Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2864 Re: Re: Re:

2015-03-21 15:17

#2863: - Re: Re:  

Aha, pán asi chyběl ve škole nebo veří těm bolševickým lžím, které do nás hustili 40 let. Asi bych Vám měl připomenout ,i když to vezmu pouze zevrubně ,počátky českého království, Zlatou Bulu sicilskou, Karel IV. atd. Tito politici a vládci ovlivňovali dění na kontinentu. V té době na východě byla Kyjevská Rus a Rusko jako takové v té době prakticky neexistovalo. Začalo se formovat až o několik staletí později. Stále tady nevidím žádnou paralelu s "mužiky". Ale komu není s hůry dáno ,tomu není pomoci. Pane ,vraťte školné a když ty Rusy tak milujete, tak proč se tam neodstěhujete.?

Odpovědi

Jan Žižka

#2865 Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 15:36:07

#2864: - Re: Re: Re:  

Milý havloidní demagogu meleš nesmysly. USA byly v době kdy tady vládl Karel IV. kde ? Ty ještě téměř 100 let čekaly na objevení ne ? (pokud neberu v potaz Vikingy) A pak je tam jeli osidlovat a kolonizovat většinou trestanci ne ? A jak se chovali k domorodému obyvatelstvu ? Dali jim chlast a korálky a vzali jim vše a nakonec je vybili. Takže kalouskovče a havloide neměl tady nesmysly o Rusku zemi ve které žije nejvíc Slovanů ! Faktem je že 80% občanů ČR nechce na svém území žádná cizí vojska ani jejich vojenské základny a už vůbec né té země USA, která např vývozem demokracie do Sýrie dala vznik Islámskému státu. Té země jejíž představitel Hussein Barack Obama veřejně v New York Times přiznal, že předání moci na Ukrajině stálo poplatníky USA 5 mld dolarů ( havloide rozuměj svržení legitimní vlády a prezidenta a nastolení fašistického režimu). Tak a teď běž péct štrúdl a namaž si hlavu olejem abys mohl amíkům v té cirkusové koloně z Polska strčit hlavu do pr...

Nepřihlášený uživatel

#2866 Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 15:43:57

#2864: - Re: Re: Re:  

Ještě bych chtěl pro ty rozumné, kteří zde píší své připomínky k výlevům zmanipulovaných bezmozků navrhnout na tomto diskuzním fóru spolku přátel  kočičí packy toto:

Já jsem z Prahy a hodlám ty kluky americký přivítat a dát tak najevo ,že my češi nejsme nečitelný a pro rusky naladěný národ. Všichni, kdo mají mozek a naučili se ho používat ,by měli moji výzvu následovat.

Nevím, pro jsou zde příspěvky anonymní. Já bych se pod svoje slova klidně podepsal a stojím si za nimi.

Franta