MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#40345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 21:22

#40344: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Proč jste vytrhl/a z kontextu jen jednu moji větu?!?Vezměte laskavě v úvahu celý můj příspěvek! .. Hele, jsem si jistá!Mě by slušný,inteligentní,vzdělaný a charakterní prezident orálním sexem opravdu neurazil.Neříkám,že je to v pořádku,ale není to čin,kterým by ohrožoval,ponižoval,zesměšňoval a urážel občany své země. Káča

Odpovědi

Káča2

#40349 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-26 21:38:23

#40345: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Protože jsi kráva! Tvoje výblitky žádný kontext nemaj! Káča2

Nepřihlášený uživatel

#40443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-27 15:54:12

#40345: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kdyby Vám "charakterní, inteligentní, vzdělaný, třeba i jinak charismatický" prezident vrazil svůj úd do papule, s tím, že vás může kdykoli vyměnit v úřadě za jinou pomocnici, vždycky to z Vás nakonec udělá "Šmucku"(toť výraz z vašeho příspěvku) bez ohledu na to, jestli jste ten úd vybumbala s chutí, nebo s odporem. A kdyby byl na prezidentským úřadě týpek stylu Mudr. Jaroslava Bartáka, zakladatele "Lvího Salónu" s pomačkaným obličejem a přinutil Vás k tomu a vám se chtělo zvracet pak až do konce života, vnímala by jste to asi jinak, přesto by z vás nakonec také byla "Šmucka", pak se můžete s dobytky klidně soudit až do smrti. Tímhle zesměšníte, urazíte, ohrozíte,každou takto poškozenou osobu. Nechápu, že vám tohle nedochází.

Nějaké šibeniční bonmoty o vegetariánech, nebo podobný věci, jsou proti jednání pana Clintona hooooodně slaboučkej odvar. 

I když někdo polyká sperma z varlat a chámovodů ušlechtilých ambasádních a šlechtických, pokud to dělá pro osobní zisk, nebo finanční profit, stává se "Šmuckou". Nepřehánějte to, ať se vám kromě obou hemisfér v hlavě totálně nezapatlá také  hypofíza a epifíza. To pak za chvíli přestanete zvládat i ten váš pověstně dobrý pravopis.

(příspěvek je zkontrolován filtrem proti vulgárním výrazům, je to OK)