MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44232 Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???

2015-03-25 22:17

#44230: - Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???  

Hlady tady nikdo neumíral. Ano,regály jsou plné, ale lidi nemají zač kupovat. V každém obchoďáku jsou lichváři a půjčují ubožákům Klausistánu , aby je zruinovali. Půjčky jsou v plným běhu a pak exekutoři. Banány máme levnější jak brambory.

Vodné  stočné¨za socíku 60 hal/ m3 , dnes 86 Kč/m3. Zvýšení ceny vody cca  100x,tj 10 000 procent.

Komu 100x zvýšili po r.89 mzdu? 1 Kwh za socíku 30 haléřů pro maloodběratele. Cena domu 100-200 tisíc. Znehodnocení úspor obyvatelstva díky privatizaci téměř na 0.. Zlodějny za Konsolidační baku zaplatil daňový poplatník.

Nikdo neplatil nemocnici, léky, recety,návštěvu u doktora atd.

Školné neexstovalo. Vysokokoláci znali i malou násobilku, dnes neznají, debilku. Znají Káju s čírem a Mařenu.Jknak mají v hlavě chlast a drogy.. Důchodci žili v blahobytu, dneska chcípají hlady.

Podnikatelé si vynucují často práci přesčas zdarma.Práce je dnes koloniální otročina. Pracovní doba 12 a 16 hodin denně za hovno. Lidi chcípou na infarkt a rakovinu daleko  před padesátkou. Máme epidemii diabetu.

Školy jsou nacpané drogami. Dileři drog nabízejí jedy veřejně.

Důchody budou v 70 a více letech. Jen se z toho lumpenkapitalismu poserte a rozdujte.kretenoidi.

Debile,

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44236 Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???

2015-03-25 22:59:40

#44232: - Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???  

Koncim diskuzi, protoze se zabednenym soudruhem se diskutovat neda.  Uz jeno kratce.  Ted snad nekdo umira hlady ?   

Srovnej prumerny vek lidi pred 30 roky a dnes !  Jestli nevis, jiste si vyhledas informace.

V lekarnach clovek dostal  anopyrin, zivocisne uhli a penicilin .  Papalasi si nechali vozit leky ze Zapadu.  Proc asi ?

Srovnej lekarskou peci a financni narocnost dnesnich vysetrovacich metod !  Mam za sebou dve narocne a velmi drahe operace srdce.  Postihnout me tyto problemy za bolsevika, tak jsou na mne uz 15 let dva metry hliny.  A neplatil jsem ANI KORUNU .  Loni jsem prodelal plicni embolii ( v 80% konci smrti) a lekari mi opet zachranili zivot.  A opet jsem nic neplatil .  Tak tu laskave prestan blabolit nesmysly !

Jeste kratce k duchodcum.  Postav se dopoledne pred nejaky market a pozoruj.  Duchodcum pada zbozi z preplnenych voziku . 

TAK  NAS  TADY  NEDOJIMEJ .  JSI  UBOHY  DEMAGOG  !!!!!

Jeste jsem zapomnel dodat, ze moje babicka mela duchod 270 korun.  A to vcetne "priplatku" na tezkou cukrovku !

Nepřihlášený uživatel

#44306 Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???

2015-03-27 12:37:52

#44232: - Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???  

Vážený pane "regály jsou plné a není za co kupovat". Běžte se vycpat se svou demagií. Pro info je mi 68 let.

Lidé mají zač kupovat. V "obchoďáku sedí firmy, které jsou ochotné půjčit takovým exótům jako jste vy. Produkce brambor je opravdu dražší než produkce banánů. Peníze si půjčují lidé, kteří mají na to, aby půjčku splatili. Ti ostatní ? Neumím je slušně nazvat.

Pitná voda je opravdu drahá. A bude ještě dražší. Zatím buďme šťastní, že ve většině případů stéká k nám do Českého Údolí. Musíme ještě mnoho udělat, abychom s pitnou vodou nesplachovali záchody a dokázali ji na našem území udržet co možná nejdéle.

Mi zvýšili mzdu 10x. Úspěšní živnostníci si ji zvýšili i více než 100x.  El. energie, plyn vůbec nebyly levné, vzhledem k platům.

Cena domu? Za 500.000 CZK postavíte dům i dnes, za podmínek, že budete stavět sami, budete krást materiál a budete zaměstnávat levnou pracovní sílu (tak to fungovalo za komunistů).

Ke znehodnocení úspor obyvatel nedošlo, neboť nebyla měna, jako v r. 1953. A navíc uspořeno měli pouze zloději a někteří komunisté. Ostatní lidé střádali pro své potomky řádově ve 100 kách korun.

"Zlodějny bank" vyvolali komunisté a StBáci, kteří tam měli své známé a ti jim půjčovali milióny jako by se nechumelilo. Platili jsme za ně. Většina super podnikatelů z Československa pochází z vysoce postavených členů KSČ a jejich rodinných příslušníků, STBáků a jejich rodinných příslušníků a KGBáku a jejich rodinných příslušníků a kamarádů, kteří ani netuší pro koho pracují či pracovali.

Pokud jde o zdravotnictví už tady byla odpověď. Takže nebudu zdržovat.

Školné existovalo pod jiným názvem. Vaše vyjádření o dnešních studentech je nehorázná zvrácenost mysli.

Jsem důchodce a neznám důchodce, který by "chcípal hlady". Za komunistů jsem se setkal s důchodcem, který žil v blahobytu. Byl to střední politický kádr (úroveň MěKSČ), havíř a držitel vyznamenání Řád práce. Důchod: 3400 Kč. Mi se ani nezdálo o takové mzdě. Měl jsem v té době 1970,- Kč a vyhlídku na 2100,- Kč za 20 let.

Práce dnes není "koloniální otročina", pouze se musí pracovat a využívat pracovní dobu. 12 až 16 hodin denně pracují pouze živnostnící a podnikatelé. Zaměstnanci mají za takovou práci zaplaceno navíc.

Věk dožití se markantně zvýšil. Měl jsem infarkt (díky takovému debilovi, jaký jste vy). Před r. 1989 by to byla moje smrt. Nyní jsou metody a vybavení takové, že už žiji 10 let bez problémů (samozřejmě po operaci) a ujišťuji vás, že jsem nezaplatil ani korunu.

My se určitě neposereme, Pane. Vypadá to spíše, že se posíráte vy. Vaše komunistická minulost ční z vašeho příspěvku do diskuze, jako vidle zapíchnuté v komunistickém hnoji.