PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Nepřihlášený uživatel |
#326 Pomoc Kláře je správná2015-02-10 07:27Zaměňujete znalost problematiky a situace v rodině (z dokumentu a písemných projevů Kroščena) za vychytralost. Asi už ani nevíte, co kdo píše a co píšete Vy . Rodina sama nezvládá péči, ne proto, že by měla málo pomocníklů, ale proto, že vytváří konfliktní prostředí, neustále se o něco hádá, dohaduje a postupně se mnoho lidí odvrací. Váš příspěvek se točí kolem psychiatrů a psychopatů. Jak úsměvné, zřejmě s tím máte nějakou osobní zkušenost, žeby Etano? :-))) |
Etana |
#327 Re: Pomoc Kláře je správná2015-02-10 07:50#326: - Pomoc Kláře je správná zjevně marně vám opakuji, že mé posty jsou podepsané, takže to, co odepisujete třistajedenáctce adresujte stejnému hrdinovi, jako jste vy, tedy "nepřihlášenému uživateli". |
Etana |
#328 Re: Re: Re: Re:2015-02-10 07:54 |
Nepřihlášený uživatel |
#3292015-02-10 07:57Dejte už pokoj s tou brýlatou pizdou, stejně jste jen její hovínka u špatně utřený prdele :DDD |
Nepřihlášený uživatel |
#330 Re: Re: Re: Re: Re:2015-02-10 08:24Co takhle odpovědět, některým by to jistě pomohlo zbystřit rozum a snad by neopakovali pořád dokola to, co téměř všichni ví. |
Etana |
#331 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-02-10 08:30na co chceš odpovědět, pusino? |
Nepřihlášený uživatel |
#332 Pro Kláru2015-02-10 08:42#331: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: a chodíte, Etano, k psycholovi nebo psychiatrovi? Váš slovník, formulace zmatek v názorech a pro většinu ze čtenářů směšné marné útoky svědčí o tom, že asi k ani nevíte, co se s Vámi děje a zřejmě Vás někdo někam vodí....... MOhu se mýlit, někdy se takto projevuje i supervysoké IQ, pak se omlouvám |
Nepřihlášený uživatel |
#333 Re: Pro KLáru2015-02-10 08:44A prosím, budete to opakovat pořád dokola, nebo Vás napadne něco konstruktivního? Vulgarity už nikoho neberouo, snad jsou dobré k úsměvu nad pisatelem. |
Etana |
#334 Re: Pro Kláru2015-02-10 08:46je mi líto, ale tento pokus o dehonestaci diskutéra, kterého nedokážete porazit argumenty mne už nebaví. Na toto téma už si onanujte sama, pusino, odpovídat budu jen na dotazy položené mně v reakci na MÉ příspěvky. |
Nepřihlášený uživatel |
#335 Re: Re: Pro Kláru2015-02-10 10:03Fajn, babko, proč ne , aspoň ubudou některé Vše ujeté komentáře :-)) K oslovení - už to tady jednou proběhlo, takže zbytečně reagovat, babko. Pusina |
Mirek |
#336 Re: Re: Pro Kláru2015-02-10 11:12Teď jste pobavila, copak Vás může někdo dehonestovat? Stačí si probrat příspěvky, které plodíte, a všem je jasné, že si za vše můžete sama . |
Etana |
#337 Mirku2015-02-10 12:28neřešte pořád mne, raději podporujte Kláru, nebo bude mít ČR o jednu naprosto zbytečnou ministerskou úřednici méně. Já si můžu za vše sama a nestěžuju si, jsem v pohodě, žádné MPSV ani soc dávky jako ta vaše squadra obtloustlých mamin na rodičovské nepotřebuji:)
|
Nepřihlášený uživatel |
#338 Re: Mirku2015-02-10 12:33Jsem muž a opravdu nemám žádnou sguadru obtloustlých ženštin, ani jsem žádné v blízkosti Mgr. Rulíkové neviděl. jestli Vy si nepletete už také jednotlivé aktéry. Mgr. Rulíkovou není třeba "řešit", její práce hovoří za ni, pouze diskutéři Vašeho typu vnášejí zmatky. Omlouvám se, Vy zřejmě za své příspěvky pravděpodobně nemůžete. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí... Proč mě to jen napadá, při čtení Vašich příspěvků. Ale jsem rád, že nepotřebujete příspěvky, to Vás šlechtí, předpokládal bych opak, Vidíte, jak snadno se člověk splete.... |
Etana |
#339 :) její práce?2015-02-10 12:44O kus výše v diskusi bědují ženštiny, jak MPSV špatně pracuje a že to není tak zcela vina ministryně. Ono není divu, je to tam samý amatér a politický protégé. |
Nepřihlášený uživatel |
#340 Re: :) její práce?2015-02-10 13:22A zkusila jste se nabídnout? třeba by se úroveň prudce zvedla. Máte na řešení této problematiky nějaké super řešení? Jak zabránit tomu, aby se stále nenatahovaly ruce ke státu, ale aby se rodiče snažili především sami? jejich děti, jejich starost, pokud nezvládnou, pak může zasáhnout stát. důstojný, ale skromný život. Co vy na to? |
alim |
#341 Re: :) její práce?2015-02-10 13:33jejich děti, jejich starost, pokud nezvládnou, pak může zasáhnout stát. důstojný, ale skromný život. Co vy na to? naprosto souhlasím ..... jsou daleko potřebnější rodiny :D |
Etana |
#342 re: 3402015-02-10 13:37Proč bych to dělala? Já pokládám celé MPSV stejně jako mnohé další úřady dobré jen k jednomu účelu, tedy k rozpuštění a zaměstnání tamních úřednic jako uklízeček, metařek, prodavaček v Lidlu a pokojských, muži by mohli dělat ochranku v obchodech a levné taxikáře. Ne že by byly tamní dámy moc šikovné, ale pod přísným dohledem majitelů hnou prdelemi a budou trochu užitečné. Rodiče ať se snaží sami, jak správně píšete. Šest týdnů mateřská, pokud si dámy platily pojištění a pak ať se starají sami o sebe, však mají všechny kromě sl. Kiňové manžely, nebo snad ne? Tak ať se pánové snaží. Žádné čtyři roky povalování na rodičovské. No a ten, kdo má třeba nemocné nebo invalidní dítě? No ten má smůlu, měl si to rozmyslet předem, jako sl. Kiňová ta přirozenou cestou zplozená paterčata, jak kravajzny ze squadry paní Rulíkové na různých webech sl. Kiňové vyčítají. Týká se samozřejmě všech, bílých, černých i žlutých. |
Nepřihlášený uživatel |
#343 Re: Re: Re: boj o penize na TU2015-02-10 13:59#325: - Re: Re: boj o penize na TU taky se to muze stat az dostane od Samkove ucet ona matka patercat to bez tech 2 terennich pracovnic plus tety Petry ktere se 16 hodin denne staraly o patercata sama nezvladne zustala ji pouze ta hodna teta Petra ktera uz nema smlouvu s Klarou vis rozhovor na romea a agresivni babka Kinova ktera nejde pro facku daleko, chudaci deti jeste ze ten deda Kina umi deti nakojit Postup paní Vítkové-Rulíkové tedy neschvalujete, ani kdyby to mělo pro rodinu znamenat ukončení spolupráce s Klubem dvojčat a paterčat?PD: Vím, že Sašu samotnou by hrozně mrzelo, kdyby muselo dojít k ukončení spolupráce i s oběma dalšími pracovnicemi, ale další vybírání peněz z transparentního účtu určeného paterčatům může do budoucna znamenat, že budou chybět v mnohem důležitějších chvílích. V současné době odešly další peníze na platy pracovnic. Přesto zbylé dvě zaměstnankyně dodnes neví, jak to s nimi bude dál, kdy a zda bude schválen grant na MPSV na jejich platy. Měla jsem ohromné štěstí, že jsem se za minutu dvanáct domluvila s ředitelkou Rodinného centra Milovice Lídou Šimkovou, která mě zaměstnala zpět pod Maminky dětem o.s., a do rodiny paterčat docházím dál. Jestli ale získá plat na mě je taky velká otázka. |
Nepřihlášený uživatel |
#344 Re: Re: Re: Re: Re:2015-02-10 14:00pro tebe ta perla nebyla pusino |
Mirek Nepřihlášený uživatel |
#345 Kláře ano2015-02-10 14:19no blábol dalo se to čekat :-))) |
Nepřihlášený uživatel |
#346 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-02-10 14:21Na rozdíl od Tebe, zcela chápu, babko, jen nevidím nikde žádné perly. :-))) |
Prášková |
#347 Re: Re: Re: Re: boj o penize na TU2015-02-10 14:22#343: - Re: Re: Re: boj o penize na TU Je vidět, komu jde o peníze, Petra se vyzná :-))) určitě to dělá z lásky k dětem. |
Etana |
#348 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-02-10 14:42#346: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Někdo si s námi hraje, takže tvé reakce jsou mimo...já nic z toho perlobabkování nemám na svědomí |
Andrea |
#349 Žádný boj2015-02-10 14:59Samozřejmě pro majoritu je zajímavější sledovat naprosto cokoli proti Romům a zájem je vystřelen mnohem výš, to uznávám i v mém myšlení. Zbytečně se vyvolávají emoce, rozsívá se špína a vzájemně se popuzujeme. Lidé, kteří chodí do práce, starají se o rodiny nebo pracují ve volném čase v neziskovkách, nemají čas zabývat se kydáním hnoje na jednu ani druhou stranu. Nerozvádím, nehodnotím, neodsuzuji, nepochlebuji, nechválím, nehaním a nezávidím p. Kláře ani rodině paterčat. Držme se znění petice. Máme dostatek relevantních informací? Já čas mám, přesto zatím nemohu s peticí souhlasit ( viz. můj komentář 133 a 150, str. 6 ). Toto jedinečné téma, neb též problém, je opravdu na nekonečně dlouhou výměnu názorů. |
Nepřihlášený uživatel |
#350 nezávidím p. Kláře2015-02-10 15:19Neda mi to, ale tentokrát musim prispet. Před cca 3/4 rokem jsem pani Kinove dovezla autem az k domu (cca 100 km) 20 tašek de facto uplne novych věci po jednom diteti, kompletni obleceni na vek 18-24 a 24-36 mesicu, vcetne fusaku, zimnich kombinez, hracek, nenosenych znackovych bot atd. Pani tedy byla velmi vdecna a mila. Nicmene nasledujici dva mesice mi neustale volala, jesti nevim o nekom, kdo by jim mohl darovat: motorky pro deti, hracky, vyzivy atd. Po dvou mesicich jsem číslo ignorovala. Bohuzel souhlasim, pro dobrotu na zebrotu. Po te, co mi dite vyrostlo z další velikosti jsem uz obleceni darovala jinde. Toz asi tak... |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zachování tramvají na Maninách
778 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
392 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
246 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
205 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
523 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za statní občanství bez diskriminace
4046 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24671 Vytvořeno: 2022-12-13
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
517 Vytvořeno: 2024-10-20
Horní míru pro dravce
1350 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
147 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
128 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
110 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17001 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
91 Vytvořeno: 2024-11-10
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
134 Vytvořeno: 2024-11-05
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2066 Vytvořeno: 2024-08-23
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2216 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
79 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22816 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
330 Vytvořeno: 2023-03-17