MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#43781 Re: Duševní zdraví pravicových kokotů a ofenzivních deprivantů

2015-03-21 22:36

#43777: - Duševní zdraví pravicových kokotů a ofenzivních deprivantů 

MY JSME ZLODEJI ?  JESTE JSI MEL DODAT VRAZI .   SOUDRUHU, NEJAK SI PLETES DOBU !  KDO MOHL BYT VETSI ZLODEJ NEZ KOMUNISTI ?  V ROCE 1948 UKRADLI CO MOHLI A CO VYBUDOVALI GENERACE PRACOVITYCH LIDI !  POTOM PRISLA KOMUNISTICKA LINA LUZA A RIKALA ZLODEJNE USLECHTILE ZNARODNOVANI .  A POTOM DOSLO I NA TY POLITICKE VRAZDY !  A MY SI TADY MUZEME DAT DOSTAVENICKO S KYM CHCEME .  JESTLI TI TO UNIKLO, TAK TO JSOU NASE STRANKY, TAK SE PRESUN NA STRANKY NA PODPORU HRADNIHO OZRALCE  !!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#43796 Re: Re: Duševní zdraví pravicových kokotů a ofenzivních deprivantů

2015-03-22 07:27:42

#43781: - Re: Duševní zdraví pravicových kokotů a ofenzivních deprivantů 

Dobrý den ! Musím reagovat na Váš příspěvek. Jenom dodatkem.

Snad znáte film soudruha amerického režizéra Jasného " Všichni dobří rodáci". Viděl jsem ho poprvé v r. 1969 v kině. Promítal se 2 dni a pak ho stáhli ze všech kin a objevil se znovu až po "revoluci". Jasný ho pojal po svém, tj poeticky, ale pravda byla mnohem horší. Ovšem psal se r. 1967 a 1968.

Ale o tom jsem nechtěl. Reaguji na vaše slova o komunistické líné lůze. Je v tom filmu scéna, kdy hlavní hrdina ochoten převzít vedení družstva přichází na dvůr největšího kulaka v kraji. Podívá se a řekne: "No, vy jste to pěkně zrajtovali". (Pro nechápavé, má na mysli komunisty).

U této scény  mi vhrkly do očí slzy a pláči dodnes, když si tento film pustím. Jsem už starý senilní dědek a všechno mě dojme.

Podepisujte petici proti Zemanovi. Je to komunista. Již složil slib KSČ, písemně a z toho se nevyváže.