale stokrat vic ale neboj ty toho budes lytovat tosi zapamatuj jen co se dostanu domu no pockej uz te nikdy nechci vydet ani sliset a pavlu si beru sebou jen aby si vedel jo ja sem to rikal doma no pockej nakazdou svyni se vari voda !!!!!!!!!!!!!!!:):):)..." |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
471 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
259 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
213 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4060 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
148 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
522 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
118 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17016 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
92 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2076 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
136 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2218 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
32 Vytvořeno: 2024-11-14