MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44990 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 20:57

#44987: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Opět zveřejníš pouze nějakou virtuální rodinu, od níž ti nějakej fízl dohodí data, ale ne svoji, takže já přirozebě nebudu proti fikci nijak jinak reagovat. Hlavně mne to vole nezajímá! To jsou tvý osobní problémy, mindráky, možná starý zážitky, co už ti vědomí poněkud na stáří zkreslilo, možná ale také totální lži. Co je mi po tom? Tady někdo píše zkazky ze Sovětských kasáren, ale neopomene to podávat tak, jako by to bylo z prostředí, kde by byli zase pouze jakože jen etničtí  Rusové, takže co je mi po takto podaných argumentech? Takto xindlkavárna zachází z fakty? Na co by chtěl nějakej debil vymáhat zveřejnění mýho věku, když se pak chová jako prvotřídní mrdka?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44997 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 23:13:25

#44990: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Pokud te to nezajima, proc se vubec vyjadrujes ?

Kdyz vis o teto problematice hovno, tak nepis do diskuze !

Vim, co moje rodina prozila a jak to u nas funguje !

nEJSME ZADNA "VIRTUALNI RODINA"!

Napsal jem pouze pravdu !

Ale ty nevis, co je pravda.

Drz se dal sve demagogie, ale na techto strankach neopruzuj !!!