PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2432 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE

2015-03-27 21:31

#2428: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE 

Normální člověk 8 hodin pracuje, 8 hodin odpočívá a 8 hodin spí.

Toto jsme se učili na studiích, takto by mě člověk žít, aby žil plnohodnotný život a zachoval si zdraví  fzické i duševní.

Společnost se řítí do záhuby a dokud lidé neotevřou oči, tak se to nezmění.

To Vám řekl kdo, že člověk by měl mít 2 práce? Nestačí jednu a normálně placenou?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2435 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE

2015-03-27 21:43:30

#2432: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE 

Papež použil překvapivý výrok v odpovědi na dotaz, co by řekl rodinám, které mají více dětí, než si mohou dovolit, protože církev zakazuje umělou antikoncepci.

„Někteří lidé si myslí, že − omluvte teď tento můj výraz − musí být jako králíci, aby byli dobrými katolíky. Ne. Rodičovství je záležitost odpovědnosti. To je jasné,“ prohlásil František.

Nepřihlášený uživatel

#2438 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE

2015-03-27 22:07:02

#2432: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE 

Jsou lidé kterým pochopitelně stačí jedno zaměstnání, nebo podnikání, ale na druhé straně stojí lidé, kteří patří do nízkopříjmové skupiny , Je jedno z jakého důvodu, ale pokud mi příjem na můj život a život mé rodiny nestačí takbuď si najdu lépe placenou,nebo ještě nějaký přivýdělek. Je jasné, že bez vzdělání mám menší šanci , ale i tak je to jen o snaze zajistit rodinu.Už to tady bylo, že všichni měli stejně až na malé vyjímky a nějak se to nechytlo.Ale rodina Kiňovaneměla a nemá ani tu jednu práci pro zajištění svých potřeba to cylý for.Znám jedno heslo" Kdo nepracuje, ať nejí" netýká se to těch co pracovat již nemůžou.