Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

David

#973 Re: Re: Re: Čech

2015-03-06 07:20

#962: Čech - Re: Re: Čech 

962 Re: Re: Čech

2015-03-06 06:48

#537: Piešťan - Re: Čech 

Rád bych na tuto odpověď zareagoval. Ano v určité části s Vámi souhlasím. A to v tom smyslu že ANO... USA... mají svojí politiku postavenou na válkách v zahraničí, ze kterých těží. O tom se nehádám. Stejně tak ale Rusko se vždy angažovalo, ač okatě či "utajeně" v konfliktech ve kterých se angažovalo USA - s NATO úmyslně píči S NATO protože USA dovede vést války i bez ostatních členů SEVEROATLANTICKÉ ALIANCE. Jak jsem již avizoval. Nejsem ani prorusky smýšlející ale ani proamericky smýšlející občan, jsem ČECH. Beru to z pohledu občana malé země která je chtě nechtě členem NATO. Ať máme politiky jaké máme... Karty jsou pro tuto chvíli již rozdány. A nepřišlo by mi dvakrát rozumné stavit se proti spojencům zrovna v tuto vyostřenou chvíli.

Posílení jednotek NATO. Ať už na území jiných členských zemí tak i té naší je z mého pohledu  "pouze" bezpečnostní krok. A vzkaz Rusku že dál už  prostě nesmí zajít pokud nechce válku. Protože myslím že 3. světová válka není v ničím zájmu. Obzvlášť ne malých zemí jako MY.

na závěr si dovolím citát Alberta Einsteina:

• Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.

S pozdravem,

Č

Proti takzvaným spojencům se musíme postavit právě teď. Později může být pozdě.

Musí se zavčas, dokud ještě válka nevypukla, zastavit její vyvolávání.

A že Rusko už nesmí dál zajít? Kam zajít. Jestli si myslíte že se Rusko chystá zabrat Ukrajinu,tak máte asi klapky na očích.Kdyby chtělo Rusko Ukrajinu opravdu zabrat,tak je Ukrajina od května loňského roku Ruskem.

Tím že Krym, po referendu prohlásili svým územím,zachránili tisíce životů.

Ti co řídí Ameriku si myslí že tak daleko za oceánem,se jich to nedotkne a mají částečně pravdu,protože než tam k nim něco doletí,tak to bude nějakou dobu trvat a budou mít čas to sestřelit,ale pochybuji,že sestřelí všechno. Zato Evropa ta nejspíš už nebude.

MUSÍ SE TO ZASTAVIT, DOKUD TO JEŠTĚ JDE !!!!!!!!!!!!!!

Odpovědi

Čech

#991 Re: Re: Re: Re: Čech

2015-03-06 07:42:31

#973: David - Re: Re: Re: Čech 

Hm... dobrá tak mi řekněte jak si to představujete? Vystoupíme z NATA... Vystoupíme z EU? A co dál?? Morava se odtrhne od Čech protože maj taky přece nárok na sebeurčení? A pak řekneme Máničce a Hurvínkovi že jsme tu válku vybojovali dobře? Víte...až budete mít argument který bude založený na logickém a hlavně na reálném dlouhodobém řešení nemám problém se o tom bavit. Ale tyhle "EMOČNÍ" výlevy tady píše skoro každý na ty reagovat už nehodlám. Z poloviny lidí je tady Ernesto Rafael Guevara de la Serna ale jen 15% lidí tady ví kdo to byl. Každý má jasno že musíme vystoupit atd atd... ale nikdo neví co by bylo dál...a upřímně už mě nebaví ani Vám to vyvracet... 90% lidí tady má tak polovičaté znalosti že je to plýtváním mého času cokoli vysvětlovat. Jsme přece jen demokratický stát. A pokud jste tak nespokojení máte možnost vyjít ven a situaci řešit. Já osobně bych v NATO a EU zůstal. Ne snad proto že bych byl fanda Eura a zahraničních misí ale proto že v době eskalace takhle vystoupit mi přijde jako by voják v době míru pobíral všech výhod a když jde do tuhýho radši se dal na truhlařinu. Mno prostě zbabělost. A hlavně nikdo si neuvědomuje ty následky které by to mělo pro nás.